Így doboltok Ti! – Jancsovics Máté

Videómegosztó rovatunk Jancsovics Máté beküldött felvételével folytatódik. Máté számos produkció mellett a Kistehén zenekar ritmusfelelőse, de sokaknak ismerős lehet még a 2010-es V-Drums dobverseny győzteseként is.

 

 

 

AZ ELŐADÓRÓL:
 

"Jancsovics Máté vagyok, 1991-ben születtem. Dobolni 12 évesen kezdtem, eleinte csak magamtól, később magántanárok után a Kőbányai Zenei Stúdióba vezetett az utam, ahol 4 évig tanultam Németh Gábortól.

2010-ben az első országos Roland V-Drums verseny győztese lettem, ami még egy löketet adott az elektronikus zene iránti érdeklődésemnek és nem sokkal később a cég kelet-európai dob demonstrátora lettem.

Jelenleg a Kistehén a főzenekarom, akikkel egész évben koncertezem az ország különböző pontjain, emellett közreműködök több produkcióban, mint pl. a Rájátszás, a The Bosky, a Mississippi Big Beat, és különböző sessionökben is részt szoktam venni.

Mostanában leginkább a modern grooveok és érdekes hangzások érdekelnek."

 

A VIDEÓRÓL:
 

"Időről-időre töltök fel magamról egy videót, amiben próbálok olyan stílusban játszani, ami éppen inspirál. A legújabb zenei alapját egy producer barátom, Kollár-Klemencz Gergő, alias Lucrecia Protellor készítette. Itt is próbáltam a groovera és a lüktetésre fektetni a hangsúlyt."

 

Linkek:

 

Ha Te is szeretnél megjelenni az "Így doboltok Ti!" rovatban, küldd be nekünk videód linkjét, néhány gondolatot magadról és a videódról az info@ritmusdepo.hu e-mail címre, vagy jelentkezz üzenetben a www.facebook.com/RitmusDepo oldalon! Az üzenet tárgyához ezt írd: "Így doboltok Ti! – jelentkezés".