Garázs/Raktárkoncertek

Mint kiderült, 150 koncertre költik majd el az 5 milliárd körüli összeget, 5 nevet már be is jelentett a kormányszóvivő.

A járványhelyzet miatt idén elmaradnak a nagykoncertek, a fesztiválok. Erre azért van szükség, mert nem szeretnénk kockáztatni a járvány újbóli fellobbanását. Azt viszont tudjuk, hogy a hazai könnyűzenészeket és a velük dolgozó háttérembereket nehezen érinti mindez, ezért is támogatjuk raktárkoncertek létrejöttét több mint 5 milliárd forint értékben.

A zenekarokról a legnagyobb fesztiválok szervezőivel, zenei szakemberekkel egyeztetünk. A magyar kormány természetesen a legszélesebb körben kívánja támogatásban részesíteni a magyar könnyűzenei szakmát, és számít a munkájukra. Az alábbi videóban el is hangzik pár név ízelítőül, a lista pedig folyamatosan bővülni fog.
Hiszen egy magyar nyár sem telhet el koncert nélkül! (forrás: Szentkirályi Alexandra fb oldala)

Összefoglalva, amit tudni lehet:

Professzionális fény- és színpadtechnika lesz, a résztvevők kiemelt gázsit kapnak, a felvett koncertek sugárzását a Magyar Turisztikai Ügynökség közvetítésével az Antenna Hungária végzi majd. A háttérmunka már zajlik, a koncerteket várhatóan szeptemberben teszik közzé.

Az első nevek: Tóth Gabi, Tóth Vera, Demjén Rózsi, Tankcsapda, Balázs Fecó. A többi zenekarról a legnagyobb fesztiválok szervezőivel egyeztetnek.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak