II. Ütős Fesztivál, Agárd

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált, 3 napig szólnak majd a dobok.

Gyertek el 2017. 07. 28-29-30-án Agárdra, a Szabadstrandra. Fantasztikus programokat fogtok a II. Ütős Fesztiválon találni.A fesztiváltról:

"Második évbe lép nagy vállalásunk, az Ütős Fesztivál.

Bulit akarunk, fergeteget, ritmust, pár nap mosolyt. Ehhez olyan fellépőket, programelemeket kerestünk, akik ütős (és persze minden más) hangszereikkel ezt a világzenei forgatagot megteremtik nekünk.

Vendégünk lesz első külföldi formációként a máltai Tribali, a hazaiak közül az Ataru, a Meszecsinka, a friss DaWhy, és helyiként, házigazdaként a Kongattack.

Fontosnak tartjuk, hogy a kultúrát akadálymentessé tegyük, kiemelt kísérőprogramunk a Láthatatlan kiállítás. Az AKKU audionarrációjával szeretnénk a fogyatékkal élőknek hozzáférhetővé tenni a rendezvény minden programelemét – díjtalanul.

 

Új helyszínünk, az Agárdi Szabadstrand biztosítja a környezetet a fesztiválhoz és kiegészítő programjaihoz, a sportprogramokhoz, a családi mesedélutánhoz, az esti fényfestéshez, a közösségi doboláshoz az interaktív dobtérben,  a hangszerkészítéshez, és a rengeteg egyéb meglepetéshez. A Szabadstrandon lehetőségünk van arra, hogy a rendezvényünk ingyenes maradhasson!"A fellépők:

Tribali, Kongattack, ATARu TAIKo, DaWhy, MESZECSINKA, Kurul Dobosok, G-Base

 

A program:www.youtube.com/watch

 

Bővebben:

www.utosfeszt.hu/

www.facebook.com/utosfeszt/A tavalyi programról:
www.ritmusdepo.hu/felutes/programajanlo/201509142123/i-velencei-tavi-utos-fesztival

www.ritmusdepo.hu/felutes/dobos-es-utos-esemenyek/201608182214/i-velencei-tavi-utos-fesztival