ERHYTHM – termék áttekintő

ERHYTHM – Product Review

A full-stack fejlesztő és zenész, Ahmed Abderrafie által létrehozott ERHYTHM egy olyan alkalmazás, amely segít a zenészeknek új ritmusok komponálásában, a könyvtárból származó ritmusok megosztásában, testreszabásában és lejátszásában. 

A projekt a The Geometry of Musical Rhythm-en (óra, ritmuskerék módszer) alapul, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lássák, hogyan működik a ritmus egy egyszerű és hasznos körrács segítségével. Egy ritmus kiválasztásával a könyvtárból vagy egy új létrehozásával lehetséges a mix egyensúlyozása, a hangszer elnémítása vagy a hangerő csökkentése és emelése. Ezen kívül lehetőség van a bpm, az időjelek, a felosztások módosítására, valamint az automatikus lejátszás és az automatikus leállítás ritmusának beállítására.

Az alkalmazás ingyenesen és egyszerű felülettel érhető el, bosszantó hirdetések nélkül, melyen létrehozhatod saját ritmusod, vagy stílusokra bontva választhatsz egyet a könyvtárból. Minden létrehozott ritmus könnyen megosztható. 

Az alkalmazás összességében remekül működik, nem találtunk hibát. Reméljük, hogy a jövőben több ritmust látunk majd a könyvtárban, amely valójában folyamatos fejlődésben és bővülésben van. Dobosként nagyra értékeltem ezt az innovatív alkalmazást, ha gyakorolsz vagy tanítasz, ez egy hasznos eszköz egy új ritmus kialakításához, vagy ütős minták és dob loopok létrehozásához, amelyekkel együtt játszhatsz. Ha többet szeretnél megtudni és ritmusokat szeretnél komponálni, látogass el a hivatalos weboldalra. 

A ritmus Bennetek, a Depo Veletek!

https://www.erhythm.org

Forrás: https://francisdrummingblog.com/2021/08/05/erhythm-product-review/

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak