AWS pihenő

A frontember lebetegedett, a zenekar pedig pihenőre vonul. Az AWS erről facebook bejegyzésben értesítette rajongóit, ezt adjuk most közre nektek, módosítás nélkül.

“Kedves Barátaink,
Az utóbbi napokban kiderült, hogy naívak voltunk amikor azt gondoltuk, hogy ez az év már nem tartogathat semmi rossz hírt. Sajnos Örs lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, ezért most egy kicsit elvonul, hogy a zenekart körülvevő pörgésből kilépve a gyógyulásra koncentrálhasson.
Senki ne essen pánikba, az orvosai megnyugtattak minket, a kezelése a lehető legjobb ütemben halad, minden rendben lesz, a legjobb kezekben van!
Emiatt sajnos az AWS 2020-ban már nem ad több koncertet, a meghirdetett bulikat lemondjuk, az eseményekben leírjuk a már megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatos részleteket.
2021-re már szervezkedünk és addig is mindenkit arra kérünk, hogy mellőzzük a találgatásokat, ne keressünk válaszokat, hanem helyette küldjünk pozitív energiát és sok sok szeretetet Örsnek hogy mielőbb újra együtt zúzhassunk veletek.
Megértésetek barátsággal köszönjük,
AWS-ék ❤️” 
Forrás:
close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak