FONOGRAM HÍREK

A szervezők meghosszabbították a nevezési határidőt ma estig (2020. 01. 10.)!

“Egyre több hangfelvétel, egyre több hangfelvétel-kiadó! Óriási érdeklődés van idén is a Fonogram – Magyar Zenei Díj nevezési folyamata kapcsán. A karácsonyi szünetről később visszatérő szakmabeliek kérésére meghosszabbítjuk a nevezési időt.” – olvasható oldalukon.

Az új határidő: 2020. január 10. 23:59

  • A Fonogram – Magyar Zenei Díjra természetesen nemcsak kiadók által gondozott megjelenések hanem szerzői kiadású albumok és hangfelvételek is nevezhetők.
  • Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az előző két naptári évben, azaz 2019-ben vagy 2018-ban hangfelvétel(eke)t készített, úgy az egy vagy több önálló hangfelvétel is nevezhető.
  • Fontos: az előző évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetők újra, nem nevezhetők továbbá korábban megjelent hangfelvételekből összeállított válogatásalbumok.

Az albumok és hangfelvételek mostantól nevezhetők a www.fonogram.hu/nevezes oldalon – a műfajok nagyon széles skáláján, összesen 18 kategóriában.

 

Forrás

http://fonogram.hu/hirek/meghosszabbitottuk-a-fonogram-2020-nevezesi-idot

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak