Egy ütös nap

2022 szeptember 3-án 16:00-tól Egerben, a Dobó téren az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola újból megrendezi az “Egy ütős nap” c. eseményt!

Gábor Andor Ufo

most van az a helyzet, amikor kijelenthetjük, hogy végre tudja a jobb kéz mit csinál a bal.
Garami mester bemutatja Ufo  azaz Gábor Andor váltott kezes hozzáállását,… vagyis inkább hozzáülését az ütőhangszerekhez.

Szendőfi Péter

Szendőfi Péter – A dobolás művészete sokféleképp kifejezhető…technikában, sok gyakorlás fellépés adta rutinban.

Kevés olyan magasan képzett és rengeteg tapasztalattal rendelkező Jazzdobosunk van kishazánkban mint Berdisz Tamás.

Neil Peart

A dobos világ tele van számtalan olyan névvel, akik ha már nincsenek is velünk, örökre bevésődtek a zenei történelembe. Emberek, mítoszok, legendák, és közéjük tartozik az egyetlen és utánozhatatlan Neil Peart is.

Stewart Copeland

Ha azt írom, hogy ez a dobos az egyik legrégebbi Tama dob endoser, és egy olyan trióban játszott ami zeneileg megváltoztatta, forradalmasította és lázba hozta a világot, plusz emellett filmzenéknek, színpadi műveknek zeneszerzője is egyben és még megszállót hangszergyűjtő is… Akkor a keménymag már tudja a megfejtést. Stewart Copeland a THE POLICE ból.

Budai Krisztian

Kedves RitmusDepo-t olvasók, Budai Krisztián Ferenc vagyok – ütőhangszeres művésztanár. Szerkesztőként, szerzőként az elmúlt időszakban sok írásomat olvashattátok, most inkább az előadói, oktatói oldalammal szeretnék kicsit bemutatkozni.