DUPLA DRUMWORKSHOP TATAI TAMÁSSAL

Két dobszerelés, két témakör, egy dobos.

A cím alapján elég egyértelmű, hogy miről lesz itt szó, de aki elmegy az előadásokra, az többet tudhat meg, például Tatai Tamásról, aki a magyar dobos társadalomban, John Bonham és Led Zeppelin szakértelméről ismerszik meg, egyébként pedig a Ludwig, a Paiste, és az Agner cég nemzetközi képviselője is.

“A fotón illusztrált, két dob-set egymásba fordítva, az én személyiségemet tükrözi. Két dobszerelés, két megközelítés, két egyéniség.” – Tamás saját szavai.

A két egymást követő napon (szeptember 9-10) betekintést nyerhetünk Tamás játékába, gondolkodás világába, ha épp John Bonham “bőrébe bújik”,és Led Zeppelin-t játszik, vagy Peter Gabriel-t, James Brown-t, Jain-t, Metrognom-t (dupstep), Justin Timberlake-t dobol. Mindezt zenei alapokkal, technikai magyarázatokkal, kottapéldákkal alátámasztva mutatja be.

Mindig szerettem magam kipróbálni, különböző, akár tőlem távol álló, szélsőséges műfajokban is… Úgy érzem hogy sikerült megtalálnom magam ezeken a területeken, és tényleg úgy doboltam ahogy én tenném és teszem is” – Tamás saját szavai.

További részletek az esemény leírásban:

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak