Tatai Tamás országos workshop turné

Tatai Tamás október 30-án workshop turnéra indul – John Bonham és saját trükkök a Led Zeppelin-ben címmel -, az első állomás Nyíregyháza lesz.

A világ egyik legmeghatározóbb ütőse JOHN BONHAM, akinek játéka és annak tanulmányozása nélkülönözhetetlen egy egészségesen fejlődő dobos életében.

JOHN BONHAM játéka gyakran szinte megfejthetetlen,… hogy mit és miért játszott, hogyan gondolkodott zenekarában az egyedi hangzású LED ZEPPELIN-ben,… a meghatározóvá vált hangzású Ludwig dobjai mögött (Bonzo sound).

 

Az előadás folyamán az előadó több Led Zeppelin dalt és ezen belül BONZO groove-ot, fill-t, és saját ötletet is analizál és bemutat, amely reményeiszerint inspiráló lesz, és egy kis betekintést ad a dobosoknak/zenészeknek John Bonzo Bonham, egyedi hangzásába és játékába

Az előadáson egy eredeti John Bonham Ludwig Orange Vistalite Zep set-en, és Paiste big beat 2002 multi cintányérokon játszik a Music Mercant Hangszernagykereskedés, R55 hangszerbolt jóvoltából.

 

Tamásról röviden :

"20 éves korom óta aktívan foglalkozom zenéléssel, és azon belül a dobolással, amely gyorsan a hivatásommá vált. Szendőfi Péter magántanitványa voltam 1998-2002 között.

25 éve tanulom, játszom,ápolom rendkívüli műgondal a Led Zeppelin/John Bonham örökségét, a magyarország legkiválóbb Led Zeppelin tribute zenekarával a Led Zeppelin Session-el.

Pályafutásom alatt számos hazai és nemzetközi produkcióban vettem részt. Ezekből a legkiemelkedőbb számomra a Jon Lord-al (Deep Purple alapító tagja) való közös európai turné 2009-2011 között a Cry Free dobosaként.

2015-től szervezője, házigazdája és egyben kitalálója vagyok a hazánkban egyedülállónak számító Bonzo Celebration’s Day-nak. Amely idén harmadik alkalommal került megrendezésre Budapesten, ahol neves magyar dobosok a közreműködő vendégeim." (Tatai Tamás)

 

Tamás 2019-ben nemzetözi Ludwig endorzer lett:

 

Országos workshop turné indul okt 30-án:

Nyiregyháza

https://www.facebook.com/events/481177049276301/?ti=icl

Sopron

https://www.facebook.com/events/2905842272779228/?ti=icl

Veszprém November 20. 18:00-20:00/ Ipari szakgimnázium / 

Debrecen November 27. Szerda 18:00-20:00 / Ifjusági Ház

 

Továbbá szervezés alatt több magyar nagy város is: Tata, Miskolc, Győr, Békéscsaba, Orosháza, Pécs, Kecskemét, Szeged, Szombathely.

 

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak