Ütős rendezvény Szegeden

Az első, nagysikerű DUSZK után 2021 októberében ismét Szegedre várják az ország ütőseit! Az immár kétnapos II. Dél-Alföldi Ütőhangszeres Szakmai Nap és Konferencia célja továbbra is az, hogy színteret biztosítson az ütőhangszeres tanárok, művészek, tanulók és az ütős zenét kedvelő közönség találkozásának, eszmecseréjének.

A programok között ismét helyet kap mesterkurzus, workshop, szakmai előadás, kiállítás és vásár is. A konferenciára ezúttal is várják azon előadók jelentkezését, akik szeretnék legfrissebb kutatásaikat, módszertani tapasztalataikat megosztani a közönséggel. A pénteki nap gálakoncerttel zárul, melyen a szegedi ütőhangszeres tanulók, hallgatók és együttesek fellépése mellett meghívott vendégek bemutatkozására is lehetőség lesz.

A pandémia új helyzetet teremtett az egész világon, melyet mindannyian megtapasztaltunk saját életünkben, környezetünkben is. A személyes találkozás és a koncertek hiánya, az online tanítás új kihívások elé állította a zeneoktatást, és az ütőhangszeres közösséget. Az idei rendezvény esetében éppen ezért fel vagyunk készülve hibrid, vagy teljes egészében online esemény megrendezésére is. A még mindig jelenlévő sok kérdés és bizonytalanság ellenére, a szervezők bíznak benne, hogy a személyes jelenlétnek októberben már nem lesz akadálya, ugyanakkor az esemény megrendezésének módját és a részvétel rendkívüli feltételeit a DUSZK közeledtével fogják pontosítani.

A rendezvény minden programja – a mesterkurzus és workshop kivételével – ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció mind a személyes, mind az online jelenlét esetében kötelező!

 

Kurzusvezető ütőhangszeres művészek:

JOÓ SZABOLCS | MAJOR BENCE | SZANISZLÓ RICHÁRD | SZITHA MIKLÓS | ZOMBOR LEVENTE | ZSOLDOS BÉLA

 

Bővebben:

duszk.hu

duszk facebook oldala

I. DUSZK – RitmusDepo

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak