ÚJDONSÁG A ROLANDNÁL 2: A “VAD” SOROZAT

Vadonatúj V-Drums dobfelszerelések az akusztikus dobok klasszikus megjelenésével és a Roland élenjáró elektronikus ütőhangszer-technológiájával, ez a Roland V-Drums Acoustic Design sorozat!

[A cikk megjelenését a Roland East Europe támogatta, amit ezúton is köszönünk.]

A Roland január közepén mutatta be V-Drums Acoustic Design-t, amely egy vadonatúj termékkategória a cég népszerű ütőhangszerei között. A V-Drums Acoustic Design újfajta V-Drums élményt nyújt az akusztikus dobok varázsának és a Roland élenjáró digitális ütőhangszer-technológiájának összekapcsolásával. A hagyományos dobosok számára a V-Drums Acoustic Design rengeteg lehetőséget kínál úgy, hogy a V-Drums előnyei mellett nem kell lemondani az akusztikus dobok megszokott kisugárzásáról. A Roland hosszú múltra visszatekintő technológiai fejlesztése párosul a kiemelkedő akusztikus játékérzettel/megjelenéssel, hogy minden dobos büszke tulajdonosa lehessen ennek a kiváló elektronikus dobszettnek.

A V-Drums mindig a legtermészetesebb játékélményt nyújtotta az elektronikus ütőhangszerek világában, tökéletesen lemodellezve az akusztikus hangszerek viselkedését. A V-Drums Acoustic Design esetében az autentikus megjelenést teljes méretű, fából készült dobtestek, egyedi, krómozott kávák, vékonyabb cintányérok, hagyományos akusztikus állványok stb. biztosítják. Valamennyi dobszett a kiváló akusztikus dobok megszokott, esztétikus megjelenését sugározva méltán lehet minden színpad központi eleme.

A V-Drums Acoustic Design dobfelszerelés játékérzete akusztikában és dinamikában semmivel sem marad el egy hagyományos dobfelszereléssel összehasonlítva. A fejlett érzékelőrendszer minden nehézséget kiküszöbölve biztosítja, hogy a lábdob és tamok pont úgy viselkedjenek, mint akusztikus rokonaik. A korszerű cintányérok játékérzete és mozgása még kifinomultabb a korábbi generációkhoz képest 40%-al csökkentett vastagságnak köszönhetően. Ráadásul a csúcskategóriás V-Drums Acoustic Design sorozat VAD506 és VAD503 dobszettjeihez olyan digitális pergő és kísérő cintányér tartozik, melyek tökéletesen működnek együtt a TD-27 modul villámgyors jelfeldolgozásával a páratlan kifejezőerővel megszólaló, jól definiált hangzás eléréséhez. A vadiúj TD-27KV modellről bővebben itt olvashattok.

A V-Drums Acoustic Design sorozat három különböző szettet foglal magába, különböző összeállítással. A prémiumkategóriás VAD506 és VAD503 szettekhez a TD-27 modul, teljes méretű lábdob és tamok, valamint egy digitális pergő és kísérő cintányér tartozik. A kedvezőbb árfekvésű VAD306 szetthez pedig a TD-17 modul, illetve keskenyebb fa lábdob, pergő és tamok tartoznak. Ez ideális választás mindazok számára, akik akusztikus megjelenésre és játékérzetre vágynak, kompaktabb, helytakarékos kivitelben.

A V-Drums Acoustic Design sorozat VAD506 és VAD503 dobszettjeihez tartozó új TD-27 modul még természetesebb játékélményt garantál dobolás közben. A világklasszis stúdiókban felvett hangminták és a két évtizedes múltra visszatekintő, fejlett viselkedés-modellezés ötvözésével a Roland Prismatic technológiája lenyűgöző dobhangzást hoz létre, és játékérzet tekintetében is tökéletesen adja vissza az akusztikus dobok tulajdonságait. A TD-27 modul több mint 700 hangszíne, 55 gyári és összesen 100 dobszettje, együtt a fából készült dobtestekkel az elektronikus dobolás lebilincselően valósághű élményét nyújtja. Az új térmikrofon-szimulátor és megnövelt téreffekt-vezérlés tovább javítják az akusztikus térérzetet, ami azonnal megtapasztalható az otthoni használat közben.

A V-Drums Acoustic Design sorozattal kapcsolatos további információkért, látogasd  meg a roland.com/hu weboldalt, vagy a https://www.facebook.com/roland.hangszerek/ facebook oldalt.

[Támogatott tartalmak megjelentetésével és egyéb partnerségi lehetőségekkel kapcsolatban keressetek minket az info@ritmusdepo.hu email címen!]

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak