Életfogytig Rock ‘N Roll – Cikkajánló

Győri gyerekkor, Citrommal tűzdelt ’80-as évek, közel egy évtized Mallorca, visszatérés a Sing Singbe, 2007-től Zorall, és még sokan mások. Boros Péter Pöpivel, a szimpatikus rockzenésszel olvasható beszélgetés a közel 40 éves dobos pályafutásáról az AnyámAsszony blogoldalon.

AnyuAsszony írása

"Hogy telt a gyerekkorod? Már ekkor is meghatározó szerepet töltött be a zene az életedben?
Csornán születtem, 1 éves koromban átköltöztünk Győrbe, itt nőttem fel, sokat játszottunk, élveztük az életet. 
Hétfőnként egyáltalán nem volt tévéadás – még a fogható egy vagy két csatornán sem -, ilyenkor körbeültük a rádiót, és hallgattuk a kabarét.
Azokban az időkben mindig volt hó karácsonykor. Együtt volt az egész család, ezt a jó szokásunkat a mai napig tarjuk, nagyon fontos számunkra a közös ünneplés.
Már gyerekkoromban is fontos szerepet töltött be a zene az életemben. Emlékszem, hogy Apukám mindig elment a hanglemezboltba, és megvette az aktuális lemezeket, a magyar előadók korongjai 90 Forintba, a külföldieké 110 Forintba kerültek akkoriban. Deep Purple, Queen, Led Zepelin, Black Sabath, Beatles lemezeket vásárolt. Gyerekként ezeket hallgattuk a Bátyámal éjjel-nappal, teljesen oda voltunk értük. Tulajdonképpen mindezek hatására kezdtünk el hangszeren játszani.
Egy 4 emeletes, több lépcsőházas társasházban nőttünk fel, rengeteg barátunk volt. Nyáron kiraktuk a lemezjátszót az ablakba, és egész szünidőben bandáztunk, ping-pongoztunk a srácokkal…"Tovább a teljes cikkre->

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak