Így doboltok Ti! – Mayer Gábor

Mayer Gábor videójában zenekara, a heavy/thrash metal zenét játszó Last Fire egyik számát hallhatjátok "Prométheusz könnye" címmel, amely egyben Gábor első dobos videója is.

 

 

 

AZ ELŐADÓRÓL:

"Mayer Gábor a Last Fire zenekar dobosa és alapító tagja. A dobolást 2005-ben kezdtem, Czébely Csaba volt a dobtanárom, hozzá 3 évig jártam tanulni, nagyon sokat tanultam tőle. 2008-ban véglegesítettük a Last Fire zenekart. Azóta ott dobolok, de megfordultam már pár másik zenekarban is. Használt márkák a kezdetektől fogva Mapex – dob és Meinl – cintányér. A kedvenc zenekarjaim Trivium, Nickelback, de a Dream Theater a favorit."

 

A VIDEÓRÓL:

"A videót a zenekarom 5 számos bemutatkozó lemez címadó számához csináltuk, de van fent a videómegosztó oldalon már egy másik videó szintén erről a lemezről. Mindkét felvételt az otthoni próbateremben vettük fel. Úgy tervezem, hogy mindegyik számhoz csinálok egy dobos verziót sokak nagy örömére. 🙂 "

 

Ha Te is szeretnél megjelenni az "Így doboltok Ti!" rovatban, küldd be nekünk videód linkjét, néhány gondolatot magadról és a videódról az info@ritmusdepo.hu e-mail címre, vagy jelentkezz üzenetben a www.facebook.com/RitmusDepo oldalon! Az üzenet tárgyához ezt írd: "Így doboltok Ti! – jelentkezés".

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak