A szervezők márciustól májusig összesen hat koncertre és egy három napos mesterkurzusra invitálják az érdeklődőket!

Vadonatúj V-Drums dobfelszerelések az akusztikus dobok klasszikus megjelenésével és a Roland élenjáró elektronikus ütőhangszer-technológiájával, ez a Roland V-Drums Acoustic Design sorozat! [A cikk megjelenését a Roland East Europe támogatta, amit ezúton is köszönünk.]

Rendhagyó közösségi projektre várja a jelentkezőket a learn2drum dobiskola: három hónapos ingyenes képzést kínál fel szociálisan hátrányos helyzetben élő gyerekek, fiatalok számára. A program keretében a tanítványok a hagyományos értelemben vett dobolás alapjait sajátíthatják el, de igény szerint arra is lehetőség adódik, hogy további klasszikus ütőhangszereket (vibrafont, marimbát) is kipróbáljanak (a Maszol.ro portálról).

A Roland TD-27KV egy kedvező árfekvésű, középkategóriás V-Drums dobfelszerelés, csúcsminőségű hangszínekkel, kiváló játékérzettel és beépített Bluetooth funkcióval.

Kaposváron Dunántúli Regionális Ütőhangszeres Találkozót és Szakmai Napot rendeznek 2020. márciusában.

Február elején Egerben gyűlnek össze Észak-Magyarország ütősei. Az ország más pontjain is tartanak majd találkozókat az ütős élet képviselői, hiszen ebben a félévben rendezik majd meg a hagyományos Váci Ütőhangszeres Kamaraversenyt.

Két koncert erejéig ismét a színpadon láthatjuk idén a Heaven Street Seven-t, hogy utána mi lesz?