Farsangozás a 26. Dobosok Farsangján

Bár tavaly a pandémia miatt elmaradt, idén ismét összegyűltek a zenésztársak, barátok, dobkedvelők a 26. Dobosok Farsangján, melyen ezúttal a RitmusDepo is képviseltette magát.

A látogatókat a szebbnél szebb és jobbnál jobb dobokon és dobszerkókon kívül rengeteg olyan workshop várta, melyek segítettek számukra a játékuk fejlesztésében – mint Szendőfi Péter kurzusa – valamint a hazai dobvilág legnagyobbjai által adott 3 részes koncert, mellyel az esemény zárult. Szívmelengető volt számunkra azt látni, hogy mennyi fiatal és kis gyerek érdeklődött a dobolás iránt, akik nem voltak restek ki is próbálni magukat akár egy elektromos dobszetten, akár a MAG Instruments handpanjein. A fiatalság pedig zeneileg is képviselte magát, ugyanis nap közben az olyan képzők és tanítványaik szórakoztatták a népet, mint a Rocksuli.

De azért mi sem tétlenkedtünk. Hamarosan a hazai dobos világ legnagyobbjaival készült interjúkat is megtekinthetitek, a videós beszámolónkkal együtt.

Sorainkat zárva pedig, szeretnénk megköszönni ezúton is mindenkinek, akik ellátogattak hozzánk, és visszajelzést és inspirációt adtak a RitmusDepo további életéhez.

Csizmadia Kristóf

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak