Fonogram – Magyar Zenei Díj 2021: elindult a nevezés!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2021-ben ismét megrendezi az idén tavasszal online formában debütált Fonogram-nap nevű eseményt, a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét. A zene nem áll meg: a Fonogram – Magyar Zenei Díj 18+1 kategóriában újra gazdára talál!

Az albumok és hangfelvételek mostantól nevezhetők a www.fonogram.hu/nevezes oldalon – a műfajok nagyon széles skáláján, összesen 18 kategóriában.

  • A Fonogram – Magyar Zenei Díjra természetesen nemcsak kiadók által gondozott megjelenések, hanem szerzői kiadású albumok és hangfelvételek is nevezhetők.
  • Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az előző két naptári évben, azaz 2020-ban vagy 2019-ben hangfelvétel(eke)t készített, úgy az egy vagy több önálló hangfelvétel is nevezhető.
  • Fontos: az előző évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetők újra, nem nevezhetők továbbá korábban megjelent hangfelvételekből összeállított válogatásalbumok.

Fonogram nevezés->

A nevezések határideje: 2021. január 22. péntek 23:59

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak