Muriel klippremier

"A funkot, soult, hiphopot a gitárzenébe építő Muriel eddig angolnyelvű dalokkal építette karrierjét, azonban az elmúlt időszakban új inspirációkat keresett, ennek egyik leglátványosabb jele a magyar szövegű Ez a világ című dal, amely nem csak klipje miatt idézi Bob Dylant. A dalhoz készített videót először itt nézhetik meg, de ha további Muriel-dalokra kíváncsiak, akkor ne CD-t vagy streamfelületet, hanem egy papírzacskót (!) keressenek."

Új klippel jelentkezett a Muriel augusztus 14-én:

 

Néhány információ a Muriel-ről:

A 2013-ban alakult Muriel egy kísérleti projekt, amely ördögi stílusérzékkel ötvözi a pop, rock, funk és a reggae világát. A hat, teljesen más ízlésű zenészt a régi korok zenei ikonjai inspirálják, nem feledve a mai elvárásokat. Az eredmény egyedi, ám abszolút fogyasztható: régisulis modernitás. Első nagylemezükkel lehetőségük volt több vidéki nagyvárosban és fesztiválon bemutatkozni, 2016 márciusában pedig megjelent második nagylemezük, Fountain of fun címmel. 

Tagok:
Méhes Adrián – ének
Jobbágy Bence – gitár, vokál
Domján Gábor – basszusgitár
Szabó Árpi – hegedű
Mihalik Ábel – dobok
Sárkány Berci – perka

 

A hvg online oldala le is hozott egy cikket ebből az alaklomből, itt olvashatjátok:

(Bicsérdi Ádám cikke)

"A Muriel legutóbbi nagylemeze, a Fountain of Fun egy.két.há rovatunkban mutatkozott be, azóta azonban a zenekar sokat változott, hiszen nem csak három új tag érkezett a zenekarba(Mihalik Ábel dobon, Szabó Árpád hegedűn, Sárkány Berci perkán) hanem hangzásban is tetten érhető néhány szembetűnő különbség a banda dalaiban. Ennek az organikus változásnak markáns jele a Muriel legújabb klipje, mely a zenekar első hivatalos magyar nyelvű dala, mindjárt egy protest-hagyományokat mutató szöveggel…"

Tovább->


Bővebben:

www.facebook.com/Murielband/

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak