Ütős sikerek az OTDK-n

Lengyel Erik (DE-ZK) II. helyezést ért el az OTDK Konferencián, majd a Művészet és Művészettudományi Szekció Főzsűrije nominálta az OTDT TDK Prezentációs Díjra.

Erik a következő poszttal köszönte meg a felkészítést, és a támogatást:

"A Magyar Tudományos Akadémián 15 Tudományág (Agrártudomány; Biológia; Fizika, Földtudományok és Matematika; Had és rendészettudomány; Humán tudomány; Informatika tudomány; Kémia és Vegyipar; Közgazdaságtudomány; Műszaki tudomány; Művészet és Művészettudomány; Orvos- és Egészségtudomány; Pedagógiai, Pszichológiai,Andragógiai és Könyvtártudományi; Tanulás és Tanóításmódszertani- Tudástechnológia; Társadalomtudomány; Testnevelés- és Sporttudomány) legjobbja képviselte Szekcióját.
A OTDK Főzsűrije 4 előadásnak ítélte oda a Prezentációs Díjat, és az én előadásom is közte volt. Számomra hihetetlen érzés, hogy a verseny történetében először én vehettem át a Zeneművészet kategória képviseltjeként eme elismerést.

Óriási köszönet illeti Családomat, eddigi és volt Tanáraimat, Tanszaktársaimat, hogy támogattak ezen hosszú út során! Külön köszönet István Szabó témavezetőmnek és Hudacsek László ütőhangszeres művésznek!
Kutatási dolgozatom olvasható a Parlando zenepedagógiai folyóirat májusi számában…"


Erik eredeti fb posztja:

Bővebben:

papageno.hu/featured/2019/06/eloszor-kapta-zenemuvesz-az-orszagos-tudomanyos-diakkori-tanacs-prezentacios-dijat/  

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak