Beütött: emberbarát pszichedélia a legütősebb tóparti fesztiválon

Volt már olyan érzése egy fesztiválon, hogy otthon van? Emberszabású, családias rendezvény, hatalmasat szóló bulikkal és rengeteg gátlástalansággal.

Cikket írtak az nlcafe.hu-n (pethesmanci) az idei Ütős Fesztiválról, ami igazi kuriózum volt az idei kínálatban:"Az immár második alkalommal jelentkező Ütős Fesztiválra az Agárdi Szabadstrandon került sor július 28. és 30. között. A teljesen ingyenes rendezvényre idén már külföldi fellépőket is leszállított az érdeklődőknek a helyi közösség önszerveződő magja, bár elnézve a tavalyi program kínálatát, akkor sem volt hiány élményben.

Az utóbbi időkben gyanússá vált, hogy Magyarország ingyenesfesztivál-nagyhatalom. Zsinórban vehettünk ugyanis részt olyan eseményeken, ahol nincs belépő, de megjelenik a fél világ. A balatonboglári Babel Sound  és a Veszprémi Utcazene Fesztivál után az Ütős Fesztivál is azok közé, a szinte érthetetlen piaci rést képező, kifejezetten nagyszabású rendezvények közé tartozik, ahol a pénzlehúzás helyett a szórakoztatás és az ismeretterjesztés a cél. Érdekes pszichológiai jelenség, hogy ennek ellenére – vagy épp ezért – ezek a fesztiválok emberi léptékűek maradnak és a közönségen sem látszik az “ingyen van, jó lesz” hozzáállás. Sőt!…"A teljes cikk

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak