Így doboltok Ti! – Pálvölgyi István

Az "Így doboltok Ti" rovatunk Pálvölgyi István videójával folytatódik, melyben egy Red Hot Chili Peppers felvételt hallhatok.

 

AZ ELŐADÓRÓL:

"Sziasztok. Pálvölgyi István vagyok, a dobolást nagyjából 14 éves koromban kezdtem, mára már 24 éve dobolok. Megfordultam ez idő alatt jó pár helyen, tanultam még az elején Kőszegi Imrétől, majd évekig Szanyi János tanítványa voltam. Fél év dobolás után már zenekarban játszottam, első zenekaraim egyike a Farhát volt, ahol Móritz Norbert is megfordult, mint basszusgitáros. Ezután jött a Coffee Shop zenekar, akikkel leginkább RHCP számokat játszottunk, persze voltak saját számaink is, itt 8 évet töltöttem el 2009-ig. Eközben beindítottam egy saját Projektet is, egy kis Jazz triót amit nagyon szerettem csinálni, mivel a Jazz egyébként is közel áll a szívemhez. 2014-ben kaptam egy felkérést egy zenekarba amit el is vállaltam New Jump néven, mára született egy 8 számos demónk amin csak saját szerzemények vannak, a koncertek pedig szervezés alatt állnak. Mai napig gyakorlok nem csak a próbateremben hanem itthon is, próbálok új dolgokat elsajátítani, soha nem erőltetem a gyakorlást, szerintem a késztetésnek belülről kell jönnie…"

 

A VIDEÓRÓL:

"Egyik kedvenc zenekarom egyik számát játszom itt az eredeti dobtémákkal, sokáig játszottam ezeket zenekarban is."

 

Ha Te is szeretnél megjelenni az "Így doboltok Ti!" rovatban, küldd be nekünk videód linkjét, néhány gondolatot magadról és a videódról az info@ritmusdepo.hu e-mail címre, vagy jelentkezz üzenetben a www.facebook.com/RitmusDepo oldalon! Az üzenet tárgyához ezt írd: "Így doboltok Ti! – jelentkezés".

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak