Egy jó nyári program

Keönch László Farkas a CajonStudio-val együttműködésben tíz éve szervez rendszeresen workshopokat, csoportos oktatásokat, most pedig egy Cajón Workshopot szerveznek Kővágóörsön.

A júniusi kurzusuk alapvetően kezdőknek szól, de várják az “újrakezdőket” is, valamint azokat is, akik eddig csak önmagában használták a cajónt, de zenei környezetben még nem próbálták ki tudásukat. Zenei előképzettségtől függetlenül várják az érdeklődőket!

 

Ízelítő a tematikából:

Cajón ütéstechnikák, pop-rock, latin és folk ritmusok (groove-ok), improvizációs játék, cajón-gitár jam. A kurzus alatt folyamatosan szól majd a gitár és a basszusgitár, ez segíti majd cajón groove-ok tanulását és a zenei élmény teljességét. A kurzus anyagát kottai formában is megkapják a résztvevők.

 

Oktató: Keönch László Farkas – ütőhangszeres előadó, tanár

Közreműködik: Merkl Tamás – gitár, basszusgitár

Helyszín: Kővágóörs nyugodt kis falu Révfülöptől 4 km-re északra. Ezúttal a Kővágóörsi Alkotótábor Galériája
ad otthont a kurzusnak. Érdemes a kurzust összekötni egy hétvégi “Balatonozásssal”, sok szép környékbeli látnivaló várja az érdeklődőket.

 

Program:
10:00-11:00 Érkezés, beszerelés
11:00-12:30 Kurzus 1. rész
12:30-14:00 Ebédszünet
14:00-16:00 Kurzus 2. rész

Kölcsönhangszert a szervezők tudnak biztosítani.
Ezt az igényt a jelentkezési lapon fel kell tüntetni! Hangszervásárlásra, illetve egyéni igények alapján hangszer megrendelésre egyaránt van lehetőség a kurzuson!

 

Bővebben:

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak