Bemutatkozik a MEINL STICK & BRUSH

A Meinl büszkén jelenti be új, széleskörű dobverő, dobseprű, mallet ütő és multi-rod verő kínálatát. Magam is kipróbáltam a hétvégén a kínálatot, nagyon jók, csak ajánlani tudom.

 

A Meinl csúcsminőségű dobverői Németországban készülnek, észak-amerikai Hickory és juharfa felhasználásával. 
A verők súly és hangmagasság szerint precízen párosítva kerülnek forgalomba. Elérhető kategóriák: standard, hybrid, heavy, big apple és concert. Minden széria egyedi karakterisztikával rendelkezik, a kínálat gyakorlatilag az összes zenei stílust lefedi. 
A felhasznált alapanyagokat tekintve széles skálán mozgó Meinl multi-rod verők, dobseprűk és mallet ütők között minden dobos és ütőhangszeres megtalálja majd kedvencét. 

Ahogy Udo Heubeck, a Meinl general managere elmondta, „a Meinl történelemkönyvének régóta része a magas minőségű dobverők gyártása. A ’80-as évek közepe és a ’90-es évek eleje között kínálatunk részei voltak a hickory, juhar és tölgyfa dobverők. Globálisan nézve, most jött el az ideje, hogy életre hívjuk legújabb márkánkat, a Meinl Stick & Brush-t. Bízunk benne, hogy a dobos társadalom számára inspiráló lesz a kínálat és sokuk dobjátékát emeli majd új szintre”. 

További információ:

www.meinlstickandbrush.com

Facebook, Instagram, Twitter: @meinlstickandbrush

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak