Kovács Klo a hivatalos Tama előadók között

A TAMA örömmel jelenti be a Dorothy zenekar dobosát, Kovács Klaudiát hivatalos előadói között. Az egyre népszerűbb női rocktrió tagjaként, Klo jelenleg is a Karolina Tour-ra keresztelt koncertsorozatukon vesz részt, ahol már az új TAMA Superstar Hyper-Drive Duo szettjével látható a színpadokon.

A három színváltozatban elérhető Superstar Hyper-Drive Duo a TAMA idei, nagyon izgalmas szériája, melynek kulcspontja a 14"x10” méretű pergő, ami a „Duo Snare“ elnevezést kapta. A pergődob nem csak a 10” mélysége miatt különleges, hanem azért is, mert állótom lábakat kapott. Mélyre lehet hangolni és a felszerelésen belül oda helyezni, ahol hagyományosan az állótom áll. Ilymódon egy mélyre hangolt pergőként, vagy leengedett sodronnyal egy 14-es állótomként is alkalmazható. Ezzel minden dobost teljesen újszerű és kreatív zenei kifejezési lehetőségekhez segíti hozzá.

 

 

Kovács Klo választása a nagyon mutatós Satin Silver Vertical Stripe színvariánsra esett. Ha élőben is megnéznétek a lánycsapatot, illetve a Hyper-Drive Duo szettet, látogassatok el a Dorothy zenekar valamelyik, soron következő koncertjére!További információ:

www.tama.com
www.dorothymusic.hu

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak