Pura hírek

Új kezekbe került az osztrák cintányér cég kelet-európai forgalmazása!

A Pura Cymbals új forgalmazója nem új név a szakmában, sokan ismerik őt személyesen is: Angyal Zoltánról van szó, az Angel Drums tulajdonosáról.


A forgalmazót kérdeztük a tányérokkal kapcsolatosan:

  • Zoli, mit lehet tudni ezekről a tányérokról?

  • Kiváló minőségű török, kézzel készített, kovácsolt, B22-es ötvözetek. Törésgaranciát vállal rá a gyártó (a sugárirányú törésre nem, de az esztergálás irányúra igen).


  • Milyen tányérok érhetőek most el?

  • 2 szett érhető most el: a Traditional, és a Brillant, alap szettekben (3 db-os). De ezen belül elérhetőek 16-os és 18-as crash-el is. a Brillantban van egyébként még 10-es splash is.


  • Mi várható 2019-ben?

  • Várhatóak nagyobb ride-ok, nagyobb crash választék, illetve egy-két különlegesség (effekt cinek). Illetve 16-os china tavasszal érkezik. Illetve prémium minőségű cintányér táska lesz elérhető (2 cm-es szivacs béléssel, minden fakkot 2 cm szivacs választ el, az alsó rész merevített, a külső réteg vízálló, nem lötyög benne a tányér, vállra és oldalra is akasztható, 2-3 szett cint is elbír a táska). De lesz egy egyszerű sima tok is, 5 mm betéttel, ebben elszeparáló filcek lesznek. Tavasszal érkeznek a cajonok is (lesz húros, sodronyos is, állítóval ellátva, természetesen tok is lesz majd hozzá, ami esetlegesen külön is elérhető lesz).


További tájékoztatásért Angyal Zoltánt (tel.: +36709312336) érdemes keresni. Telefonos egyeztetés után Bp-en, és Nyíregházán megtekinthetőek, kipróbálhatóak a tányérok.


Pura Workshop:

www.ritmusdepo.hu/felutes/201812180539/pura-cymbals-workshop

 

Bővebben:

https://www.puracymbals.com/

https://www.facebook.com/puracymbals/

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak