Szeptemberi ajánló

A RitmusDepo szeptemberi zenei eseményválogatása.

Minden hónap elején közzéteszünk egy ajánlót, amiben az aktuális hónapra vonatkozóan adunk tippeket azoknak, akik zenei, dobos-ütős eseményekre vadásznak. Ha még nem tettétek, akkor mindenképpen lájkoljátok facebook oldalunkat, nehogy lemaradjatok a friss szakmai eseményekről, hírekről.

Nézzük is rögtön a szeptember havit:

 1. Szeptember 4. – Közel-keleti ütőhangszeres elvonulás “lelkes kezdő szinttől”: Új darbukás hétvége szervezése indul azon érdeklődők számára, akik teljesen az alapoktól szeretnének megismerkedni a közel-keleti ütéstechnikákkal a Sárvári Vendégházban.
 2. Szeptember 6. – Fülesbagoly Tehetségkutató – Debrecen 2020: Országos könnyűzenei tehetségkutatónak ad otthont 2020. szeptember 6-án a debreceni Nagyerdei Víztorony. A szervezők a legmenőbb nyereményeket adják a díjazottaknak.
 3. Szeptember 9. – Dupla Drumworkshop-Két témakör / Ludwig, Paiste, Agner bemutató: Dupla workshop két különböző témakörben, két egymás követő napon Budapesten, 2 x 2 óra, csak a zene és a dob kapcsolatáról.
 4. Szeptember 12. – Mutasd MEG Magad! – Öröm a Zene Tehetségkutató: Az Artisztika Zeneművészeti és Kulturális Egyesület és a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ amatőr zenei tehetségkutató versenyt hirdet zenekaroknak Zalaegerszegen.
 5. Szeptember 12. – Budai Krisztián Traditions Workshop: A Krxternational Dobsuli és a Rocksuli Debrecen bemutatja:
  Budai Krisztián Conga Workshop: kíséretek, stílusok, technikák, együttzenélés Debrecenben.
 6. Szeptember 14. – Ölvedi Gábor Darbuka Workshop: A Krxternational Dobsuli és a Rocksuli Debrecen bemutatja:
  Ölvedi Gábor darbuka Workshop: a kurzus a Darbukára lesz kihegyezve, de a teljes közel-keleti ütőhangszeres apparátust összefüggéseiben fogja láttatni és érinteni Debrecenben.
 7. Szeptember 16. – Mogyoró Kornél “Flam’n’bass” Workshop: A Krxternational Dobsuli és a Rocksuli Debrecen bemutatja:
  Mogyoró Kornél Cajon Mesterkurzus – Tradícionális, és modern groove-ok, technikák Debrecenben.
 8. Szeptember 18. – Öröm a Zene-Amatőr zenei tehetségkutató Balassagyarmaton: Amatőr zenei tehetségkutató Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ Amatőr Zenei Tehetségkutató Versenyt hirdetett hangszeres zenét játszó együtteseknek.
 9. Szeptember 19. – Tér-Zene a Kossuth téren – A TanBorEn Trio koncertje: A TanBorEn Trio koncertje lesz hallható/látható Budapesten az Országház bejárata előtt a Tér-Zene koncertek keretein belül 2020.09.19-én.
 10. Szeptember 24. – Hangszert a kézbe – Salgótarján: 2020 szeptember 24-én kezdődik a Hangszert a kézbe – Salgótarján esemény a József Attila Művelődési Központban.
close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak