A RitmusDepo októberi zenei eseményválogatása.

A RitmusDepo augusztusi zenei eseményválogatása.

A RitmusDepo júliusi zenei eseményválogatása.

Keönch László Farkas a CajonStudio-val együttműködésben tíz éve szervez rendszeresen workshopokat, csoportos oktatásokat, most pedig egy Cajón Workshopot szerveznek Kővágóörsön.

A RitmusDepo júniusi zenei eseményválogatása.

A XII. DobMánia Tábor szakmai nap keretében tartja meg dobversenyének döntőjét, a dobverseny után Gerendás Dani exkluzív workshop-ja következik.

A Roland az új VAD706 szettjével az akusztikus dobolás élményét hozta el az elektromos dobok világába. [A cikk megjelenését a Roland East Europe támogatta, amit ezúton is köszönünk.]

Az első, nagysikerű DUSZK után 2021 októberében ismét Szegedre várják az ország ütőseit! Az immár kétnapos II. Dél-Alföldi Ütőhangszeres Szakmai Nap és Konferencia célja továbbra is az, hogy színteret biztosítson az ütőhangszeres tanárok, művészek, tanulók és az ütős zenét kedvelő közönség találkozásának, eszmecseréjének.

A RitmusDepo májusi zenei eseményválogatása.

A RitmusDepo áprilisi zenei eseményválogatása.

A Nemzeti Pedagógus Kar Alapfokú művészetoktatás tagozata 2021. február 17-én (szerda) 10:00 ONLINE konferenciát rendez.

A RitmusDepo februári zenei eseményválogatása.

A Nemzeti Pedagógus Kar Művészetek Tagozata online szakmai konferenciát tart február első felében 2021. február 10.-én (szerda).

Presser Gábor elérkezettnek látta az időt, hogy elmondja, ő hogyan élte meg a „Presser-sztorit”. Azt a történetet, aminek hosszabb vagy rövidebb fejezeteit oly sokan ismerik az Omegától (1967) az LGT-n át – leginkább a dalain keresztül.

A RitmusDepo decemberi zenei eseményválogatása.