A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázata

Az MMA nyílt pályázati lehetőségét szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amelynek keretében működési támogatásért lehet a szervezethez fordulni.

1. A pályázat célja

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) – a Magyar Művészeti Akadémiáról szóló 2011. évi CIX. törvény (MMA tv.) 4. § (2) bekezdésében nevesített – a művészeti élethez kapcsolódó közfeladatai ellátása érdekében a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez, megvalósításához nyújt jelen pályázati kiírás alapján elnyerhető működési támogatást.

2. A rendelkezésre álló keretösszeg

A koronavírus világjárvány kulturális, művészeti szférát érintő hatásának enyhítéséről szóló 1290/2020. (VI. 5.) Korm. határozat alapján 400.000.000 Ft áll rendelkezésre az alábbiak szerint:

1. a Budapesten és Pest megyében székhellyel rendelkező egyéni vállalkozó és ugyanitt, állandó lakcímmel rendelkező adószámos magánszemély esetén 135.000.000 Ft,

2. a Budapesten és Pest megyén kívüli magyarországi székhellyel rendelkező egyéni vállalkozó és ugyanitt, állandó lakcímmel rendelkező adószámos magánszemély esetén 265.000.000 Ft.

Támogató a pályázatokat a beérkezési sorrendnek megfelelően, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig fogadja be.

3. A támogatás összege és formája

A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás. Az elnyerhető támogatás összege: 300.000–500.000 Ft

A felhívás teljes szövege elérhető az MMA honlapján ITT.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak