Tiszai Vivien – Wordless Project interjú

A Wordless Project második interjúját Tiszai Viviennel, a HolyChicks, Dér Heni, a The PinUps zenekarok dobosával készítette Rabloczky Szilvia.

Rabloczky Szilvia gondolatai:
“Először Vivient az Ozone Mama zenekarban láttam dobolni, úgy 10 évvel ezelőtt egy bitang jó koncerten. Számtalan koncerttel a hátam mögött mondhatom, hogy ez volt az első alkalom, amikor többet figyeltem a dobok mögé, mint elé. Teljesen magával ragadott Vivi energiája és nagyon tetszett, hogy egyetlen nőként egy ilyen komoly kondit igénylő hangszerrel kíséri a fiúkat. Amikor a Wordless Project gondolatként megszületett a fejemben, bevillantak nevek-arcok, akiket nagyon szeretnék az interjúsorozatban látni. Vivien az elsők között volt, így hatalmas öröm, hogy elfogadta a felkérésemet és vele született meg a második interjú, pont úgy ahogyan elképzeltem, pont azokkal az energiákkal, amit először láttam anno a koncerten.”
Tiszai Vivien gondolatai:
“18 évesen kezdtem el dobolni de őszintén az elején csak a rock and roll élet érzés érdekelt. Aztán az első komolyabb koncert után tudtam hogy a legjobb, őrültebb, fantasztikus, kalandos,varázslatos hely az a dobok mögött van. A zene – dobolás számomra a gyógyszer.”
close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak