Menedzserműhely – szemináriumok a BJC-ben

Február végén új előadássorozat indul Menedzserműhely címmel a Budapest Jazz Clubban. A havonta egy alkalommal jelentkező szakmai programok célja a zenekarok és művészek továbbképzése, érvényesülésük segítése. A szemináriumok moderátora Bordás József lesz. A február 27-i első alkalommal Balázs Elemér, Fábián Juli és Bordás József előadását hallhatják az érdeklődők, majd a program után közös koncert és jam session zárja a napot.

A projekt egy zeneművészeti menedzsment szakmai továbbképzés, mely elősegíti a művészek és a zenekarok érvényesülését. Célja a pályázási lehetőségek bemutatása, hazai és határon túli koncertszervezéssel kapcsolatos tudnivalók megosztása, valamint a közösségi oldalak építése, a produkció közönségének szervezése és a kommunikációs lehetőségek bemutatása.

 

Az előadás szeminárium jelleggel havonta egy alkalommal jelentkezik a Budapest Jazz Clubban. A menedzserműhely szakmai nap két részből áll össze. Az első részben az előadók szemináriumot tartanak, majd a szünet után közös koncertet adnak a meghívott művésziskolák növendékeivel.

 

A szakmai továbbképzést olyan hazai kiemelkedő jazz muzsikusok tartják, akik saját produkciójukat sikerre vitték és példaértékű munkásságuk a zeneiségen túl az önmenedzselésben is megnyilvánul. Az előadássorozat vezetője és moderátora Bordás József, a Magyar Jazz Szövetség vezetőségi tagja.

 

Az első előadásra 2017. február 27-én kerül sor a Budapest Jazz Club-ban.

 

Program:

  •   Balázs Elemér a Balázs Elemér Group működéséről és az elmúlt 16 évéről beszél,
  • Fábián Juli megosztja a hallgatósággal jazz- és popzenei sikereinek titkát és az oda vezető utat,
  •   Bordás József a Nemzeti Kulturális Alap által kiírt pályázatok “koncertsorozatok megvalósítása” altémájának köréről tart előadást.

 

A szeminárium után a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium Jazz tanszakos növendékeinek zenekara a meghívott előadókkal közösen adnak koncertet. Az eseményt jam session zárja.

 

A rendezvény ingyenesen látogatható.

 

A Magyar Jazz Szövetség Menedzserműhely sorozatát a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak