6. Djembe tábor

A nyár kifogyhatatlan ritmusdömpinget hozott, és még nincs vége! Ajánlunk egy következő programot a ritmus szerelmeseinek.

AFRIKAI DOB- ÉS TÁNCTANÍTÁS – DIDGERIDOO WORKSHOP – JÓGA – HANGTERÁPIA – MASSZÁZS – ZSONGLŐR és KÉZMŰVES foglalkozás
…és sok-sok örömzene a természetben, síppal-dobbal, meg amit még hozol 🙂

Immáron hatodjára kerül megrendezésre a tradicionális afrikai dob, a DJEMBE köré épülő táborunk, augusztus 10-13-ig a Pilis kapujában, a szentendrei Kőhegyi Menedékházban (ahol tavaly is volt).


Táborunk a sok közös zenélés mellett, illetve azon keresztül a felszabadult együttlétről, örömteli találkozásról, valódi kikapcsolódásról/
kapcsolódásról szól, felidézve a régi kis közösségek őszinte, baráti, természet közeli légkörét. A családias hangulat, a zene és a természet feltöltő ereje mellett mind technikával, mind új témákkal gazdagodnak a djembén tanulni vágyók. A részvétel kötetlen, nem igényel semmilyen zenei előképzettséget. A teljesen kezdők és haladók is megtalálják helyüket, kortól és nemtől függetlenül. Lehetőség van a fejlesztésre váró területeinket tovább vinni, legyen szó a közösségben való zenélésről, tempó tartásról, az említett technikákról, témákról. Az alapoktól kezdjük a tanulást, mely élvezet is egyben. 🙂 A kezdők olykor mély vízbe kerülnek, míg a haladóknak lehetőségük van a gyakorlásra, elmélyülésre, csapatban való dobolásra, új témák megismerésére.

Íme pár hangulatkép a korábbi évek Djembe Táborairól:

 A 2015-ös tábor

 

A 2012-es tábor, a kisfilm Frank Balázs munkája

A djembe egy tradicionális afrikai ütős hangszer, jelentése öröm, harmónia, élvezet, mely név önmagáért beszél. Dobköreinket követően Cheikh Ibrahima Fall, guineai-szenegáli professzionális zenész djembe workshopot, Mariam Eliane Coulibaly profi afrikai táncos pedig tánc workshopot fog tartani. Lesz didgeridoo workshop is, melynek rejtelmeibe Martin Balázs avatja be az arra vágyókat. :-). Reggelente jógával lehet majd kezdeni a napot.
Egyéni hangterápiára, és női masszázsra is lesz lehetőség.

Pilis egyik kapujában zajlik majd a tábor, mely ideális hely kirándulni,elvonulni. A hegytetőn, tágas térben van a menedékház, melyet a Pilis gyönyörű erdeje ölel körbe, óriási panorámával és a Petőfi kilátóval, ahonnan a Pilis igen nagy területét belátni. Gyerekekkel, családdal is érdemes jönni!

Minden részlet fenn van weboldalukon: 
http://barakoo.hu/kezdolap/6-djembe-tabor-a-kohegyen-2017/

www.facebook.com/events/110243979543392/


A szervezők zeretettel várnak mindenkit!

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak