MuresRocks

A SzegedRocks sikerein (2018) felbuzdulva, a Marosvásárhelyi Rocksuli – MuresRocks néven 2019. május 11.-én Marosvásárhelyen a Színház téren hasonló zenei flashmobot bonyolít le.

Kezdődik a regisztráció a MuresRocks-ra!
Szeretnél részese lenni egy életre szóló élménynek? Csatlakozz, és lehetséges, hogy épp a TE részvételed miatt lesz országos rekord a MuresRocks.
A szervezők célja a rockzene népszerűsítése. Ennek érdekében szeretnének összeállítani egy óriás zenekart, akik együtt játszanak el négy dalt. Ha sikerül legkevesebb 423 résztvevőt összegyűjteni 2019. május 11.-én 11 órára a marosvásárhelyi Színház térre, akkor meglesz az országos rekord.


Kik vehetnek részt?
Énekesek és hangszeresek. Dobosokat, gitárosokat, basszusgitárosokat, egyéb hangszereseket és énekeseket várnak a szervezők. A hangszeresek SAJÁT felszereléssel jönnek (
részletek itt).

Részvételi feltételek
Alanyi jogon vehet részt az a zenész, aki:

már részt vett a SzegedRocks-on,
fellépett az Öröm a Zene valamelyik rendezvényén,
valamelyik Rocksuli diákja vagy oktatója,
állami művészeti iskola diákja / oktatója,
közismert, hiteles együttesek tagjai.

A fentieken kívül bárki más is részt vehet, aki megjelöl egy bemutatkozó videót a jelentkezési íven.
Ha van a youtube-on vagy más portálon zenei videód, csak annyi a teendőd, hogy a linkjét add meg a jelentkezésnél.
Igény esetén meghallgatást is szerveznek azoknak, akik bármilyen okból nem tudnak linket küldeni.


Lebonyolítás:
Egy színpad lesz felszerelve, és rajta egy vezénylő zenekar (karmester helyett). A színpad fényei adják a takt jelet. A színpadon lévő zenekar KÉT ÜTEMET fog beszámolni, hogy mindenki felvehesse a ritmust, és csak az után kezdünk. A dalok szóló részeit csak a színpadon játsszák majd el, a többiek csak a kíséretet játsszák.
A messziről érkezőknek szállást tornatermekben tudnak biztosítani, igény esetén. Hálózsákot, derékaljat, alvómacit, ennivalót hozzatok.
A szervezők semmilyen költségtérítést nem tudnak vállalni.
Ingyenes buszjáratok fognak indulni erre az eseményre Budapestről, Szegedről és Debrecenből. A helyek száma korlátozott!
A legfontosabb: NINCS “B” TERV! Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmarad. Nincs lehetőség egy ekkora tömeget fedél alá vinni.


Magyarországról is lehetőség van a MuresRocks-on való részvételre! Az NKA Hangfoglaló Program, a Csongrád Megyei Közgyűlés, valamint a Debreceni Művelődési Központ hathatós támogatásával három buszt indítanak Magyarországról – budapesti, debreceni illetve szegedi indulással. Az út ingyenes!
A tervezett indulás 2019. május 10. péntek reggel, a visszaindulás 2019. május 11. szombat közvetlen a flashmob végeztével, visszaérkezés az éjszakai órákban.

Jelentkezés e-mailben: mures@cityrocks.hu
A jelentkezéseket időrendben bírálják el, szóval most fontos a gyorsaság!
Amit küldened kell: név, cím, igazolvány szám, hangszer, telefonszám, e-mail, a tervezett indulási hely (Budapest, Debrecen, Szeged)
Jelentkezési határidő: 2019. április 24. (szerda)
Az útról, illetve az eseményről a stáb filmet forgat!


A Muresrocks négy dala:

Deep Purple: Smoke on the Water
Compact: Cântec pentru prieteni

Hendrix: Hey Joe
Edda Művek: Elhagyom a várost

Bővebben:

www.facebook.com/cityrockshungary/

www.facebook.com/events/2450469128301511/

cityrocks.hu/

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak