Németh Ferenc kurzust tart Budapesten

Németh Ferenc 4 napos kurzust tart Budapesten november 26. és 29. között. Több tíz éves tapasztalatát és a mesterségéhez való elkötelezettségét felhasználva Németh Ferenc dobművész a kurzus alkalmával elmagyarázza metódusát, hogy hogyan lehet a bonyolultat leegyszerűsíteni.

 

200 óra 20 perc alatt. A gyors és maradandó tanulás művészete

 

Több tíz éves tapasztalatát és a mesterségéhez való elkötelezettségét felhasználva Németh Ferenc dobművész elmagyarázza a metódusát, hogyan lehet a bonyolultat leegyszerűsíteni. Ez egy multimédiás prezentáció, ahol Ferenc megvilágítja koncepciójának kulcselemeit és az interaktív „Drum School” nevű oktatási applikációja segítségével bemutatja gyakorlatait.

 

 

TÉMÁK

 

1.Felkészülés a zenélésre es gyakorlásra – főbb témakörök: mentális es fizikai felkészültség; Relaxációs, meditációs, fokuszáló, szemkontaktus, odafigyelés, előkészületi és egyéb technikák

 

2.A gyakorlás művészete – főbb témakörök: mentális es fizikális állóképesség kiépítése, A permutációk szétválasztása; Legyél kreatív a gyakorlataidban; A gyakorlatok használata különböző ritmus kontextusban es groovokban a világ minden részéről; Time es Time Feel; Szolo es Time; Másokkal való játék, az érzés és a frázis adaptációja

 

3.Hogyan legyél profi – főbb témakörök: A tisztelet értéke; Tanuld meg a zenét,; Mindig készülj fel jobban mint, mások

 

HELYSZÍN

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem – Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerészképző Gyakorló Szakgimnázium; Ferencsik terem 1065 Budapest, Nagymező utca 1.

 

 

A képzés idejére a szervezők ebédet biztosítanak.

 

IDŐPONT: 2016. november 26-29.

 

IDŐTARTAM: 6*45 perc naponta

 

JELENTKEZÉS MÓDJA: magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajz beküldésével, e-mail cím, telefon szám és/vagy Skype elérhetőség megadásával.

 

CÍM: zkarmacsi@gmail.com

 

JELENTKEZŐK KIVÁLASZTÁSA: Skype vagy telefonos interjú keretében történik

 

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE: 2016. november 22.  

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak