Megújult a RitmusDepo!

Kedves barátunk!

Köszöntünk téged a megújult RitmusDepo oldalon! Amint látod, a korábbi oldalhoz képest nem csak a design, de az oldal szerkezete és főbb funkciói is jelentős újragondoláson estek át, ezt szeretnénk az alábbiakban nagyon röviden bemutatni.

PROFILOK

Mindenekelőtt a legfontosabb információ: ahogy korábban is, az oldal aktív használatához (apróhirdetés, fórumozás) be kell lépned egy aktív felhasználóval. Hogy az átállást a lehető legsimábbá tegyük, minden korábbi felhasználót és profiladatot átemeltünk az új oldalra.

FONTOS tudnivaló, hogy a jelenleg érvényben lévő online adatvédelmi rendelkezések miatt, mint új üzemeltetők, a korábban megadott jelszavakhoz még annyira sem férhettünk hozzá, hogy azt az új oldalon beállítsuk alapértelmezettként, így emiatt az első belépéskor mindenkinek új jelszót kell beállítania az elfelejtett jelszó opció segítségével (tudjuk, hogy a legtöbben nem felejtették el a jelszavukat, de sajnos a rendszer nem tud különbséget tenni az első vagy a sokadik belépés között).

További apróság, hogy a korábbi profilképek sem importálhatók az új rendszerbe, de reméljük ezt a kis kellemetlenséget feledtetik az extra opciók a megújult zenész profiloldalakon (YouTube, Instagram link, stb.).

Ha most regisztrálsz nálunk először, nagy könnyebbséget jelenthet a Facebook és Google fiókkal való belépés lehetősége, de már meglévő profilhoz is könnyen kapcsolhatod ezeket a profil oldaladon.

APRÓ

A megújulás előtti kérdéseinkre adott válaszok és az oldal látogatásainak elemzése is arra mutatott, hogy a RitmusDepo legintenzívebben használt funkciója az apróhirdetések, ezért az újratervezésnél ez volt az egyik fő szempont. Az új oldalon így már a mai kornak megfelelő lehetőségek állnak rendelkezésedre a hirdetéseitek feladásánál. Az aprók keresésénél a már korábbról ismert kategóriákat és szűrési lehetőségeket átemeltük, és emellett már a feladás helyszínére is részletesebben tudsz szűkíteni (ha azt a hirdető is akarja).

Sajnos technikai okokból, ahogy azt múlt hét óta több alkalommal is jeleztük, a korábbi hirdetéseket nem lehetett az új oldalra áthozni, de reméljük sikerült a fontos hirdetések szövegeit időben lementeni, és így most több, nagyobb felbontású képpel újra lehet őket publikálni.

FÓRUM

A másik sokat kért funkció volt egy jól használható fórum felület, erre is igyekeztünk a lehető legjobb megoldást megtalálni, amibe egyúttal a korábbi rengeteg fórumbejegyzést is importálni lehetett. A lehetőségekhez mérten úgy érezzük egy jó megoldás született, így reméljük a RitmusDepo fórum hamarosan feltámadhat majd hamvaiból!

CIKKEK

Fontos volt számunkra, és a Depo átvételekor az egyik fő alapelvünk és motivációnk, hogy a közel 20 évnyi cikk és oktatóanyag archívum fennmaradjon, és a megújult formában is olvasható és kereshető legyen. Az egyszerűség kedvéért az archív anyagokat főbb kategóriáknak megfelelően rendeztük, a továbbiakban pedig az oldal tetején rendszeresen lesznek kiemelt cikkek, emellett a hírfolyamba, ahogy a korábbi oldalon is, bekerül majd minden az oldalon publikált anyag.

Bár a csapatunk még kicsi, de annál lelkesebb, így az első nagy mérföldkőnél reméljük bizalmat szavazol nekünk, és az apróbb botlásokat is megbocsátod majd a következő átmeneti időszakban. Ha bármi problémát észelsz, kérjük jelezd nekünk üzenetben a Facebook oldalunkon, ott a legbiztosabb hogy célba ér az üzenet, és igyekszünk minél gyorsabban reagálni.

Ha pedig úgy érzed tevékenyen részt vennél a Depo működésében, írj nekünk egy emailt és beszéljünk róla!

 

Köszi,

A RitmusDepo csapat

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak