DALFUTÁR EXTRA

Két Dalfutár évad között a Dalfutár medveálomba merül. Persze az alkotók nem tétlenek, ilyenkor dolgoznak a következő évadon.

Közben azon is gondolkodnak mindig, hogy milyen műsort adhatnának nektek, nézőknek, a szunnyadós hónapokra A negyedik évad végén Hajós ígérte, hogy lesznek extra tartalmak, hát eljött az idő. Egy átlagos Dalfutár interjú kb. egy óra szokott lenni, amiből 5-8 percet tudunk az adásban használni. Pedig különleges, csodálatos emberekkel beszélget, akikből több is járna nektek. Ráadásul általában nagyon jól szórakoznak, és amikor megnyílnak, néha egészen mélyre láthatunk a lelkükbe. Szerintük ezek a beszélgetések valami mást, valami többet adnak, mint a szokásos beszélgetős műsorok. Belengi őket a feladat okozta izgalom, és mivel András nem hagyományosan riporterkedik, alanyai néha véletlenül egészen elfeledkeznek saját social media imidzsük fontosságáról és igazi énjüket mutatják meg. Nézzétek, szeressétek, a műsort is, de leginkább a benne szereplő művészket.

A DalfutárExtra első epizódjában egy 2019-es beszélgetést mutatnak meg vágatlanul. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetített. A zeneszerző ezúttal Puskás Peti, a szövegíró Süveg Márk Saiid volt, a produceri feladatot ekkor először egy teljes zenekar, a Qualitons látta el, az énekes pedig Papp Szabi lett.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak