A Ritmus bennetek a Depó veletek.

Tehát akkor elölről…1…2…3… refrén 😀 Ezek a fontos mondatok egy próbán…mert zenélni jó…

MERT DOBOLNI JÓÓÓÓ!!!!

Üdvözlet mindenkinek!!! De az igazán fontos mondat, fontos hír: a RitmusDepo megújulva újraindult.
Szöllős Gergő és Fazekas Csaba újragondolta, és rebootolta a www.ritmusdepo.hu – t.

VÉGRE! Tehát akkor elölről😀

Nézzétek, hallgassátok, olvassátok, gyakoroljatok, vagy tanuljatok majd az ott induló oktató, felfrissítő, felzárkóztató videókon. Jönnek majd tesztek, riportok, beszélgetések, életrajzok, koncertajánlók-beszámolók.

A Ritmus bennetek a Depó veletek. És most sipirc a dobok mögé! 😀😀😀

Tehát akkor elölről…1…2…3…

Új háttér, változatlan minőség

A RitmusDepo újraindulása nem is jöhetett volna létre, ha nincsenek az új tulajdonosai, akik maguk is ismertek a hazai zenei világban. Így mielőtt elmondanák, hogy mivel is készül a portál az új menedzsment vezetésével, illik róluk is mondani pár mondatot.

Szöllős Gergő session dobos, akit manapság a The Doors és Joe Cocker emlékzenekarokkal, a Szabó Leslie banddel, és Torres Danival láthattatok és hallhattatok a színpadon, korábban pedig Gáspár Lacival zenéltek együtt. Zenei körökben nem csupán szerepléseiről ismert, hanem a rendkívüli dobgyűjteményéről is, melyet hosszú évek alatt hozott össze, és még az is elképzelhető, hogy közületek már járt is valaki az ő stúdiójában felvételt készíteni.

Fazekas Csaba 30 éve tépi a húrokat. A Freak! nevű zenekar alapítója, dalszerzője és gitárosaként kb 250 fellépésen van túl kis- és nagyszínpadon egyaránt. Ezt követően 10 éve külföldre költözött, mely idő alatt online gitároktatásba kezdett, kurzusait több, mint 22.000 ember vette igénybe.

Bár különböző hangszerekben utaznak, mégis összeköti őket a zene iránti mély szeretetük, és a vágy, hogy a hazai profi és amatőr zenészek számára egy olyan platformot hozzanak létre, melyen mindenki megtalálhat mindent és mindenkit is.

És hogy ez pontosan mit is jelent? Nézzétek meg a bemutatkozó videójukat, és meglátjátok!

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak