2021-ben sem lesz Sziget

2020, és 2021 nem a nagy fesztiválok éveiként fognak bevonulni a történelem könyvekbe. A járványhelyzetre való tekintettel idén sem rendezik meg hazánk legnagyobb nyári fesztiválját.

A hírt a Sziget Fesztivál hivatalos facebook oldalán jelentette be:
“Kedves Szitizenek,
Mindenekelőtt: nagyon hiányoztok!
Ahogy bizonyára ti is látjátok, a globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart.
Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál.
De nem akármilyen visszatérésről beszélünk – új élmények és egy olyan lineup, ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat!
Ha 2020-as Sziget jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek – 2020-ra szóló jegyetek automatikusan érvényes lesz 2022-re. Hűségeteket emellett Ajándék Kredittel is jutalmazzuk!
A jegybirtokosokat érintő további részletekről pedig emailben küldtünk tájékoztatást.
Tartsatok ki! Mi is kitartunk… és nemsokára újra együtt ünnepelhetünk a Szabadság Szigetén!
Már alig várjuk.
– A Sziget csapata”
close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak