25 éves a Hoffer Dobiskola

25 évvel ezelőtt Sopronban két barát dobiskolát alapított, majd rá tíz évre megynitott a hangszerbolt is.

 A 25 éves iskola, melyet Hoffer Péter barátjával Szolcsányi Szabolcsal alapított, idén számos különleges meglepetéssel jelentkezik:
1. Az alapítók által, zenekaraikban alkalmazott dobtémák, "groove"-ok és "fill"-ek videós bemutatása, melyben kedvenc hangszereiken, természetesen a TAMA dobok különböző konfigurációin játszanak.
2. Egy megismételhetetlen SOPRON ZENÉL! 2019 fesztivál a Woodstock 50. évfordulója jegyében, mely idén bemutatja az ország egyik vezető zenekarát és annak dobosát, a Hoffer Dobiskola egykori tanítványát és ismét sok-sok soproni zenészt és fiatal zenét tanuló diákot. Az utcazene fesztiválunk, a belváros több színpadán pedig, újra lehetőséget nyújt fiatal soproni és soproni kötődésű formációk bemutatkozására.
3. Végül de nem utolsó sorban, éjszakai fényfestéssel, erre az alkalomra készűlt instrumentális zenei anyaggal és vizuáltechnikai "show"-al szeretnénk megemlékezni, a városunkhoz szorosan kapcsolódó, Páneurópai Piknik 30-adik évfordulójáról is. "2019 tehát felejthetelennek ígérkezik mindannyiunk számára". (Hoffer Hangszer fb oldala)Bővebben:

www.facebook.com/hofferhangszer/

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak