Anika Nilles csatlakozott a Roland V-Drums családhoz

A megjelent új videóban Anika szólaltatja meg a V-Drums TD-50KV-t. A Roland V-Drums dobszettek széleskörű népszerűsége páratlan hangjuknak és játékérzetüknek köszönhető, ami természetesen a csúcsmodell TD-50KV dobszettre is jellemző. 

A V-Drums dobszetteket használó profi dobosok egyöntetű véleménye, hogy játszhatóság, dinamika és zenei kifejezés terén semmi sem fogható a TD-50 sorozat dobszettjeihez.

Anika Nilles, a jól ismert, kiváló dobos és dalszerző is csatlakozott a V-Drums művészek népes táborához. Ebből az alkalomból Anika készített egy vadonatúj videót, melyben bemutatja a V-Drums TD-50KV használatát.

 

Anika így jellemezte a TD-50KV-t, miután kipróbálta otthoni stúdiójában: „Az elektronikus dobok rengeteget fejlődtek, s miután kipróbáltam a TD-50 dobszettet, azt tudom mondani, hogy hangzás és játszhatóság tekintetében a technológia olyan szintre jutott, ahol már nincs hiányérzetem a dobolás közben. A V-Drums tökéletesen reagál a játék minden árnyalatára, minden általam játszott „ghost” hangra és groove-ra”.

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy zenéihez és videóihoz Anika a V-Drums-t használja. Rendkívüli élmény látni ahogyan dobol, groove-jainak lüktetése, játékának finomságai kiválóan demonstrálják a V-Drums képességeit. Azt is megtudtuk tőle, hogy a TD-50 hangja inspirálja zenéit, ami tetten is érhető a V-Drums szettel készült felvételén. „Együttműködésünk Anikaval nagyon izgalmasnak ígérkezik és nagy várakozással tekintünk a jövőbeni közös projektek és videók felé” – mondja Jules Tabberer-Stewart, a Roland Europe Group európai dobtermék managere. 

 

ANIKA NILLES

Anika, Németországban alkotó dobos és dalszerző. Zenéjében pop, rock és fúziós elemek keverednek, melyek egyéni ‘groove’-ok formájában kelnek életre. Anika kifejező hangszerként használja dobszettjét és extravagáns játéka középpontjában mindig a zene áll. Játékstílusát erőteljes groove-ok, kifinomult technikák és különleges hangzások jellemzik. A YouTube-ra feltöltött zenéit már több mint 11 millió ember látta és több ezer követője van a világ minden tájáról. Fellép dobfesztiválokon és doboktatóként járja a világot.

A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audio-processzorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogasd meg a http://hu.rolandeasteurope.comoldalt vagy a hozzád legközelebbi Roland márkakereskedőt.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak