Kezdőlap Fórumok RITMUSDEPO Az új oldalról

Ennek a témakörnek tartalma 203 hozzászólás, 39 résztvevő. Utolsó frissítés:  -Levi- 8 éve, 9 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1244917

  -Levi-
  Felhasználó

  Ezennel köszönjük szépen mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat!
  Úgy gondoljuk, ami fontos az már elhangzott. Természetesen továbbra is szívesen fogadunk bármilyen észrevételt a moderátor topikban vagy akár a csevegőben, de a továbbiakban nem kívánunk ennek a témának külön felületet adni.
  EZEK UTÁN BESZÉLJENEK HELYETTÜNK A TETTEINK!

 • #1244916

  -Levi-
  Felhasználó

  Lasek, őszintén… nem akarlak megbántani, de láthatóan nem látod mennyire nem a kritikáról szólnak a hozzászólásaid, csak a negatívumokat ragadod ki és ferdíted minden válaszunkból és nem veszed észre, hogy nem a véleménnyel van a baj, hanem a tálalással. Egyáltalán nem utasítunk el semmit, épp az ellenkezője történik, egyetlen határozottan elutasító kijelentésünk a régi depó visszaállítására vonatkozott. Mindenkit meghallgattunk, amire tudtunk reagáltunk és folyamatosan dolgozunk a megvalósításon. Ha pedig valaki nem kívánt hangnemet üt meg, hát uram bocsá szóváteszem… és direkt nem töröltem semmit.

 • #1244915

  -Levi-
  Felhasználó

  A designon túl, amit lehet nem szeretni, ez alapvetően technikai kérdés. Technikailag az új oldal jobb, leginkább azért, mert a régivel ellentétben van benne a lehetőség bármire. Az apró és a fórum is megfelel a régi funkciójának és ennél csak jobb lesz. Nincs mit ezen magyarázni.

 • #1244914

  -Levi-
  Felhasználó

  Egyszer már sok sikert kívántam, most se tudok mást tenni, elvileg szabad országban élünk.
  Mondjuk kíváncsi lennék mitől arrogáns az idézet mondatom, de talán jobb is ha nem tudom.

 • #1244913

  travis1880
  Felhasználó

  Csak egy kérdés: miből gondolod, hogy a “vérprofi” webguruk mondták, hogy menjen ki az oldal élesbe?

 • #1244910

  Lasek
  Felhasználó

  Dicsérnénk is szívesen ha lenne mit…….és ez meg egy fórum akar lenni,miért ne mondhatnánk meg mi a véleményünk?…..Te is elmondtad….én is elmondom …és más is ha van még kedve ide írni!…….a megoldást már többen le írták…..én is.
  Mást nem tehetünk elmondtuk mi nem tetszik,mi nem jó…..a válasz csak annyi,hogy nem meg azért sem meg úgy sem,meg akkor sem,,,,,és persze, megkaptuk,hogy undorítóak vagyunk én legalábbis…..annyi agyunk sincs mint a sárgáknak stb……..lassan én kezdem kikérni magamnak.
  Ha valami szar azt lehet finomabban is fogalmazni de akkor is az marad.
  Vannak elvárások egy weblappal is…..és ez full amatőr és ezért nem nekem kell bocsánatot kérnem,hanem azoknak akik úgy gondolják,hogy ez megfelelő és majd évek alatt kipofozzák……..ez a másik depón is ment ….ott is csak a modik nagy pofája volt meg és mindenkit kiosztottak,ha valamit szóvá mert tenni!……..tehát nem fikázás ez hanem kritika és azt persze mindig nehéz elviselni és egyszerűbb a ‘jónépet’ leinteni,hogy mit türelmetlenkedtek.
  Ami roppant bosszantó,hogy több éves hasznos összegyűjtött infó ment a kukába……és ez mint újdonság próbálják lenyomni a torkunkon……röhelyes az egész…….szal,hogy utoljára mondjam erre találták ki a teszt oldalt…..persze ez a vérprofi webguruknak véletlen sem jut eszébe……talán átlehetne nevezni TOTÁLGÁZ oldalnak……

 • #1244909

  Newl
  Felhasználó

  elvileg a fejleszthetőség. ebben van a lehetőség blabla :D elméletileg ha jól olvastam már vagy huszadjára, ez a több az újban. ja meg, hogy vannak smileyk. éljen :D😀

 • #1244908

  tibidobos
  Felhasználó

  Én még mindig nem értem miért kell fikázni minden hozzászólásban. Ők is tisztában vannak a dologgal, hogy ez így nem jó. Viszont ha netán (biztosan nem) megszűnne az oldal, ami köszönhető lenne az ilyen embereknek, akik csak jártatják a szájukat, de tehetségük semmihez, akkor ők lennének az elsők, akik sírnának, hogy nincs egy olyan hazai oldal, ahol jelen van egy ilyen közösség emellett apró, fórum, linkek, tanárok, szakértők. Az itt lévő tanárokat, szakembereket sem értem. Persze, elegük lehet, de ez akkor is túlzás. A legnagyobb baj, hogy mindenki türelmetlen, persze a türelem véges, de amit csináltok felnőtt létetekre, az már nevetséges. Ha itt csak írogattok mindenféle ilyen szar, olyan szar dolgot, elérni semmit nem értek el, csak maximum annyit, hogy a vezetőknek elmegy a kedve az egésztől. Valóban felnőtthöz méltó viselkedés… Kiemelhetnék egy-két embert akik különösen vicc tárgyát képezik, de ennek sincs értelme. HANGSÚLYOZOM, NEKEM IS SOK MINDEN NEM TETSZIK, SŐT, DE A LEGJOBBAN AZ, AMIT TI ITT MŰVELTEK. Jó gyakorlást!

 • #1244907

  Lasek
  Felhasználó

  …….mert jobb és kész!!!!!……nem szeretnék még egy ellenvéleményt meghallani!!!:)

 • #1244906

  Korompay
  Felhasználó

  Levi nem értelek! Az új oldal mitől jobb, mint a régi?
  A régi Depó lényegében az apróhirdetésekből és a fórumból állt, viszont a mostanin a fórum megdöglött, maradtak az apróhirdetések és a hírek, de szerintem pl. a vibrafon nem sokakat érdekel, a 2010 óta a YouTube-on levő videó pedig nem hiszem, hogy sokak számára újdonság lenne.
  A kreditrendszer szerintem mindenkit elriaszt, a médiaajánlattól pedig szerintem minden épelméjű ember röhögőgörcsöt kap.
  Szóval miért is jobb?

 • #1244903

  Vili
  Felhasználó

  Hé arcok! Csináljátok meg hogy ne jenelítse már meg az email címemet aprónál üzenet küldésénél…

 • #1244901

  Indián.
  Felhasználó

  “Mindent elrontottatok és nem hallgattatok a nép szavára, és ezen már azzal sem fogtok változtatni, hogyha ezt most kijavítjátok egyenként.

  Ezzel a mondattal egyáltalán nem tudok egyet érteni. Sok válságot megért már a depó, ezt is túl fogja élni. Nincs más választásunk. “

  Hű, de durva ez az arrogancia…
  Komolyan azt gondoljátok, hogy rajtatok kívül nem élnek ebben az országban mások, akik kelő vállalkozó kedvvel rendelkeznek ahhoz, hogy nagyon gyorsan az emléketeket is kitöröljék az emberek agyából?

  Nektek nincs választásotok, de nekünk van. Nekem például úgy, hogy semmiféle szándékom nincs pénzkeresetre az új fórummal, amiben majd nem nézem hülyének a jónépet, mint ti itt. Ugyanígy van ezzel még néhány, szakmai körökben tisztelt és megbecsült tanár, akik már csatlakoztak hozzám. Vannak ezenkívül programozó dobosok, meg weblapkésztők, meg tudja a jóég, hogy hány féle segítő kéz támogat már most is. Nem szeretnénk a sokéves tapasztatunkat csak azért lehúzni a WC-n, mert pár dilettáns ennyire tud cseszni egy valaha értelmes célokat szolgáló honlapot. Minket ugyanis – veletek szemben – csak a szakma fejlődése motívál. Eredetileg nem egy “ellenfórumot” akartam, de most már igen. Csak hogy ti is lássátok, nektek hogyan kellett volna megoldani a depó sorsát.

  Kollégák, aki szeretné tesztelni a http://www.dobosforum.hu oldalt (ahol egy vérprofi fórummotor szolgál majd bennüket), írjon e-mailt, mindenkit szeretettel várok próbaüzem céljából.

 • #1244900

  Lasek
  Felhasználó

  …….Kedves Levi!….nem undorodni kell hanem ezt a fost a kukába rakni…ha mást nem tudtok.

 • #1244898

  -Levi-
  Felhasználó

  Köszi a konstruktív véleményt, de én nem látom a kép méret különbséget, csak hogy az álló álló a fekvő meg fekvő kép. Az oldal szélességén nem tudunk változtatni, ráadásul a régi se volt szélesebb. A sebesség kifogás rendben, vizsgáljuk. A többi érdektelen, a bannerek olyanok ahogy kapjuk, a játékot meg még két hétig viseld el légyszíves.

 • #1244897

  -Levi-
  Felhasználó

  Lasek,Te élvezed ezt a fröcsögést? Naponta kétszer leírod ugyan azt a károgást, de értelme semmi. Kifejezetten az jön le, hogy nem pusztán elégedetlen vagy, hanem a kárunkat kívánod. Enyhén szólva undorító.

 • #1244894

  Lasek
  Felhasználó

  ……..lassan olyan lesz ez a fórum,mint a gyermekkori játék…..tudjátok….
  Aki először megszólal, az eszi meg a kalap …….sz….rt :)

 • #1244888

  gyapi
  Felhasználó

  De ha még más is hozzászól akkor még durvább………..

 • #1244887

  gyapi
  Felhasználó

  -no azért sz sem egy normális fórummegoldás……………….

  Remélem mindenki érti….

 • #1244886

  Lasek
  Felhasználó

  …..A megoldás pedig tényleg az lenne,hogy visszateszitek a régi oldalt ,ami úgy -ahogy legalább működött,ezt pedig teszt üzemmódban fejlesztitek addig amíg használhatóvá válik!……..ha nem akkor tényleg az lesz,hogy csináltál magadnak egy oldalt ahol elbeszélgethetsz Zsuzsával….de erre ott van az MSN!!!

 • #1244885

  gyapi
  Felhasználó

  Javaslatok a fórumhoz:meglévők kidob,régiek beilleszt ezeknek a helyére.
  A piacról:Az hogy van,hogy a görgetősávon nem egyformák a képméretek?ez kapásból szedett -vedett kinézet már elsőre.Ha szélesebb volna az egész akkor a hosszabb szöveg is elférne ugyanakkora sávon,tehát több hirdetés lehetne egy oldalon,kevesebbet kéne görgetni,tehát áttekinthetőbb,felhasználóbarátabb.Már csak azért is mert az új oldal lassan jön be…..miért is???Ja mert Miles Davis dobosának muszáj villognia,meg jéték is van,(király!!!)nehogy valaki ne vegye észre.Nehogy az origo legyen a követendő példa!A kereső rész miért akkora mint 3 hirdetés??Az új játék villogás nélkül mehet oldalra,az előbb említettel együtt és kapásból több a hely……………hogy ne csak fikázzunk,hanem konkretizáljunk is

 • #1244883

  Lasek
  Felhasználó

  …….klassz lesz majd el monodrámázhatsz magaddal a fórumon!….

  “viszont tudom hogy az új oldal jobb, mint a régi és hogy nem fogjuk visszacsinálni soha.” ……..ne is!!!!…….ragaszkodjatok a hülyeséghez!…..hisz csak ti fogjátok használni !!:)

 • #1244882

  -Levi-
  Felhasználó

  Mindent elrontottatok és nem hallgattatok a nép szavára, és ezen már azzal sem fogtok változtatni, hogyha ezt most kijavítjátok egyenként.

  Ezzel a mondattal egyáltalán nem tudok egyet érteni. Sok válságot megért már a depó, ezt is túl fogja élni. Nincs más választásunk.

 • #1244881

  -Levi-
  Felhasználó

  Végre egy épkézláb hozzászólás tőled, köszi hogy összeszedted magad, teljesen el tudom fogadni a véleményedet, tőlem sem áll távol a szakma, tisztában vagyok a leírtakkal, hidd el én is így szerettem volna, de… és igenis van de. Rögtön ott, hogy ez nem egy profi csapat. Nincs mögöttünk szponzor, nincs mögöttünk semmi, cserébe van saját lelki világunk, ami befolyásol. Zsuzsi írása a miértekről szerintem ezt jól vázolja. Nem kérek felmentést, de ha valaki ír egy ilyen okosat, mint Te, akkor arra miért ne reagálhatnék? Tudom hogy senkit nem érdekel, tudom hogy elbasztuk, viszont tudom hogy az új oldal jobb, mint a régi és hogy nem fogjuk visszacsinálni soha. A feladat adott, nem érdekel más, előre nézünk, mert nincs más választásunk.

 • #1244872

  Bontókő
  Felhasználó

  Abból mit nem értesz, hogy nem a listáról beszéltem, hanem arról, hogy a percek alatt megoldható dolgokat akár meg is csinálhatnák?
  :)

 • #1244871

  Vili
  Felhasználó

  Ezek közül melyiket nem látod a listában? ;)

 • #1244870

  pito
  Felhasználó

  Bár azt írtam, hogy “LÉPEK” és “HELLÓ”, de muszáj vagyok néha bekukkantani a piacra (vásárolni). De most hozzászólnék : HAJRÁ CELLDWELLER !!!
  Igazad van totál szar az oldal !!! Milyen meglepő és mulatságos………

 • #1244869

  Bontókő
  Felhasználó

  Arra gondolok, hogy vannak egész egyszerűen orvosolható dolgok, és vannak nagyobb lélgzetűek. Azt hiszem, a legtöbb embernek a fórummal van baja, az apró már jobb lett, hogy a keresést kijavítottátok.
  Szóval a fórumban, hogy ne legyen beidézve a teljes szöveg amire válaszolsz, hanem legyen csak egy refernciaszám, hogy melyik volt az eredeti hozzászólás, szerintem percekben mérhető változtatás lenne a programozó számára, a nép mégis örülne neki.
  Ugyanígy az, hogy a fórum nyitóoldalon olyan sorrendben jöjjenek fel a fórumtémák, ahogy utoljára érkezett beléjük hozzászólás, szintén egy egész egyszerű feladat a programozónak.
  Aztán hogy az adott fórumhoz be lehessen állítani az e-mail értesítést, valószínűleg már nagyobb meló, ha az új rendszer motorja helyből nem támogatja. de ha igen, csak nincs megvalósítva, szintén minimális erőfeszítést igényel.

  Szóval ha legalább ezeket az apróságokat megcsinálnák, legalább látszana, hogy történik valami, és nem kellene hozzá valami nagy anyagi befektetés.

 • #1244867

  Celldweller
  Felhasználó

  Na hopp… a link beszúrás nem működik… milyen meglepő.
  Még egyszer… majd copy paste-eltek.
  Speedshop jelenlegi oldala: http://speedshop.hu/
  Speedshop teszt oldala: http://teszt.speedshop.hu/

 • #1244866

  Celldweller
  Felhasználó

  Na jól van srácok, leírom az összefoglalását a dolgoknak!

  Itt senkit sem érdekel, hogy Ti(fejlesztők/tulajdonosok/moderátorok) mit láttok, és hogy élitek meg az új oldal létrejöttét!
  Ez az oldal nem a készítőinek a lelkivilágáról szól, és nem is nekik készült, hanem annak a több száz, vagy esetleg több ezer embernek akik nap mint nap látogatták az oldalt!
  Ha azt mondja 100-ból. 99 látogató, hogy egy “raklap SZ*R” lett az új oldal, és 100-ból 85 pedig azt kéri, rakjátok vissza a régit, mert az legalább jó volt, akkor nem el kell kezdeni vitatkozni azokkal az emberekkel AKIKNEK KÉSZÜLT AZ OLDAL, hanem hallgatni kell rájuk PONT.

  A baj azzal van, hogy ott kúrtátok el a stratégiát ahol csak el lehetett!!
  Ti is beláttátok….
  Nem 3 napig kell tesztelni egy ilyen lélegzetvételű projectet, hanem hónapokon keresztül a célközönség bevonásával egy teszt oldalon, ami a felváltandó régi oldal MELLETT fut egyidejűleg!
  Azzal, hogy itt finnyáztatok, és most a nem tesztelt oldalt hagytátok rá az emberekre, amit majd fejlesztgettek, azzal a MARKETING STRATÉGIA, a FELHASZNÁLÓI PSYCHOLÓGIA és minden bevált, megírt és lefektett sratégiai alap ellen dolgoztatok, amit csak el lehet képzelni!!!!
  A marketing stratégiát és az oldalak eladhatóságát nem kísérleti majmok dolgozták ki, hanem hozzáértő szakemberek hosszú évtizedek alatt!
  Azért nem fog visszatérni az a marha sok ember aki az új oldal életképtelensége illetve a moderátorok inkompetenciáját látván elmentek, mert EZ is egy alap lefektetett szabálya a marketingnek… AZ EMBEREK ILYENEK és így viselkednek ilyen szituációban!
  HA VALAMI SZAR, és még foggal körömmel is ragaszkodnak hozzá az alkotói, akkor az emberek le fogják sz*rni.
  NEM lett volna szabad magatokból kiindulnotok.

  Mindent elrontottatok és nem hallgattatok a nép szavára, és ezen már azzal sem fogtok változtatni, hogyha ezt most kijavítjátok egyenként.

  Sajnos be kell látnotok ezeket, amiket leírtam, mert én ezzel foglalkozom nap mint nap, ezt élem át nap mint nap, ezt tanultam éveken keresztül!

  Nézzétek meg a Speedshop oldalát amin én is dolgoztam.

  A jelenlegi oldal: [url href=”http://speedshop.hu/”][/url]
  Az új oldal tesztüzemben: [url href=”http://teszt.speedshop.hu/”][/url]

  2 hónapja megy az új oldal tesztüzemben a régi mellett, de még mindig nem elég jó ahhoz, hogy az kikerüljön a PUBLIKUM ELÉ! Azon tényleg egy profi csapat dolgozik, marketinges szakemberek segítségével, profi programozó csapattal!

  Ennyit szerettem volna hozzáfűzni, sajnálom az oldalt, mert a régi tényleg jó volt. Legalábbis jobb mint az új, még a hibáival is.

 • #1244865

  -Levi-
  Felhasználó

  Nem.

 • #1244864

  -Levi-
  Felhasználó

  Pontosan milyen apróságokra gondolsz?
  Ha itt nem látod a listán, írd hozzá nyugodtan, vagy beszéljük meg itt, mindegy, csak derüljön ki mire gondolsz! ;)

 • #1244863

  Ludwig
  Felhasználó

  Nem-e lehetne-e vissza a régit?;)

 • #1244862

  Bontókő
  Felhasználó

  “(senki észre sem vette).”
  De, észrevettem, sőt ide is írtam a fórumba, hogy milyen pont jó lett az a valami, csak úgy látszik, az ilyen hozzászólások nem vannak észrevéve.

  Viszont van egy jópár apróság, amit semmiből nem állna megcsinálni annak a bizonyos programozónak, csak már kezdem úgy érezni, mintha itt valamiféle koncepció lenne a csakazértsem.

 • #1244860

  sztamos
  Felhasználó

  De szigorú vagy vaze!:@

 • #1244854

  -Levi-
  Felhasználó

  Tökéletesen igazad van.

 • #1244853

  Vili
  Felhasználó

  Samy bazeg, ezen nem sapka nincs, ez az új depó egy szál pélóban van :D
  Azért a ló másik oldalára se essünk át, hogy a sok rossz ember mind csak fikázza a depót.
  Azon nincs mit vitatkozni, hogy abban a formában, ahogy elindult az oldal, egy kula. Eleve olyan áron, hogy nem lesznek átmigrálva a régi cuccok, és egy ilyen ostoba archívumban lesznek a régi topicok, nem is szabadott volna elindítani.
  De ezen túl lehet lépni, amiről van értelme vitatkozni, hogy ki hogy áll a dologhoz, mennyire konstruktívan, vagy csak leszólja a dolgokat aztán elmegy. Én a magam részéről megértem, hogy szabadidejükben csinálják emberkék az oldalt, és ha nem csinálnák nem is lenne, én elmondtam szerintem mi a rossz és hogy kéne jól, ennyit tudtam tenni, aztán megvárom amíg megjavul, nem fogok nagy teatrális kivonulást rendezni, hogy akkor ennyi volt, sziasztok… pf.
  Ellenben észrevehetnétek – és ezen nem megsértődni kell – hogy alapvetően ez egy szoftver, aminek felhasználói vannak, és 95%-ot egyáltalán nem érdekelnek se a miértek, se a privát dolgok, hogy mi miért és hány centi.
  Azzal, hogy ez az oldal elindult, úgy ahogy, determináltátok hogy ez lesz. Ennyi. Addig ez lesz, amíg meg nem javul minden, ami jelentősen rontja a felhasználói élményt. Hidd el, ennek semmi köze ahhoz, hogy magyarok vagyunk aztán szidunk mindent. Amúgy meg túl lett tárgyalva szerintem minden ezerszer, ezt a topicot be kéne csukni a francba. Ott a lista, rajta van minden ami szar, azt meg kell csinálni, ennek a sírás rívásnak meg ami itt megy nincs sok értelme.

 • #1244852

  Vili
  Felhasználó

  Totalcarnak is ezért ilyen nagy a látogatottsága biztos.
  Na ne fárasszál…

 • #1244851

  sztamos
  Felhasználó

  13.48-kor küldted el hozzászólásodat -A 911-es… kezdettel.
  8 perc leforgása alatt 250 Muszlim látogatta meg a Ritmusdepo-t!

  Csak óvatosan a számokkal!

 • #1244850

  Vili
  Felhasználó

  “Lasek évekig csak olvasó üzemmódban létezett a nagy politikai “megkellmondanomamtutit” akciója után”

  Hát ez mondjuk igaz :DD Ehhez a nagy teátrális kivonuláshoz hozzátartozik, hogy hónapok/évek óta nem aktív depós. Úgy tűnik, csak akkor jön, ha fikkantani lehet valamit (politika, új depó) :)

 • #1244849

  Vili
  Felhasználó

  A 911-es már rég nem léghűtéses, sőt, már nem is carrera. :)

 • #1244844

  -Levi-
  Felhasználó

  1. Samy kifejezett saját véleményét ne általánosítsd az egész stábra.
  2. Ne értsd félre, mert a reakciódból igencsak ez jön le.

  Teljesen jogosan kérnéd ki magadnak, ha itt mindenki hülyének lenne nézve, csak hogy ez nem áll fenn, még Samy hozzászólásának szó szerinti értelmezésében sem. Mert pont nem erről szól, az általad kifogásolt szöveg részlet csak az első pár sorra vonatkozó példázat, durva általánosítás, ami leginkább a helyzetet hivatott leírni, nem pedig a felhasználókat. Persze mindenbe bele lehet kötni… nem tudom hol olvastad, azt hogy arra fogjuk a szar fórumot, hogy a profit nem tudnátok kezelni. Ez nonszensz… senki nem mondott és írt ilyet, kérlek te se tedd.

 • #1244842

  gentlemanus
  Felhasználó

  “Ha a depó kapott volna egy überprofi vBulletin, vagy phpBB fórummotort, akkor az lenne a baj, hogy senki sem érti, mit keres a captcha az oldalon (és különbenis, mi az), vagy mi az, hogy sok rétegű a fórum. Azonnal vissza a régit. (pedig még a kis sárgákat is beleértve azonnal tudják kezelni)”

  Ti egyszerűen hülyének nézitek az embereket. Vagy inkább hülyének tarjátok… a kínai tud kezelni egy profi fórummotoros megoldást, a magyar meg nem? Ezt mindannyiunk nevében kikérem magunknak. Ezenkívül arra fogni egy sz.arul működő (működő… ne túlozzunk) fórumot, hogy a profival nem boldogulnának a felhasználók, akikét állítólag ez az oldal létrejött… B.asszus, ez mindennél többet elmond rólatok.

 • #1244841

  pito
  Felhasználó

  Na akkor szerintem itt az idő…..léptem.
  Helló és további jó mulatást !

 • #1244840

  Maffay.
  Felhasználó

  [size=+7]
  NEM SZERETEM A BORSODIT ……………. A SOPRONI SÖR A SZTÁR
  DE, MERT MINDENKI SZOMJAZIK ………. SOK [/size] ”alkoholista” [size=+Z] RÁ VÁR [/size] ☺

 • #1244837

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  Nem honlap lesz, hanem fórum :)

  Na így terjednek a pletykák. A kezdőlap már fent van, de mást még nem látni.
  Én meg az új Teresa Orlovsky honlapot várom. Mi pornófüggők már csak összetartunk.

 • #1244836

  Drkazmer
  Felhasználó

  Nem volt kedvem végigolvasni ezt a sok okos, megfontolt és átgondolt hozzászólást, de. Szarul indult el a fórum, tele volt hibával. Elkezdtük összeszedni, én csináltam egy listát, Vili jelentősen bedolgozott hozzá. Ebből a legzavaróbbak pár napon belül megoldódtak. Az új formázási kódokat szerintem nem olyan nagy truváj megtanulni, ráadásul én is többször segítettem sokaknak, és megmutattam, mi hogy megy. Szóval én érzékelem, hogy többen leléptek, és ez tényleg zavaró, csak azt nem értem, hogy miért. Van igyekezet arra, hogy a hibákat kijavítsák, és ezek meg is történnek. Akkor meg miért kell hőzöngeni? Általában én szoktam húzni a pofám, és mindig csak legyintettem, amikor meghallottam, hogy új Depó lesz, meg mennyi újdonság lesz rajta. Most végre van! Akkor meg mi a tökért nem lehet néhány kódot megnézni a HTML-homokozóban, és folytatni ott, ahol abbahagytuk? Hmm?

 • #1244835

  pito
  Felhasználó

  Egyébként várom Indi dobos honlapját.
  Meg még sokan mások is. Mi Borsodiak összetartunk!

 • #1244834

  pito
  Felhasználó

  A mán a te problémád (hibád)…

 • #1244833

  -Levi-
  Felhasználó

  Asszem kicsit hiányos még a csúnya szó szűrő :D

 • #1244832

  gyapi
  Felhasználó

  Samy!!! Pont ezért nem írtam az elején semmit,mert ezt a provinciális paraszhőzöngést én is utálom.Bármi van az nem jó,régen bezzeg, mér’nem nincsen innyé’meg amerikában……de aztán tényleg az ugrott be hogy ezt most mi???
  Kandikamera .vagy áprilisi tréfa????

 • #1244831

  -Levi-
  Felhasználó

  Figyi ezzel a gondolatmenettel az a baj, hogy mindenre és annak az ellenkezőjére is lehet egy példát mondani… nincs mit szépíteni, azzal a winyóval te beszoptad, de ez nem jelenti azt, hogy az a másik százezer ember aki ugyan olyat vett, szintén beszopta! Ettől még nem lesz minden új szar és minden régi jó… komolyan, holt tartana a világ, ha ez igaz lenne? Nonszensz :)

 • #1244830

  -Levi-
  Felhasználó

  Kicsit tovább viszem a gondolatmenetet… a fenti kérdésekre két válasz lehetséges:

  1. nem ment el senki, mindenki csak kivár, kis időt kell adni a megszokáshoz és a hibák kijavításához, pár hét múlva minden úgy megy majd mint régen.

  2. nem az új depó miatt mentek el

  Távol álljon tőlem a spekuláció, ez tiszta logika. Azért vannak dolgok a háttérben is, amik bonyolítják a szituációt, de a magyarázat szerintem 99%-ban az 1. eset.

 • #1244829

  gyapi
  Felhasználó

  Sosem cseréltünk ki olyan alkatrészt, ami még jól szuperált…..minek ?
  Az új, lehet, hogy rosszabb lesz és elromlik.

  No ez nem off,mégha annak is tűnik:informatikusom rábeszélt 1 új és nagyobb winchesterre…1 év és k.b.1 hét múlva megállt mint a szög 10 évnyi képpel ,emlékkel s.t.b…..azóta sem értem ,hogy lehettem ilyen hülye..
  Jelenleg egy 21 éves japán autóm van,eszembe sincs eladni,mivel tökéletes,szép egyedi,soha nem rossz….miközben az autóiparban dolgoztam,és bizonyos határokig bármit- féláron-és még marad is a bankban..Minek úgyis egyre szarabbak az autók…..

  …holnap konkretizálok is ,csak vár a kutya az ajtóban…………..

 • #1244828

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  No, végigolvastam pár hozzászólást.
  Nekem az jött le, hogy mi, és tényleg mindenki, engem is beleértve olyan, mint az összes többi magyar. Mindig az a baj, ami éppen van. Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor az.

  Ha a depó kapott volna egy überprofi vBulletin, vagy phpBB fórummotort, akkor az lenne a baj, hogy senki sem érti, mit keres a captcha az oldalon (és különbenis, mi az), vagy mi az, hogy sok rétegű a fórum. Azonnal vissza a régit. (pedig még a kis sárgákat is beleértve azonnal tudják kezelni)
  Bonyolult lenne, tele új funkciókkal, amik 3 hónappal ezelőtt még mennyire királyak lettek volna, ma pedig senki nem tudná használni, és emiatt hagyná el az oldalt.

  Már megint elnézést kérek, és hozzá teszem szigorúan MOST A SAJÁT VÉLEMÉNYEMET ÍROM LE!
  Mindig van probléma. Mindig az, ami éppen van. Egy csomó kezdeti hiba, már napokkal később ki lett javítva (senki észre sem vette).
  Ahogy Levi is mondta, sajnos túl korán jött ki a rendszer.
  Sok nagy ágyú csak offline üzemmódban látogatja a depót
  Lasek évekig csak olvasó üzemmódban létezett a nagy politikai “megkellmondanomamtutit” akciója után. Sajnálok én is mindenkit aki nem jön vissza, de tény, hogy elbagatelizált ok amiatt nem visszajönni a depóra, mert nem tudok egy linket beszúrni. Eddig is megoldottuk, ezután is megfogjuk.

  Indit tényleg sajnálom, mert igazán színvonalas értekezések tűnnek tova.
  Maffay ahogy látom jelenleg is rendíthetetlenül nyomkodja a Capslock billentyűt.

  A magam részéről nem ígérhetem, hogy anyázós hsz nem lesz, de próbálkozom.

 • #1244827

  -Levi-
  Felhasználó

  Sajnálom de nem tudom jól érteni, mert ez mondás nem vág ide és kész, ezt bebuktad :)
  Respect

 • #1244826

  -Levi-
  Felhasználó

  Rátapintottál a lényegre, a régi depó nagyon nem szuperált jól, ami szépre emléxel azok Ti voltatok és nem a fórum-motor hidd el. Láthatóan sokkot kapott most a társaság, de szerinted mit kéne az oldallal tenni, hogy visszajöjjenek az általad nagyra tartott fórumozók? Komolyan. Nem hiszem, hogy ennek valóban köze van, ahhoz, hogy éppen hogy néz ki a fórum. A még meglévő hibák pedig nem véglegesek, tehát az is csak ideiglenes magyarázat lehet, hogy nem működik még olyan flottul minden. De valóban ennyi lenne? Azért hagyja itt valaki a társaságot, mert nem tetszik neki a zöld/narancs tapéta?

 • #1244825

  pito
  Felhasználó

  Nem kell kiforgatni a szavakat!
  Én csak dicsértem a régi Depo-t. Ti voltatok vele elégedetlenek, nem ?
  Azért szokták mondani : “minden példa sántít”. Értsd jól ! Érted….nem ?

 • #1244824

  pito
  Felhasználó

  Nincs semmi olyan, amit konkrétan szeretnék valakitől (valamitől) is.
  Egyszerűen eltűnt néhány “nagy” név. Ha ki akarnék emelni párat:
  Indi, Korompay, Bendl, MAFFAY…..és még folytathatnám sokáig.
  Ezenkívül kissé bonyolult lett egy s más. Bár megszokás kérdése.
  De mivel én autószerelő vagyok (tanult szakmám) kiragadok egy példát:
  Sosem cseréltünk ki olyan alkatrészt, ami még jól szuperált…..minek ?
  Az új, lehet, hogy rosszabb lesz és elromlik. Sokszor akkor mennek tönkre
  a dolgok, amikor hozzá piszkálnak. Még akkor is, ha hozzáértők teszik.
  Én konkrétan erre gondolok, ez lehet a baj többek szemében. (is)
  Nem a pesszimizmusuk, hanem a régi – öreg – bevált RitmusDepo !

 • #1244823

  -Levi-
  Felhasználó

  Hát kössz, de nem látom, hogy jön ez ide… arról szól, hogy az ismert “rossz” jobb, mint az ismeretlen, ami lehet hogy nagy igazság, de a Depó nem is volt és most sem “rossz”… szóval ez eléggé sántít :)

 • #1244822

  -Levi-
  Felhasználó

  Konkrétumokat kérek, mit szeretnél vissza régiből? Köszi.

 • #1244821

  pito
  Felhasználó

  A régi kontra új oldalakról ez jut eszembe :
  ” Jobb egy ismert ördög egy ismeretlennél !”
  Szokták mondani volt a nagyszüleink-szüleink.
  …….és milyen igaz (bölcs gondolat)……Hmmmm.

 • #1244820

  -Levi-
  Felhasználó

  Konkretizáld kérlek, csak a szóból értünk mi is ;)

 • #1244819

  gyapi
  Felhasználó

  Nem a rolót kell leHÚZNI,hanem a konzekvenciát leVONNI….!!!!!
  Vagyis kiszórni ami nem kell senkinek,és visszaállítani a legtöbbet a régiből.
  Olyan úgysem lesz soha,de már mindenki megelégedne avval,ha legalább változna a mostani állapot .

  Emlékeztek,mint az iskolában:érted haragszom fiam,nem ellened!!!!!!

 • #1244817

  pito
  Felhasználó

  Még ha igaz is mindaz, amit leírtál tegyük fel (visszajönnek, itt vannak, romhalmaz, biugos oldal….stb.) akkor sem találom a régi cimborákat, régi topikokat….stb.
  A régire az a véleményem, hogy sok ember használja a Porshe Carrera 911 -et,
  pedig 50 éves és léghűtéses. A Marshall erősítők sem a tegnap szülöttei.
  Akárcsak a Premier dob. És vannak, köszönik jól és működnek. Nem pesszimista
  vagyok én hanem realista. Nem veled vagy a többiekkel (Zsuzsáékkal) van bajom (bajunk) hanem az új oldallal és annak a létrehozásával.

 • #1244816

  kronwav
  Felhasználó

  respect

 • #1244815

  kpeter69
  Felhasználó

  köszi!!

 • #1244812

  -Levi-
  Felhasználó

  A látogatottsági adatokról tényleg nincs mit vitatkozni, de én mégsem osztom a pesszimizmusodat, mert tudom, hogy merre tartunk és látom az esélyt, hogy változzanak a tényszerű adatok. Szerencsétlen hullámvölggyel indult az új oldal, de gyorsan ki fogunk lábalni belőle és vissza fognak jönni az emberek, akik szerintem el sem mentek igazán. Semmi sem végleges, pont hogy most kezdődött el. Teljesen el tudom fogadni azt a véleményt, hogy “Baszátok meg mi ez a fos?! Majd szóljatok ha jöhetek vissza!” …ezen dolgozunk ezerrel. Azzal viszont képtelen vagyok azonosulni, hogy az új oldal annyira szar, hogy akár húzzuk le rolót, mert ez soha nem lesz jó semmire… egyszerűen nem értem meg mire jó ez a hozzáállás. Semmi köze a valósághoz.
  Egyébként érdekes, ahogy napról-napra szépülnek az emlékek a régi depóról, ami egy óriási toldozott-foltozott bug halmaz volt csak, egyre kezelhetetlenebbül esett szét és kb a 90-es évek szintjén volt technikailag. Én megmondom őszintén az utolsó évben már utáltam, mert teljesen reménytelen volt az egész. Kb. mint egy halálra ítélt romkocsma, csak az emberek értek benne valamit, de nem mutatott sehova, nem volt jövője és fejlődési lehetősége.

 • #1244809

  pito
  Felhasználó

  Én úgy gondolom, hogy előbb vagy utóbb eltűnnek innen az emberek.Kár érte, mert szerintem a RitmusDepo volt talán a legjobb zenész oldal.Nem beszélve arról, hogy összetartottak a muzsikusok, ami más honlapokon nem annyira jellemző.
  Azt, hogy mi a jobb, szebb, modernebb….stb. nem az fogja eldönteni, hogy bármelyikőtök (Zsuzsa, Te….stb) kijelenti. Hanem az, hogy mennyire látogatott és népszerű az oldal. Azt adatok bizonyítják, azzal vitázni pedig nem lehet. Ti csak a véleményeiteket írjátok le. Az csak Egy Szimpla vélemény (akárki mondhatja).
  Azt hozzá tenném, nem a szép színek vagy a naptár esetleg a jobb motor a lényeg sok embernek.Az ACDC sem bonyolult zene, oszt még mindig nyomják!
  Sokszor a kevesebb a több! A Forma1 -ben is újítanak állandóan az istállók.
  És mi a vége…..1 autó nyer. A többi meg megy a lecsóba. Rájönnek, hogy semmit sem ért az egész.Jobb volt a tavalyi ….hát ez itt is érvényes.
  Látva a hozzászólásokat, hirdetéseket….stb. Tesztelni kellett volna, mit szól a NÉP ?! Olyan ez, mint a Kormányunk….nem kérdez, csak dönt (nélkülünk)
  SAJNOS!!!

 • #1244808

  -Levi-
  Felhasználó

  A régit az archívumban találod, az újat pedig a hangszerek témakörön belül, itt.

 • #1244804

  kpeter69
  Felhasználó

  Kedves Mindenki!
  Hová lett a elektromos dobok fórumoldal??
  Péter

 • #1244802

  Vili
  Felhasználó

  Szerintem ez rendben van, amit mondasz, de megint csak az edemény, ami a gond: Lasek is elmegy.
  Nem igazán a miértek számítanak, szemmel láthatólag ez nem érdekel senkit, ellenben mindenki lelép :S

 • #1244798

  Lasek
  Felhasználó

  ….csak annyit tudok hozzáfűzni,hogy kár a szóért…..homokozzatok tovább!…..Csááá

 • #1244795

  -Levi-
  Felhasználó

  Azt hogy miért indult el az új oldal már többször kifejtettük, lásd Zsuzsa írását. Azt hogy miért jobb az új oldal, szintén többször kifejtettük… fő kivétel a fórum és az apró, de az apró mára van olyan jó mint a régi volt, a fórumon pedig folyamatosan dolgozunk. Mindenre van válasz, a kérdés az, hogy tudsz-e vele mit kezdeni. Senki nem gondolja, hogy ez így jó ahogy most van, az viszont kifejezetten elkeserítő, hogy egyesek képtelenek még elméleti esélyt sem adni a jobbá tételre. Még mindig a miérteken rágódsz, pedig ezt az energiát arra is fordíthatnád, hogy leírod szerinted mitől lenne jobb… mert arra igazán kíváncsiak vagyunk és ha valamit tudsz Te is tenni, akkor pont ez az. A többi csak szócséplés.

 • #1244792

  gyapi
  Felhasználó

  Eredetileg én is valami ilyesmit akartam mondani,csak nem akartam ebbe az irányba elmenni,meg a kreátorokat sem akartam(ararom)megsérteni.Mindezekáltal egy kicsit olyan mintha a matolcsi-kiszel-kerényi trió kapta volna meg a megújítás lehetőségét…

  Bocs………..

 • #1244790

  travis1880
  Felhasználó

  Félkövér
  Dőlt
  Aláhúzott
  Ez meg egy link
  [img src=”http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/REC_dob.png”][/img]

  Érdekes, működik. Csak oda kéne figyelni és megtanulni használni az új formázásokat, ehelyett mindenki figyelmen kívül hagyja a szerkesztő által beszúrt BBCode-okat, beleírja, hogy szerinte hogy lenne jó, aztán meg csodálkozik, hogy nem megy. Kicsit használni kéne az agyatokat, esetleg benézni a HTML homokozó topikba és megkérdezni, ha valami nem világos, nem pedig rögtön macskakővel dobálózni.

 • #1244789

  Lasek
  Felhasználó

  ……a cél nagyon szép….csak az érthetetlen,hogy miért így?…….minden dolgot úgy fejlesztenek …jó esetben,hogy amikor kijön minimum olyan mint a régebbi felturbózva még jobb dolgokkal. miért rajtunk kísérleteztek?…..ha profi webszerkesztő készítené ezt az oldalt akkor nem adna ki ilyent a kezéből,mert égés.Az sem baj ha nem ért hozzá de ne rajtunk javítgassátok a dolgokat és mi meg értsük meg. A megoldás az lett volna ha akkor jöttök ki az új oldallal,ha már minden tökéletesen működik ami egy weboldaltól elvárható lenne…..utána lehet tesztelni és kikérni a véleményeket mit tegyünk még bele. …….arra még nem kaptam választ,hogy ez az oldal mitől jobb mint az előző?……vagy ha van ilyen …..legalább 1-2 példát…akkor azt miért nem lehetett betenni az előzőbe?……..hogy a régi témák eltűntek csak annyit jelent,hogy most percenként nyílik valami értelmetlen topik……amiben meg volt már valami értelem és hasznos infó az eltűnt …..a mostaniakhoz meg nincs mit hozzászólni…….. nagyjából elegem van a kísérleti malac szerepből….még jó,hogy alacsony a vérnyomásom…….talán receptre fel lehet majd íratni az RD-t……..mert vérnyomás serkentőnek kiváló!!

 • #1244788

  -Levi-
  Felhasználó

  Igen, ez sajnos érthető… de ez mélyebb téma, szerintem nem csak az oldalhoz köthető, a magyar dobos társadalomnak is vannak benne sajátosságai. Az egyik legfontosabb hosszú távú célunk pont ez, hogy újra behozzuk a szakmát. Az, hogy ki-ki egyénileg úgy dönt, hogy valamiért nem akar már ebben részt venni, az az Ő döntése, mi csak annyit tudunk tenni, hogy mindent megteszünk hogy lehetőséget adjunk bárkinek, akár új, akár régi. Én bízom benne, hogy ha túl leszünk ezen a javítgatós időszakon és elkezdődnek a valódi fejlesztések is – a legfontosabb a karma rendszer -, akkor fordul a kocka és sok minden valóra válik, ami régi depón csak álom volt.

 • #1244787

  Vili
  Felhasználó

  Én megértem, meg amúgy pozitívan csalódtam is, hogy a javintandó dolgok listájából milyen hamar elkészültek dolgok, tényleg nem kellet sokat várni. Igaz, hogy még sok minden hiányzik.
  Engem csak az zavar, hogy Indi megint lelépett, Korompay is be fog rágni, ha így megy tovább, hogy egy linket se tud beszúrni stb. Szóval persze, az is jó hogy itt el tudunk dumálni, de lassan mindenki, aki valamilyen szempontból számít szakmailag, az lelép :S Kár.
  Egyetértek, hogy az oldal olyan mint az ország, meg azzal is, hogy a reakciók is olyanok :) De az is igaz, hogy nem mindenki akkora nethuszár mint pl. én. Gondolom például Zsoltnak hetente 1-2x van ideje leülni, hogy linkeljen nekünk ide bármit, most ha mindig csak azt látja, de jó, még mindig nem megy, akkor a harmdik után megunja és ennyi. És szerintem ez igaz sok emberre, nem fogják naponta nézegetni, hogy lehet-e már pl. keresni. Feljöttek párszor, látták az oldal “használhatóságát”, és sajnos elmennek. Igazad lenne, ha azt mondanád, hogy akinek ennyi belátása sincs, az akkor menjen csak, ez emberileg szerintem rendben is van, csak kár hogy sok ilyen ember szakmailag egy értékes tagja volt itt a közösségnek, és csak azért, mert emberileg nem érti meg, hogy Ti Zsuzsával pontosan mit és hogyan és miért és mikor, attól még az általa szakmailag hozzáadott érték is eltűnt a depóról sajnos.

 • #1244785

  -Levi-
  Felhasználó

  Figyelem, vélemény következik!
  Kedves Lasek, elmondtuk már párszor, hogy ebben a depóban benne van a potenciál, a régit pedig nem lehetett tovább fejleszteni, nem volt benne további lehetőség. Itt és most pedig minden lehetséges, csak pénz és idő kérdése. De igazad van, a reakciód pont olyan mint az ország, csak a (nem is olyan) szép múlton való merengés megy, meg az értelmetlen példálózás, hogy “eddig sem ment akkor most se fog”, ha így ha úgy minden szar és reménytelen… szerencsére a felelősökre mutogatást már talán túléltük (vagy most ezután belekezd valaki újra).
  Hibáztunk, nincs mit szépíteni… korábban kihoztuk az új oldalt, mint kellett volna, ennyi. De ennek is meg volt az alapos oka, akkor nem láttunk más lehetőséget. De az el nem követett bűnökért most már szépen kérek mindenkit, hogy ne kárhoztasson, mert most tényleg gőzerővel azon nyomulunk, hogy minden minél hamarabb megoldódjon. Szóval lehet kritizálni az oldalt – sőt kötelező -, de az úgyis szar lesz, semmi nem történik, temessük az újszülöttet hozzászólásokból személy szerint elegem van! Azt kéne csak felfogni, hogy a távlati céljaink megvalósításához az új oldal a megfelelő eszköz, még ha csiszolni is kell rajta, a régi depó pedig zsákutca volt.
  Nem fogok erről többet írni, aki megérti annak köszönöm a bizalmat, aki nem az pedig mérgezze csak magát tovább a saját véleményével. Senki ne értsen félre, a vélemények, kritikák jöhetnek… az “úgyse lesz jobb” ami konkrétan sértő, mert ami rajtunk múlik, azért teszünk is becsülettel, én nem érzem úgy, hogy megérdemeljük ezeket a hozzászólásokat.

 • #1244778

  Lasek
  Felhasználó

  …….ez az oldal pont olyan mint az ország!…..hogy egy kicsit a poltopikot feltámasszam………az égvilágon semmi sem működik és ami jó volt legalább a másikban itt még azt is sikerült szétszeszni!!
  ……..csak 1 pozitívumot mondjatok könyörgök……és ha abban a tempóban megy majd a javítgatás,mint az előző RD-n akkor nem biztos,hogy meg fogom érni,hogy ez az oldal használható legyen valamire is egyáltalán.

 • #1244771

  tibidobos
  Felhasználó

  Értem, én annyira még nem vagyok régi, ezért annyira nem vagyok tisztában vele, mint Ti, csak egy véleményt írtam. Azért remélem megoldódik a dolog. :)

 • #1244768

  Celldweller
  Felhasználó

  Én is már csak azért járok fel az oldalra, hogy lássam a többieket hőzöngeni… több szórakozásom itt nincs. és lefogadom a többiek is így vannak ezzel.

 • #1244767

  Celldweller
  Felhasználó

  Nem véletlenül írják a régi depósok amit írnak, mert sejtik, hogy ezek sem 1 hónap alatt fognak megjavulni… Évekig kértük 4-5 egyszerű, dolgot… és semmi sem változott… mostanra meg azok a régi funkciók is eltűntek amikről senki évekig egy rossz szót nem szólt… Csak, hogy lásd a különbséget… vagy érezd át.

 • #1244763

  tibidobos
  Felhasználó

  Én amondó vagyok, hogy ez az új külső nagyon feldobja az oldalt és én bízom benne, hogy a programozási dolgok is megoldódnak. Idő kell, de lehet csak én gondolom így. Egyébként nem tudom mennyire jogos a felháborodás, mert így is elég sok energiát fektet bele a vezetőség, hogy NEKÜNK jó legyen. Engem is sok dolog bosszant, de nem hinném hogy sok értelme lenne ha mindenki leírná, hisz tudják Ők is hogy még vannak kisebb-nagyobb dolgok amiket orvosolni kell. Emellett én nagyon örülök, hogy friss hírek folyamatosan kerülnek fel az oldalra. Szerintem nem ment el senki, csak még ismerkednek az oldallal, olvassák a mi “felháborodott” hozzászólásainkat és várnak. Piac így is működik. A fórummal van a nagyobb baj, de be fog, sőt be kell indulnia, mert túl sokan vagyunk ahhoz hogy annyiba maradjon. Nem a vezetőséget akarom védeni, de engem azért bántana hogy így leszóltok mindent, pedig hangsúlyozom, nekem is sok minden böki még a szemem. Ti akik pedig írtátok a gondjaitokat, bajaitokat annyira régóta ismeritek az oldalt, a közösséget, hogy ki se bírnátok, hogy ne látogassátok az oldalt. Lehet hogy sok dolog nem lett jobb a régi depó óta, sőőőt, de türelem, ha majd egy hónap múlva sem lesz változás akkor azt mondom, hogy igazatok volt, igaz néha kicsit durva hangnemet választottatok, de akkor teljesen jogos lesz a felháborodás. Addig úgy gondolom nem. Nem ismerem a vezetőséget de úgy gondolom nekik is ugyanolyan fontos, hogy olyan oldal működjön, ami a lehető legtöbb embernek tetsszen. További szép napot és jó depózást, gyakorlást! :)

 • #1244762

  Vili
  Felhasználó

  Szerintem is elment mindenki.

 • #1244761

  pito
  Felhasználó

  Így igaz! És még lehetne folytatni,folytatni, folytatni, folyt……………..

 • #1244760

  Lasek
  Felhasználó

  …….egyetértek!……..tényleg tök felesleges volt ez az egész……semmi sem lett jobb…..sőt minden rosszabb lett!!……A megoldás az lett volna,ha a régi depó évekig szajkózott gyermekbetegségeit …..valaki aki tényleg ért hozzá rendbe rakja.

  ……amúgy tényleg nagyon idegesítő állandóan végig olvasni,hogy kinek meg milyen hozzászólásra válaszolunk…aki fórumozik úgy is tudja,hogy épp mire válaszol…..pont elég volt hogy válasz x számú hozzászólásra.. aki elveszítette a fonalat se perc alatt oda ugorhatott és megnézte….de hogy egy csomószor elolvassam ugyan azt, mert mondjuk többen is reagálnak egy dologra (ami örvendetes lenne)….egyszerűen idegtépő!…..és mivel ez roppant helyigényes így a legegyszerűbb volt úgy megoldani a dolgot,hogy lassan mikroszkópot kell a szememre szerelni,hogy el tudjam olvasni a liliputi betűket….és ettől pl….fejgörcsöm lesz….és tényleg az a maradék kedvem is elmegy,hogy ide írogassak vagy olvasgassak!…..pláne,hogy nincs is mit….mert az összes évek alatt összegyűjtött infó ment a lomtárba!……most kezdjük elölről?………miért nem lehetett áthozni a régi topikokat?……vagy mint írtam a régi RD-t kellett volna gatyába rázni . Ennek sok értelme tényleg nem volt….ami eddig jobb oldalt volt átkerült a baloldalra és fordítva és egyébként csak hátrányára változott itt minden. Természetesen ez kizárólag az én egyéni véleményem és tiszteletben tartom ha mások elégedettek ezzel az eredménnyel…..max nem nézek be túl gyakran.

 • #1244753

  gyapi
  Felhasználó

  Tisztelt mindenki ! Eddig nem akartam a dologhoz hozzászólni több okból sem,de asszem’ itt az idő,hogy erőt vegyek magamon.Az egyik ok a sokk volt.Az ez meg mia f…döbbenet,ami egy kicsit időalagútba visz amikor nem is tudod eldönteni mennyi idő telik el az érzékelés és a tudomásulvétel közt.Volt egy töredékidő amikor az is bevillant,hogy hátha csak álom az egész,mert pont annyira értelmetlen az egész.Gyakorlatilag semmi nincs ami jobb volna,ehhez képest minden a régi bohózata.Minek kellett törölni a topikokat?Hogy az egyetlen aminek igazán értelme van ne legyen.?Minimális salaktól eltekintve több könyvnyi hasznos információ volt benne .Most már le se lehet cseszni a zigótákat akik nem15,de 5 postot sem olvasnak vissza,és havonta megkérdezik ugyanazt lehetőleg pontok és vesszők nélkül.(mennyit szigetel a tojástartó,s.t.b.)Na pont ezért lesznek olyan emberek akik 15 év múlva is a hetvenes évek hülyeségeit terjesztik,vagy csak úgy tudják.Mindenhez amúgy sem lehet érteni ,ráadásul az okos ember más kárán tanul,de a még okosabb csak egyszerűen tanul.Illetve most már nem….
  A másik ok az,hogy nem kell mindjárt hisztizni ha valami új,hátha csak én nem értem,de hát tényleg nem értem,mivel azóta sem találtam semmit ami jobb volna,vagyis igazolná azt,hogy erre minek volt szükség.De tényleg: élő embernek ebből bejön bármi?

 • #1244751

  Celldweller
  Felhasználó

  Én sem nagyon használom már… facebookon nyomom az ipart a többiekkel.

 • #1244748

  Korompay
  Felhasználó

  Abban szinte biztos vagyok, hogy továbbra is látogatják az oldalt, de senki nem szól hozzá, mert csak felhúzza magát, mint én az előbb.

 • #1244743

  Maffay.
  Felhasználó

  TARTÓS EZ AZ ÁTOK
  [size=+6] MI VÁR RÁM, MEG RÁTOK
  IMA ERRE NEM TUD HATNI
  MEDDIG TART EZ; NEM TUDHATNI
  *********************************************
  EZ AZ „előzmény” RÉSZ FELESLEGES ! ! !
  AKIT ÉRDEKEL – AZ MAJD ODA LEŞ [/size] ☺

 • #1244742

  pito
  Felhasználó

  Ja….
  az apró meg még gyérebb !!!

 • #1244741

  pito
  Felhasználó

  Gyér a látogatottság ! Eltűntek a jó fejek és a hozzáértők. (szakik)
  Sajnos. Mi lesz ezek után…..kár volt váltani! Pláne, hogy nem is volt muszáj.
  Vagy talán mégis ? Hát…..most már mindegy, csak kár volt a jó közösségért.
  Nem ért ennyit az egész. Bár lehet, hogy titokban rá-rá lesnek ? Ennyi.

 • #1244730

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  Sőt, videnyónál egyből lehetne embedded is. Szerintem.
  Sajnos a linkeket nem alakítja át automatikusan. Ha jól rémlik benne van a listában.

 • #1244714

  Lasek
  Felhasználó

  ……vicces:)……videó linkek topik….csak a linkek nem működnek!!……persze nem csak itt…..hát ezen van még mit csiszolgatni…..még az a jó,hogy profi szakemberek csinálják az oldalt……már bocs…..de hát ez tényleg bosszantó…..

 • #1244705

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  A hangszertesztek Indián személyes kérésére nem lesz a depón.
  Ellenben telefonon azt ígérte, bárkinek örömmel elküldi emilben.

 • #1244702

  Vili
  Felhasználó

  Szuper. Én is editáltam kicsit:
  – updateltem pár dolgot
  – a ZS oszlopodat átneveztem Státuszra ;) és kitöltöttem a színnek megfelelővel
  – a kész funkciókra a narancsnál talán kézenfekvőbb a zöld, úgyh megváltoztattam – ezeket tényleg lehetne törölni is akár
  – szürke ami nem kell vmi miatt mégsem – ezeket is lehet törölni
  – töröltem a duplikátumokat

  A hangszertesztek topicot én még mindig nem látom.

 • #1244696

  Lasek
  Felhasználó

  Az aprónál ha rákattintok az eladó emailjére a réginél mutatta a nicknevet stb…..itt is hasznos lenne ha tudnám kinek írok!;)

 • #1244683

  -Levi-
  Felhasználó

  Nem lehet topikleírásban html-t használni úgyhogy belinkelem újra… hogy lássuk is.
  Nyilvános gugli fejlesztési táblázat

 • #1244666

  zsuzsoka
  Felhasználó

  Kiszíneztem az excelt. A kék, ami tök jogos és csináljuk (egyenlőre árat kapunk rá). A lagymatag narancs, ami szerintem kész van, de nem akartam törölni, hátha ti nem úgy gondoljátok. Nézzétek meg, és töröljétek, ha valóban okés vele minden. A fehérhez vagy kérdést írtam, vagy még agyalunk rajta, hogy mi legyen vele. Lassan én is felteszek egy listát nektek, hogy lássátok még mi van a terveink között!

 • #1244662

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  Téged ért a megtiszteltetés, hozz létre egy topikot :)

 • #1244661

  8balint8
  Felhasználó

  volt egy jó kis cajonos fórumtopik iszonyú sok infóval de most csak az archívumban van és nem lehet hozzászólni.. fel lesz az támasztva vagy nyitni kell egy új cajonos topikot a nulláról?

 • #1244660

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  Nno, magam is hozzáírtam dolgokat a listához.
  Vili! Ne használd. Vagy ne lepődj meg :)

 • #1244659

  Bontókő
  Felhasználó

  Azt lehetne a lista első valahanyadik helyére tenni, hogy legyen e-mail küldés a kívánt fórumba ha beír valaki, úgy mint régen? Az nekem nagyon hiányzik -nem tudom, hányan használtátok ezt a funkciót.

 • #1244658

  Maffay.
  Felhasználó

  “de én akarom”
  REMEG A KAROM
  [size=+6]
  NEM A JÓ PÁRUNKNAK
  HANEM JÓPÁRUNKNAK
  NAGYON FURA EZA FALLOSZ IRÁNTI KÖTŐDÉSED ! ! ! ! !
  TETT RÁ PÁR LUKAT A VARRÓNŐD, VAGYA KÖTÖDÉSED ? ? ? ? ?
  TISZTELT ÚRAM !
  NE MESÉLD BE LÉCCI, HOGY ILYEN VOLT A NEVELÉSED
  HA NEKIK IS ÍGY SZÓLSZ; FORDULJON ELLENED A KÉSED !!!
  AZT SE MONDD; HOGY HERMA VAGY – ÉS EZT KÍVÁNJA A RÉSED
  HOGY NEM VAGY JOBBOS, EZÉRT VAN CIGÓSZLENGES ÍZLÉSED [/size] . . . . . Stb. ☺

 • #1244652

  Vili
  Felhasználó

  :S de én akarom. :D

 • #1244650

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  Ne használd :P

 • #1244648

  Vili
  Felhasználó

  Ja, fel fogom venni a listára, hogy azr hogy f.asza ne UDUzza már ki nekem a fórum, mert nem csúnya szó és használni akarom. :)

 • #1244647

  Vili
  Felhasználó

  Oks, fasza. Innen bentről nekem se megy, otthonról frissítem akkor, odaírom mi az ami kész vagy műxik, meg mi az ami nem olyan stb. Thx

 • #1244641

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  Ahogy Zsuzsa is írta, nagyon szépen köszönjük a listát.
  Ami benne volt, azt összegyűjtöttük a többi “hibával” együtt, és továbbítottuk. Elképzelhető, hogy egyes észrevételek nem a MOST kategóriába kerültek, hanem a jövőbeni tervekhez. Emiatt csúszhat. Ha nem lett jó, vagy nem éppen az történt ami kellett volna, szerintem nyugodtan frissítsétek a listát, de jól láthatóan más színnel.
  Sajnos itt bent nem látom a listát, majd otthon megint megsasolom.

 • #1244640

  Maffay.
  Felhasználó

  [size=+7]REGGEL MAGAM IS MEGNÉZTEM
  DE EZZEL EL IS INTÉZTEM
  MERT SAJNOS NEM SZERETEM A NORBI ÁPDÉTET !!!
  INKÁBB NYÚLAT KERESVE KUTATOM A RÉTET[/size] ☺

 • #1244639

  Czati
  Felhasználó

  Fátylat rá! :)

 • #1244637