John “Bonzo” Bonham 70

Ez év októberében lesz 50 éve, hogy megalakult minden idők egyik legnagyobb hatású rock zenekara, a Led Zeppelin. 250 millió eladott lemez, tucatnyi, rekordok könyvébe illő teltházas turné, műfaji határokat átlépő zeneiség. A legek lege…

SESSION: LED ZEPPELIN 50 / JOHN „BONZO” BONHAM 70

Magyarországon az elmúlt évtizedekben megannyi híres zenész kezdte pályáját a Led Zeppelin által ihletve, és kiváló muzsikusok nevével fémjelzett emlékzenekarok tolmácsolták az „Istenek kalapácsának” is nevezett brit formáció dalait. 

 


A veszprémi SESSION – kisebb nagyobb megszakításokkal – több mint két évtizede ápolja rendkívüli műgonddal ezt a hatalmas zenei örökséget, sokszor bátran hozzányúlva a szerzeményekhez, úgy változtatva rajtuk, ahogy maga a Zep is tehetné, vagy tehette volna. Apró zenei utalások, váratlan fordulatok teszik még izgalmasabbá koncertjeiket. 

2018. június 1-én, a budapesti Bakelit Multi Art Center színpadán a SESSION zenekar által elevenedik meg a zenetörténet egyik legnagyszerűbb fejezete, külön megemlékezve a Led Zeppelin tragikusan fiatalon elhunyt dobosáról, John „Bonzo” Bonhamről, aki Május 31-én lenne 70 éves.

Miért lesz különleges ez a koncert?

Mert olyan neves hazai dobosok fogadták el a SESSION zenekar meghívását, mint Pálmai Zoltán, Németh Gábor, Schvéger Zoltán, hogy méltón ünnepeljük meg ezt a kettős jubileumot! 

Továbbá a MUSIC MERCANT, és az R55 MUSIC STORE jóvoltából,egy teljes LUDWIG ORANGE VISTALITE BONZO ZEP dob-set-et használhatunk. Ez az a dob amit a ”The Song Remains The Same” cimű filmben Bonzo használ.

Jegyárak:
2018. május 31. éjfélig elővételben 1700 forint
2018. június 1-től és a helyszínen este hét után 2900 Ft, amelyből 600 forint lefogyasztható
Támogatói jegy: 3000 forint
Online jegyvásárlás: http://bmac.hu/jegyvasarlasBővebben:

www.facebook.com/events/569396523439260/

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak