Kezdőlap Fórumok CSEVEGŐ Alesis Elektronikus dobok

Ennek a témakörnek tartalma 6 hozzászólás, 4 résztvevő. Utolsó frissítés:  janes00 2 éve, 3 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1254242

  janes00
  Felhasználó

  Sziasztok. Van valaki aki ért az alesis lábdobokhoz?

 • #1253855

  iargu
  Felhasználó

  Sziasztok! Nekem is segítség kellene. Van egy Alesis DM7 szettem. Minden rendben üzemelt mignem tegnap véletlenül előbb kapcsoltam ki az agy részt mint az erősítőt Így hallatszott egy kattanaás utána kiírta hogy erasing mire lekapcsoltam. Visszakapcsolás után látszólag megy az agy azaz a funkciók állíthatóak csak éppen nem szólal meg semmi All reset után is tök süket az egész. azaz hiába ütök le bármit csend van még a fejhallgatóban is. Ki és bekapcsolásnál hallatszik a fejhallgatóban a hang de dob han semmi. Mit lehet a hiba és mit tehetek? Válaszokat előre is köszönöm.

  Újabb kérdésem kapcsolódóan az előzőhöz hogy szerintetek egy dobszetthez csatlakoztatható-e más agy ami csatlakozói tekintetében összeköthető.a DM 7-el. Pl a DM7 ütőfelületeibe jack megy és van olyan dob modul ami ugyan nem alesis de képes jack bemeneten fogadni az ütőfelületekről a jelet.Tehát elvileg képes jelet fogadni.

  Ucsó kérdés szerintetek ha egy alesis dm7 modulra rátöltenék egy dm6 firmware programot mi történne? A dm-6 hoz ugyanis van progim a dm-7 hez meg nem találok Esetleg valaki tudna-e Alesis dm-7 -hez factory programot firmware-t küldeni?

 • #1248890

  AgyFater
  Felhasználó

  Kedves Alesis Tulajdonosok!

  Lenne kedvetek egy workshophoz, ahol lehet kérdéseket feltenni az Alesis dobokkal kapcsolatban?

 • #1248713

  AgyFater
  Felhasználó

  A DM10 X kit az Alesis zászlóshajója jelenleg, az ütőfelületek hálóbőrözésével (ami nagyjából 60k-ba kerül) egy Rolandhoz hasonló dobszettet kap az ember. Tudok olyan helyet, ahol ki is tudod próbálni:)

 • #1248707

  Csaba2
  Felhasználó

  Sziasztok!
  Szeretném ha gyakorlati tapasztalatait megosztaná velem valaki DM10x-el kapcsolatban.
  Köszönöm.

 • #1248705

  AgyFater
  Felhasználó

  Kedves Mindenki!

  Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy az Alesis tulajdonosok és Alesis iránt érdeklődők megtalálják a megfelelő beszélgetőtársat!

  Jó fórumozást mindenkinek!

 • #850523

  AgyFater
  Felhasználó

  Akinek van, az azért, aki szeretne, az pedig azért… Aki pedig Alesis fan, az pedig azért csatlakozzon… :) Igyeksünk mindenre váálaszt találni

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.