Kezdőlap Fórumok DOBFELSZERELÉSEK állványos gumilap

Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  Lasek 6 éve, 7 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1252225

  Lasek
  Felhasználó

  Szia !

  Én mint zeneiskolai ütőtanár,fontosnak tartom,hogy olyan állványos gumilap legyen ami mellett állni lehet!!…….a pergőállványra szerelésnél ez nem igazán adott!
  …..hogy miért is állni?……mert alapból érdemes olyan gyakorlatokkal foglalkozni,ahol menetelünk közben,mint a katonák! BJBJ……vagy JBJB mindkét variációt!……mert előbb utóbb a dobcucchoz ülünk ahol szintén használni kell a lábunkat……lehetőleg pontosan…stb.
  Persze ez tanár függő milyen módszereket alkalmaz,de a 4 végtag koordinációja az alapja a dobolásnak. Rudimental gyakorlatok……stb….

 • #1252188

  BAB
  Felhasználó

  Szeva!
  Az is megoldás ha veszel egy olcsó (Csermák) gumilapot meg hozzá valami egyszerű (és szintén olcsó) pergőállványt. Arra aztán rá lehet fogatni a gumilapot és már meg is van. Mindkettőt lehet találni itt az apróhírdetésekben és így meg lehet spórolni néhány ezrest.
  A gyári állványos gumilapról nem tudok mit mondani mert én mindíg így használtam, ahogy leírtam.
  Sok szerencsét a cimbinek! :)

 • #1252186

  prehystorick
  Felhasználó

  Üdvözlet mindenkinek!
  Teljesen tudatlan vagyok ebben a témában, tehát valószínű, hogy még a kérdésemet is rossz helyen teszem fel. A gyerkőcöm most kezd (fél hét éves) bele a dobolás tanulmányaiba a zenetanára javaslatára én pedig feladatként megkaptam, hogy szerezzek be pár eszközt hozzá. Dobverő, kották, állványos gumilap. Az első kettővel nem sok gondom van mivel pontos leírást kaptam hozzá, hogy melyikre van szükség, viszont az állványos gumilap kifogott rajtam. Persze egyszerűnek tűnik elmenni a tamtamba ahol van választék is de kicsit jobban körül járnám a témát. Ami érdekelne, hogy melyiket ajánlanátok? Állítható magasságú, dönthető állványos gumilapot keresek. Mindenképp meg kell venne az újat vagy jó a használt is. Ha jó akkor melyiket érdemes megvenni, mire kell figyelnem használt vásárlásakor. Vagy van esetleg konkrét ötlet arra, hogy kinél kapok olyat amivel tud normálisan tanulni.

  Ezen kívül is minden/bármilyen információt megköszönök az adott témában.

  Üdv

  cs.

 • #850537

  prehystorick
  Felhasználó

  állványos gumilap

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.