Kezdőlap Fórumok ZENÉSZ KERESŐ Banda alapítás

Ennek a témakörnek tartalma 16 hozzászólás, 14 résztvevő. Utolsó frissítés:  edem90 1 év, 10 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1254349

  edem90
  Felhasználó

  Blues zenekar alapítás!!!
  Sziasztok! Tagokat keresek egy blues zenekar alapításához, elsősorban énekest és dobost. Az irányvonal mit szeretnék az Radics Béla munkássága és hasonlók Hendrix,cream stb…A próba helyszíne részemről a legkedvezőbb gyálon vagy környékén lenne ,amihez nagyrészben ragaszkodom is. Természetesen ez részletesebb megbeszélést kíván azt pedig telefonon vagy egyéb módon.Köszönöm!!!

 • #1254347

  R1CSI
  Felhasználó

  Budapesti zenekar keresi fiatal basszerosát!
  Kor: 16-21-ig.

  Első sorban a 90-es évek skate punk, ska punk, pop punk zenéjéhez hasonló muzsikát játszunk mint pl.: Face to face, korai blink 182, korai Green Day, Less Than Jake, Rancid, Operation ivy, NOFX szóval előny ha te is valami hasonló műfajt szeretsz de nem árt ha nyitott vagy más műfajokra mint pl.: grunge, reggea, nu metal, stoner, emo, indie, new wave stb.
  Nem kell hatalmas zenei háttérrel rendelkezned lévén hogy mi sem vagyunk profik. Elég ha az alapokat tudod és magabiztosan tudod használni a hangszert.
  Fontos hogy légy kreatív és jófej valamint elengedhetetlen hogy a heti 1x próbálásra nagyjából ráérj.
  Feldolgozásokat csakis kizárólag az elején akarunk játszani, sokkal inkább a saját dalok írása a cél (már 1-2 kész van és folyamatosan készülnek az újak).

  Ha érdekel a téma akkor írj!
  Címem: ricsifiu182@gmail.com

 • #1254280

  zoltan.vrb91
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Énekes/frontembert keresünk budapesti zenekarunkba.

  Életkorunk 24-28. Hasonló korosztályban keresünk komoly hozzáállású férfi énekest.

  Előnyök:
  – dal- és szövegszerzési készség
  – stúdiós és színpadi tapasztalat
  – menedzselési tapasztalat

  Olyan énekesek jelentkezését várjuk, akik eltökélt szándékúak és határozottan nem hobbi-szabadidőtöltés szinten gondolkodnak.

  Számaink: https://bit.ly/2DIcNm5

  Ha érdekel a dolog:
  – rövid bemutatkozás
  – szakmai életrajz bemutatása (korábbi zenekarok)
  – hang- és/vagy videófelvétel csatolva vagy link formában; elsősorban egy koncertről, illetve egy stúdió minőségű dalról

  Email címünk: bpzenekar@gmail.com

  Köszönjük!

 • #1254277

  R1CSI
  Felhasználó

  Hali!
  Budapesti punk zenekar keres dobost!
  Kor: 16-19-ig.
  Zenei tudás nem kell sok de azért az alapokat tudd és magabiztosan tudd kezelni a hangszered.
  Jó ha nyitott vagy különféle zenei stílusokra mint pl.: grunge, ska, reggae, new wave de a lényeg hogy a 90-es évek skate punk, ska punk, pop punk nótáit szeresd. Itt olyanokra gondolok mint Less Than Jake, Face to face, NOFX, korai blink 182, Rancid, stb…
  Fontos hogy légy kreatív valamint jófej és nem árt ha a heti 1x próbálásra ráérsz. Feldolgozások csak a legelején lennének sokkal inkább a saját dalok írása lenne a cél. Előnyös ha vannak ambícióid zenélés terén.

  Ha érdekel a téma akkor írj!
  Címem: ricsifiu182@gmail.com

  További szép napot!

 • #1254231

  zoltan.vrb91
  Felhasználó

  Sziasztok!
  Alakuló budapesti zenekarba keresünk (férfi) dobost. 20-30 év közötti, komoly hozzáállású embereket keresünk. Koncerttapasztalat, saját felszerelés előny.

  Kész, felvett számaink vannak: https://soundcloud.com/user-933959878-623107005/sets/songs

  Ha érdekel írj: zoltan.vrb91@gmail.com

 • #1253087

  tarsadalomshop
  Felhasználó

  !!!ÉNEKESNŐ KERESTETIK!!!

  A Társ@dalom.shop budapesti fél-profi zenekar, énekesnőt keres! Ha tagja szeretnél lenni egy fiatal, dinamikusan fejlődő bandának JELENTKEZZ! KRITÉRIUM: Hétvégi Próba van, MINDEN VASÁRNAP!

  Bemutatkozó számok ( még nem akartuk nyilvánosságra hozni ezeket a változatokat)
  Társadalomshop

  https://soundcloud.com/tarsadalomshop/tarsdalomshop-tarsadalomshop-talen

  Hello Nyár

  https://soundcloud.com/tarsadalomshop/tarsdalomshop-hello-nyar-radio-ver
  +
  Amivel a Ki Mit Tube-on indultunk: https://youtu.be/_lAaM0S7oJg

  Bemutatkozás:
  A Társ@dalom.shop egy vegyes társaság, különböző zenei háttérrel és ízléssel. A zenekar hat tagból áll ( nevezetesen: rap/szövegíró: Katula Bence, billentyű: Konstanzer István, /ének: Kriszta Réka Piroska/, gitár: Császár Bence, basszusgitár: Tenki Dániel, dob: Gy. Molnár Kadosa), körülbelül 1 éves a formáció. A zenekar magyar nyelven írt saját szerzeményeket ad elő, melyekben nagy hangsúlyt kap az élő előadásmód. A zenekar megalakulása előtt mindegyikünk aktívan foglalkozott zenével, zenetanulással. Idén Májusban volt az első fellépésünk, és azóta is töretlenül próbáljuk fejleszteni az arculatunkat, és növelni a hallgatóságunkat. Júniusban a banda első helyen végzett a gyöngyösi Szevasz Zenei Tehetségkutató (SZTK) Rap kategóriájában. A verseny keretében közel ezer embert kitevő közönségnek játszhattunk. Júliusban másodikak lettünk az EFOTT tehetségkutatóján, melynek díja egy fellépési lehetőség volt az EFOTT egyik nagyszínpadán (KalinkaStage Nagyszínpad). A zenekar fő irányvonala a hip-hop, amelyet élő zenével ad elő, funk és jazz elemek szintézisében. A sajátos hangzáshoz egy markáns, szókimondó, de felesleges káromkodásokat kerülő szöveg társul.

  Kapcsolattartó adatai:

  Katula Bence Ádám
  06703831142
  katula8@gmail.com
  A zenekar honlapja:
  http://www.facebook.com/tarsadalomshop
  Köszönöm és várom a válaszotokat!
  Katula Bence Ádám

 • #1252303

  petne
  Felhasználó

  Egy dobos (én) zenekart keres. Heves város közelében. Cucc, tudás, rutin van. ;) Tagok is jelentkezhetnek természetesen, kis tudás, hangszered legyen, aztán majd meglátjuk. 06 202186263.

 • #1252298

  Grounder
  Felhasználó

  Sziasztok! Zenekart szeretnék alapítani, melyhez keresnék kezdő embereket, akik szívesen kipróbálnák magukat egy csapatban! Jelentkezésetekbe írjátok le, milyen hangszeren és mióta játszotok, illetve, ha voltatok már csapatban, akkor a tapasztalataitokat, a joseph920815@gmail.com címre! Korhatár : 18-25 :)

 • #1249293

  Mapex2
  Felhasználó

  Zalaegerszegi Alvin és a mókusok tribute band 18 év körüli basszusgitárost keres.
  Ha érdekel írj, a gazsimate97@gmail.com e-mail címre :)

 • #1249261

  Ropy89
  Felhasználó

  budapesti basszusgitáros keresi zenésztársait ->

  dob – gitár/billentyű (vagy akár mindkettő ) – szaxofon

  jazz/rap/soul instrumentális cuccokról lenne szó,fel és átdolgozások (Erykah Badu,Joy Denalane,The Roots,’golden era’ rap zenék) illetve saját cuccok is lennének ( Az Utolsó Emelet,BadCapps ha valakinek talán mond ez valamit).

  ha érdekel,írj a ropy89@citromail.hu-ra

  one love !

 • #1248834

  tomi001
  Felhasználó

  A Bates Motel Funky zenekar fiú énekest (Előny, ha gitározni is tudsz!), gitárost és dobost keres.
  Budapest, Vác, Veresegyház, Gödöllő környékén! (Kool and the Gang, Earth wind & Fire, Jackson five, Sister Sledge, Wild Cherry, Gloria Gaynor, stb.)
  Jelentkezés: szabo.tamas@vacimezo.com
  Referenciák: http://www.youtube.com/user/ellabela600726

 • #1248828

  katula8
  Felhasználó

  FIGYELEM BILLENTYŰST KERESÜNK!!!!

  Under The Ground nevezetű szerény, ámde annál nagyobb reményekkel teli egyenlőre 4 tagú formáció keresne további csapat tagokat. A stílus Jazz-Rap ként definiálható legegyszerűbben, de ennél sokkal összetettebb a mögöttes tartalom. Egyenlőre 1 szövegíró/rapénekes és 1 gitárossal 1dobossal, és egy gyönyörű hangú énekesnővel rendelkezünk. Billentyűs társunkkal tudnánk színesíteni a hangzásunkat, és ezzel teljes lehetne a kép. Nem kell, hogy vérprofi legyen! Lényeg, hogy arra felé akarjon menni mint mi, és legyen benne kreativitás! Írj!!! katula8@gmail.com

 • #1247560

  poppunkrock
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Egy budapesti pop-punk/punk-rock zenekarba keresünk 15-20 éves énekesnőt – angol tudás előny – és szólógitárost – előny ha vokálozni is tudsz. Most hárman vagyunk – 1 gitáros, 1 basszer és egy dobos. Egyelőre feldolgozásokat játszunk, de későbbiekben szeretnénk saját számokat – nagy részben angol szöveggel.
  Kedvenc zenekaraink: Paramore, Green Day, Blink 182, Sum 41, Story Of The Year, My Chemical Romance, de más stílusú zenéket is szeretünk: Florence and the Machine, The Pretty Reckless, Shinedown, Walk the Moon…

  Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresünk, akkor írj a poppunkrock [kukac] freemail [pont] hu-ra.

 • #1244972

  theNightbringer
  Felhasználó

  Sziasztok!

  A Thristana szimfonikus metált játszó (fél éves zenei projekt) basszus (lehetőleg tudj hörögni és 5 húros hangszered legyen) és szóló gitáros (legyen 7 húros gitárod, vagy legalább le tudj hangolni A-ra; lehetőleg legyen több hangszered is + koncert képes cucc, a tanzponálás ne okozzon gondot) posztra keresi vállalkozó zenészeit! Nem tribute banda vagyunk! Célunk egy egyedi, saját számokat játszó zenekar összedobása. Nem vagyunk újak a témában.

  Olyan 20 év körüli embereket keresünk, akiket érdekel a műfaj (kb.: Nájtwish, Epica, WT, Delain…). Érts a hangszeredhez, legyél otthon a témában. Legyenek ötleteid. Heti min. 2x érj rá 3 órát.

  Amink van:

  -Saját próbaterem Újpesten (portaszolgálat, 25nm, könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség)

  -Önmagukat zeneileg folyamatosan fejlesztő zenészek.

  -Nagyobb koncert lehetőségek. Lehetőség az Undergroundból való kiszakadáshoz.

  Ha érdekel írj:

  info[at]thristana.hu

 • #1244962

  okornyalbaro
  Felhasználó

  Szegeden zenekart akarok alapítani frontemberként, vagy gitárosként, esetleg kettő az egyben, ahogy jön! 18 éves vagyok, kedvencek: Iggy Pop, Stooges, The Doors. a zenekar stílus: NE legyen semmiféle core, metál is csak módjával, punk is jöhet módjával, legyen leginkább classic rock-os! a terv: először a rock klubban próbálnánk cover számokat összeszokásként, esetleg csinálunk egy bulit a garaboncziásban, aztán nekiállunk saját számokat írni ! vannak saját ötleteim, és a dalszövegírás sem távoli tőlem.
  Elvárás: – megfelelő motiváció, együttműlödési szándék(ez részemről is megvan)
  az alap elképzelésem az: 1gitár, dob-basszus-ének, esetleg egy szinti ! akit érdekel írjon email-t az okornyalbaro@windowslive.com -ra

 • #1244424

  andrasm
  Felhasználó

  Az Empress zenekar dobost, basszerost és szólógitárost keres.
  Saját dalok/elérhetőség: http://www.goodday.hu/

 • #850485

  andrasm
  Felhasználó

  Az Empress zenekar dobost, basszerost és szólógitárost keres.
  Saját dalok/elérhetőség: http://www.goodday.hu/

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.