Novemberi ajánló

A RitmusDepo novemberi zenei eseményválogatása.

Minden hónap elején közzéteszünk egy ajánlót, amiben az aktuális hónapra vonatkozóan adunk tippeket azoknak, akik zenei, dobos-ütős eseményekre vadásznak. Ha még nem tettétek, akkor mindenképpen lájkoljátok facebook oldalunkat, nehogy lemaradjatok a friss szakmai eseményekről, hírekről. Sajnos a covid egyre inkább hatással van a zenei eseményekre, egyre kevesebbet lehet megtartani.

Nézzük is rögtön a november havit:

  1. November 7. – XXIII. Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivál Paks: 10:00-18:00 megnyitó, majd a zenekarok bemutatkozása.
  2. November 8. – 8. Latin Jam, Budapest: A megszokott csapattal és vendégeinkkel egy szuper estére várnak a szervezők mindenkit aki szereti a latin ritmusokat és a karibi dallamokat, a Budapest Jazz Clubba.
  3. November 9-10. – VIII. Music Hungary Konferencia, Veszprém: 2020-ban a Music Hungary Konferencia sem maradhatott biztos pont a zeneipar naptárában. Téma: miként lehet újraéleszteni a zenei életet a járvány után. Helyszín: Hangvilla MUltifunkcionális Közösségi Tér, Veszprém.
  4. November 11. – sE LIVE with Gergo Borlai: Dobolás és improvizáció, facebook live.
  5. November 20. – MEGTELT | Szakrális Dob – Ének, Transzmeditáció • Elvonulás: Szakrális Dob, Szakrális Ének, Transzmeditációs elvonulás Ölvedi Gábor (Karma Pema Dorje) világzenei ütőhangszeres énekessel – november 20-22. Helyszín: Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház, MEKA.
  6. November 21. – Magyar Marimba Metszetek – Palotás Gábor koncertje: A marimbát központba helyező Marimba Clouds és a fémhangszerekre és kisdobra fókuszáló Percussion Charm nevű szólóprojektjei után Palotás Gábor ismét a marimba felé fordult, egy újabb, csak magyar zeneszerzők darabjaiból álló műsorral, mely a Magyar Marimba Metszetek címet kapta. Kezdés: 18.00, helyszín: Budapest Music Center – FRISSÍTÉS: ELMARAD!

 

Kép:

James Scott

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak