Csak két koncert

Két koncert erejéig ismét a színpadon láthatjuk idén a Heaven Street Seven-t, hogy utána mi lesz?

“Öt évvel ezelőtt oszlott fel a Heaven Street Seven, és pont a napokban gondolkoztam el azon, vajon meddig kell várni egy újjáalakulásra. Nem valószínű, hogy a gondolathullámaimmal sikerült elérnem, de tényleg összeáll az ország egyik legfontosabb alternatív rockzenekara. Az ok, hogy idén 25 éves a csapat, és ezt ezzel a két bulival ünneplik meg. Az egyik egy fesztiválon lesz, hol máshol, mint a Fishing On Orfűn, a hivatalos születésnap pedig a Budapest Parkban, augusztus elsején.” – Dankó Gábor írása a langologitarok.blog.hu-n

Utána újra eltűnünk, mint szürke szamár a ködben.

– írja a zenekar. Öt évvel ezelőtt is eltűntek, mint szamár a ködben, azóta Németh Róbert basszusgitáros szólópályára lépett, Takács Zoltán szintis továbbra is producerkedett, meg tolja a Soreii & Pooleket, Orbán Gyula dobos a Houdinisben zenél, Ábrahám Zsolt gitáros a Sexepilben bukkant fel, Szűcs Krisztián frontember pedig csinálta a Rühös Foxit meg a Szücsingert, illetve a gondolataim is miatta hozták fel a HS7-et, mert kijött pár napja az első szólókislemeze szimplán csak Szűcs név alatt. Ez:

És ha már feljött a Fishing On Orfű is, nem titkoljuk el, hogy a Heaven Street Seven csak az egyik fellépő, akiket most bejelentettek, ugyanis itt a teljes felhozatal az orfűi bulira:

Öt éve egyébként így búcsúzott a HS7:

 

Forrás
https://langologitarok.blog.hu/2020/01/22/ket_koncertre_ujjaalakul_a_heaven_street_seven

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak