Kezdőlap Fórumok ARCHÍVUM BB!!! E NYALD MEG TÖKÖMET A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ennek a témakörnek tartalma 10 hozzászólás, 4 résztvevő. Utolsó frissítés:  Maffay. 12 éve, 9 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #850289

  Névtelen
 • #1096445

  Maffay.
  Felhasználó

  10

 • #1096444

  Maffay.
  Felhasználó

  + VANNAK MÉG ITT ELTITKOLT BETÜK
  MIKET KIHAGYTAK A TITKOLT TETÜK

  NEM TUCCA SOROK KÖZÖTT OLVASNI
  TESSÉK; ITT VAN LEÍRVA OLYASMI
  HOGYASZONGYA
  “Melegséget éreztem belülrol és arra gondoltam, ma este összebújunk a jó melegben E Zrikával”

 • #1096443

  Maffay.
  Felhasználó

  RÖVID ö, ü VAN HOSSZÚ MEG NINCS
  ÚGYHOGY EZ VALAMI LOPOTT “kincs”

  NEM TUCCA SOROK KÖZÖTT OLVASNI
  TESSÉK; ITT VAN LEÍRVA OLYASMI
  HOGYASZONGYA
  “Melegséget éreztem belülrŐl és arra gondoltam, ma este összebújunk a jó melegben Erikával”

  AZ EMBER VÁGYIK A SAJÁT “melegébe”
  DE KÉRDEM; MÉR’PONT AZ ÖNMAGA BELÉBE ? . . . . . . . . . . . . . ☺

 • #1096433

  tonidob
  Felhasználó

  jó a sztori!
  Van még? Csak ne itt hanem mailbe!☺

 • #1096416

  BB
  Felhasználó

  egy tökfej… :D

 • #1096413

  Maffay.
  Felhasználó

  SodomMan AZ EMELETES . . . . . . . . .
  AZ IDŐNKÉNT ÜGYELETES . . . . . . . .
  A HUMORA VISELETES
  MAGAVISELETE KETTES
  ALÁ ☺

 • #1096411

  Cukibea
  Felhasználó

  TE meg ki vagy??

 • #1096384

  BB
  Felhasználó

  szevasz szodi…

 • #1096383

  Névtelen

  ajjajjaj…… bébé mérges lesz.
  mer BB egy pezsgö

 • #1096382

  Névtelen

  most megosztok veletek egy erotikus történetet.

  Simapunci

  A történetem amit leírok, egy esos napon kezdodött. Elég hideg és nyálkás ido volt, de én mégis motorra ültem. Nem tudtam betelni az új Honda CX500-asommal, bár ömlött az eso, mintha dézsából öntötték volna, mégis mentem egy nagyobb kört. Borig áztam és már hazafelé tartottam, ahol Erika, a feleségem várt rám meleg és száraz ruhákkal.
  Kezdodött a hétvége. Ez egy hosszú, háromnapos piheno volt, amikoris ki szerettem volna pihenni magam.
  Ahogy eltettem a motort a garázsba, felnéztem, láttam, hogy lakásunk ablákában fény pislog. Melegséget éreztem belülrol és arra gondoltam, ma este összebújunk a jó melegben Erikával. Eközben a ruhámból folyt a víz, mintha még mindig zuhogna rám az eso. A lábam fázott és a zoknim is teljesen átázott a cipomben. Egy kandallóra gondoltam, ami melegséggel töltött el.
  Az ajtó nem volt kulcsra zárva. Beléptem a lakásba. Erika a konyhából üdvözölt, tudtam, hogy ruhát melegít nekem a süto elott. Kreatív, nem? Mindig ezt csinálja, ha tudja, hogy átfagyva fogok hazaérni. Rámmosolygott és megvárta, amíg levetem az esoáztatta kabátomat. Aztán megölelt és egy rövidke csókot nyomott a számra, nem akarta magát nagyon összevizezni. Elég volt csak meglátnom ot, máris átmelegedtem kissé. Kinyitotta a süto ajtaját, és egy kisebb halom száraz ruhát vett elo. Aztán azt mondta:
  – Bocsáss meg drágám, de nem volt ido, hogy megszáradjanak a mosott ruháid, mindössze ezt a törölközot melegítettem meg neked. De még van pár tiszta alsód és trikód azok is szárazak.
  Nevetve arra gondoltam, hogy az elég lesz ma estére, mert legalább nem kell sok ruhát levetni majd. Erikán sem volt túl sok ruha, így róla se kellett az egész ruhatárát levennem.
  – Katival elmentünk vásárolgatni és sokára értem haza, ezért vagyok ennyire elmaradva a mosással – folytatta Erika.
  – Rendben, – válaszoltam fáradtan – úgysem akarok kimenni ma már.
  Ahogy ideadta a meleg törölközot, valahogy úgy tunt, mintha azon gondolkodna, hogy elmondjon-e még valamit. Valami rossz hírt.
  – Van még valami? – kérdeztem.
  – Kati még itt van. – mondta halkan, fejével bólintva a szoba felé – A nappaliban.
  Kati, Erika legjobb barátnoje. Imádtak együtt lenni, de néha túl sokáig maradt, ezért nem örültem, hogy most itt van. Egy csendes, összebújós, szerelmes estét szerettem volna Erikával tölteni, de a tény, hogy Kati itt van, kétségbe vonta a terveimet.
  Ahogy mentem vissza a hálószobába, bekukkantottam a nappaliba és köszöntem Katinak. O viccesen azt mondta, hogy elobb meg kell szárítanom magam, csak akkor ad puszit. Amíg törölköztem és a hajamat szárítottam, végig ez a puszi járt az eszemben. Valahogy szerettem Kati puszijait. A sima, telt, forró ajkaival nagyon csábítónak hatott. Bármennyiszer is megpuszilt eddig, mindig éreztem valami ki nem mondott élvezet ígéretét.
  Magam köré tekertem a törölközot, melynek melege kissé átmelegítette a borömet. Az alsónadrág, amit elovettem, az volt, amelyik annyira kényelmetlen, hogy nem igazán szeretem hordani. Viszont nem volt több tiszta. Úgy döntöttem, nem veszem fel, mert a törölközo elég hosszú volt ahhoz, hogy elfedje a kényes részeket, ha figyelek arra, hova és hogyan ülök le. A száraz zoknit viszont felvettem, hadd melegítse át az átfagyott lábaimat. Aztán átmentem a nappaliba.
  A lányok a legújabb mozisikert tárgyalták ki éppen, én pedig felcsavartam a futést, hogy az is melegítsen. Kati rámnézett, amint beléptem, és ahogy közeledtem a rekamiéhoz, felállt.
  – Szia te, szexi kisfiú! – mondta mókásan, mert majdnem öt centivel magasabb, mint én.
  Érzéki puszit nyomott a számra. Az érzés olyan volt, ahogy azt korábban leírtam. Ahogy elindultam a fotel felé, o játékosan megmarkolta a fenekemet, amire nem számítottam, ezért ugrottam egyet a meglepetéstol. Mindannyian nevettünk, majd Erika kávét hozott.
  A következo óra azzal telt, hogy a lányok megbeszélték a moziújdonságokat és a legújabb divatot. De egy ponton fordulatot vett a beszélgetés és a randikra illetve a szexre terelodött a téma. Elkezdtem tartani tole, hogy a törölközom nem fogja kiállni az új téma megpróbáltatásait, és leesik rólam.
  – Nincs nagyon meleg itt? – kérdezte Kati.
  – Nekem is melegem van egy kicsit – válaszolta Erika. – Hány fokra állítottad a homérsékletszabályzót?
  Mondtam nekik, ha melegük van, visszavehetnek egy kicsit, mert én már úgyis megszáradtam. Kati felállt, és elkezdte leveni a felsojét.
  – Így már jobb – mondta – nincs is szükség erre, olyan vastag.
  Ahogy húzta le, az alatta lévo vékonyka blúz felcsúszott, látni engedve a szép barna hasát és, mivel nem volt rajta melltartó, az egész mellét is. Gyorsan megigazította, de Erikával azért viccelodtünk vele még egy kicsit a dolgon.
  – Mindent jól megnéztél? – kérdezte Kati tolem.
  – Nem, nem láthattam elég ideig – válaszoltam.
  Igazából rendesen meg tudtam szemlélni. Gyönyöru mellei voltak. Szép nagyok és kerekek, sötét bimbókkal, amelyek tökéletesen átlátszottak a vékony felson. Erikának is nagyon szépek a cicijei, bár o azt mondja, hogy a férfiaknak a nagyobb mellu nok tetszenek. De én imádom az o pici melleit is, ahogy át szeretnék szúrni a blúzát.
  Meg is mondtam neki, hogy nem igaz.
  – Én szeretem a tieidet, mert gyönyöruek!
  De o erosködött, hogyha nagyobb mellei lennének, akkor biztosan jobban tetszene nekem. Ráhagytam a dolgot, de azt még elmondtam, hogy minden no nagyobb melleket szeretne, úgy ahogy minden férfi nagyobb szerszámot szeretne.
  Erika felállt és súgott valamit Katinak, amin o elmosolyodott és egyetértoen bólintott. Mindketten a szoba közepére sétáltak és megálltak velem szemben.
  – Rendben drágám! – mondta Eri kihívóan – Melyikonk melle tetszik jobban?
  Ahogy ezt kimondta, mindkét lány lekapta magáról a felsojét és úgy álltak elottem.
  Se köpni, se nyelni nem tudtam. Valami ilyesmit nyögtem válaszul:
  – Ooooooo, nekem még mindig a tied tetszik a legjobban.
  Reméltem, a válaszom kielégítette és témát válthatunk, mert a testem elég heves reakcióval válaszolt a két félmeztelen no látványára. Tudtam, ha folytatjuk ezt a beszélgetést, akkor kétségtelenül bebizonyosodik, hogy nem a legjobb viselet az egy szál törölközo, amikor vendég is van nálunk.
  Erika rámnézett, az olyan nézésével, amibol éreztem, szinte azt mondja, hogy nem voltam oszinte. Kati viszont egyszeruen leült a rekamiéra, nem zavartatva magát, hogy nincsen rajta felsorész. Eri pedig elém állt, és lenézett rám anélkül, hogy egy szót is szólt volna. Én felnéztem rá, láttam a cickóit szabadon és egy játékos fényt megcsillanni a szemében. A tekintetem a mellbimbóira szegezodött, ahogy a szoba melege ellenére összehúzódtak és megkeményedtek. Néhány szótlan másodperc után kuncogni kezdett és azt mondta:
  – Rendben, bebizonyítottad.
  Lehajolt és megveregette az ölemet, ahol egy határozottan kiveheto dudor látszott a törölközomön. Majd leült Kati és közém a földre.
  – Lányok, nem akarjátok visszavenni a felsoiteket? – kérdeztem kissé zavarodottan.
  – Nagyon meleg van. – válaszola Erika vidáman – Egyébként is van valami jobb amit nézhetnél?
  Ahogy ezt mondta, barátnojével együtt mosolyogtak.
  Ezután Kati szólalt meg, és megkérdezte Eritol, hogy borotválta-e már a punciját valaha keskeny fürdoruhához. Ahogy a borotválásról beszélgettek és az új fürdoruháikról, én komolyan dolgoztam azon, hogy olyan pózokat vegyek fel, amelyek eltakarják a keményen álló farkamat. Amint a farkam kezdett kiengedni egy kissé, meghallottam, hogy Kati azt mondja “… nagyon jó érzés az ágyban is, mert a férfiak nagyon beindulnak tole”.
  Eri rámnézett, én pedig azt mondtam, hogy nem figyeltem, mert máshol járt az eszem, és nem tudom mirol is beszélnek. Katival együtt nevettek. Úgy néztem a feleségemre, mint aki magyarázatot vár. Viszont Kati a leheto legérthetobb magyarázattal szolgált. Felállt és gyorsan kioldotta az övét, és letolta a nadrágját a földre. Könnyedén kilépett belole. Hosszasan bámultam a hosszú barna combjait. Teljesen meztelenül állt elottem, szemérmetlenül mosolyogva. Közben a puncijára mutatott.
  – Ez az amirol beszéltünk!
  Erika látta rajtam, hogy nem értem, így leültette Katit és széttette a lábait, hogy megmutassa nekem a borotvált punciját. Csak bámultam. Katinak teljesen simára volt borotválva a puncija alsó része. A szeméremdombján egy szépen nyírt pamacs volt csak, ami a puncivágatnál kezdodött. Valaki mondott valamit, de én csak csodáltam Kati szeméremajkait, ahogy csillogtak a nedvességtol.
  – Mondom, szeretnéd, ha az enyém is ilyen lenne? – ismételte meg Eri a korábbi kérdését, amit meg sem hallottam az imént.
  Felnéztem rá, és mondtam, hogy kimondottan szeretném, de csak akkor, ha én borotválhatnám le. Amióta csak együtt élünk, én nyírtam a szoke bozontját, ami nagyon felizgatott mindkettonket. Egy játék volt ez közöttünk.
  Kati állt és nevetett. Majd mindhárman bementünk a fürdoszobába, ahol Erika levette a maradék ruháját is. Ahogy a kád szélére ült, figyeltem Katit, ahogy behabozza a feleségem punciját a borotvahabommal és a pamacsommal. Amikor befejezte, új pengét tettem a borotvába. Erire nézve láttam, hogy meroen néz lefelé. Én is lenéztem és láttam, hogy a törölközom szétnyílt és a farkam sikeresen utat tört magának a résen.
  Erika felé mozdultam, Kati észrevette ezt és lekapta rólam a törölközot. Most mind a hárman meztelenek voltunk, a feleségem puncija pedig behabozva, borotválásra készen várt. Ahogy ott térdeltem, Kati segédkezett nekem a kényes muveleteknél, tanácsokat adott, és feszesen tartotta az érzékeny helyeken a bort. Munkánk végeztével, Erika surubben vette a levegot és egészen kipirult. Lemostuk a habot a puncijáról meleg vízzel, és Katival megsimogattuk a szeméremajkait, hogy nem hagytunk-e ott egy-egy kósza szálat. Ahogy simogattuk a punciját, éreztem, mennyire nedves az ajkai között. A csípojét reflexszeruen mozgatta, és kissé nyitott szájjal, mélyeket lélegezve, szinte lihegve próbálta megnézni a frissen borotvált testrészét. Kati megérintette Eri csiklóját, mire o ugrott egy kicsit, mintha egy gombot nyomtak volna meg. Adtam neki egy tükröt, amivel megnézhette magát. Bámulta a simaságát, oda is nyúlt, megtapintotta, megsimogatta magát.
  – Érezni fogod, hogy sokkal érzékenyebb vagy. – jegyezte meg Kati.
  – Tudom. Majdnem elélveztem, ahogy a csiklómhoz értél. – válaszolta.
  Kati felvette a borotvahabos dobozt és habot fújt a szeméremdombján lévo kis szorpamacsra. Erika felállt, Kati pedig leült velem szemben és széttette a lábait.
  – Ha már úgyis itt vagy, miért ne borotválnál meg engem teljesen? – kérdezte ártatlanul.
  Hihetetlen. Szenvedélyes barna szemeibe néztem és láttam, hogy komolyan gondolja. Erika biztatott, és az elso pengehúzásra egy jó darabnyit lehúztam Kati világosbarna szorébol. Hanyatt feküdt, ahogy borotváltam, ekkor Eri segített feszesen tartani a borét. Amikor befejeztem, láttam, hogy Kati puncija tisztára nedves lett az érintéseinktol. Aztán lemostam róla a maradék habot. Erika rákent egy kis fürdoolajat a barátnoje frissen szortelenített szeméremdombjára. Leültem és láttam, hogy nemcsak az újonan borotvált részeken masszírozza szét az olajat, hanem Kati combjai között is. Az arca elárulta, milyen jó is ez az érzés. Erre én Eri punciját kezdtem olajozni.
  Amikor Kati felállt, Erika a helyére ült, és megkért minket, hogy borotváljuk le a punciját teljesen csupaszra. A kis szoke háromszög a szeméremdombján, nemsokára már a múlté lett. Oda is kentünk az olajból. A puncija teljesen nedves volt már ekkor, de nem csak az olajtól, hanem a saját kéjnedveitol. Mondtam a lányoknak, hogy sétáljanak a lakásban és tartsanak bemutatót nekem a csupasz puncijaikkal. Nevettek, majd a nappaliban valóban bemutatóztak nekem. Kati nem vette le a szemét a meredezo dákómról. Eri közben közelebb jött hozzám és úgy mutatta a kopasz cunciját. Elég közel volt ahhoz, hogy odahajoljak és megcsókolhassam.
  Kati széthúzta a punciját, mutatva nekem, mennyire benedvesedett, amikor Eri kiment. Mikor visszajött, Kati a szonyegen ült, nagy terpeszben, egy ujjával megmutatta, mennyire csúszós a vágata. A saját nedvét szétkente ott, ahol az imént még rövid szor fedte a dombocskáját.
  Eri mellém ült és mosolygott Kati merész bemutatóján.
  – Hadd nyírjam meg a szorös farkad és a golyóidat! – azzal megmutatta a kezében lévo legömbölyített hegyu ollót.
  Hanyattfeküdtem, a törölközore, amit leterített nekem, és megbuvölve figyeltem, ahogy elkezdte nyírni a szort a farkam körül. Kati felült, majd a bal combomra feküdt és szintén nagy érdeklodéssel figyelte barátnoje ténykedését. Már fájt, annyira szerettem volna, hogy a farkamhoz érjen valaki. Eri ahogy végzett, arrébb helyezkedett, és magmutatta a farkamat Katinak. Kati szinte alig mozdulva, bevezette a szájába, egyszercsak megéreztem a sima, meleg, nedves száját. Erika közben újra elkezdte a szoröm nyírbálását. Fésut használt ahhoz, hogy meg ne vágjon. Nem zavarta, hogy barátnoje közben szopogatja a farkam. Amikor befejezte az egyik oldalt, odaadta az ollót Katinak. Most Eri szopogatta a rudimat, míg Kati folytatta a nyírást a másik oldalon. Rövidesen a göndör szoröm a múlté lett, és úgy néztem ki, mint egy fejlodo tinédzser. Hallottam a borotvahabot szisszenni, majd megéreztem a hideg habot a golyóimon, majd valamelyik lány szétkente a combjaim között. Az illata nem volt a legkellemesebb, de a lányok annyira felizgattak, hogy nem törtodtem vele. Elkezdték borotválni a golyóimat. Szinte kikapkodták a borotvát egymás kezébol. Féltem, hogy megvághatnak a vetélkedésük közben. Szerencsére megúsztam minden bonyodalom nélkül.
  Együtt zuhanyoztunk, betusfürdoztük egymást, különös hangsúlyt helyezve a frissen szortelenített területekre. Majd megtörölköztünk. Ahogy a lányok kijöttek a fürdobol, én térden állva vártam oket és sorban megcsókoltam sima puncijukat, kicsit használva a nyelvemet a most könnyen elérhetové vált csiklóikon. Ezután a nappaliba mentünk, a kanapéra ültünk, izgatottan mosolyogtunk mindhárman.
  Eri nem tudta levenni a kezeit a sima, szortelen golyóimról, és simogatta és nyalogatta oket, míg végül már csillogtak a nyálától. Láttam, hogy Kati közben a puncijával játszik, és egyre jobban felizgatja magát, ahogy néz minket. Beültettem ot a kanapé sarkába, alácsusszantam, így könnyen nyalhattam a sima punciját. Éreztem, hogy valami melegség körbeveszi a faszom. Erika kapta be olyan mélyre, amennyire csak tudta. Kezével továbbra is simogatva, becézgetve sima golyóimat. Én Kati combjait simogattam, miközben mélyen benyaltam a szeméremajkai közé, suru nedveit a számba szívva. Nagyon nedves és csúszós volt már, a nyelvem végigsiklott az érzékeny punciján. Eri félbeszakította a dolgot, azt akarta, hogy most az övét nyaljam, és ezzel a lányok pozíciót váltottak. Erikát nyaltam, Kati pedig összezárta ajkait a faszom körül, és lassan, bevette az egészet a szájába, a makkomat leengedve a torkára. Az orra a szeméremcsontomhoz ért. Egy hosszú nyögéssel nyugtáztam, amikor megéreztem, hogy a makkom megérintette a torkát. Erre Eri Katira nézett.
  – Megmutatod, hogy csinálod ezt? – kérdezte, mint egy kisgyerek, amikor valami varázslatos trükköt lát.
  Kati lassan, mozgatta a fejét ajkaival végigcsúszva a dorongomon. Félúton felfelé, azt morogta:
  – Um-hmmmm. – azzal újra egészen a tövéig bekapta a farkam egyetlen, gyors mozdulattal.
  Én hátrahajtottam a fejem, megfogtam Erika combjait, és a jól látható csiklóját a számba szippantottam. Majd nyelvemmel megtaláltam a puncinyílását és beledugtam a nyelvem. Belekóstoltam, minél mélyebbre próbáltam hatolni. Kati lassan dolgozott a faszomon, míg én Erika sima punciját nyaltam nagy sebességgel. Egészen a fenekéig végigjárattam a nyelvem, a szeméremajkain keresztül, oda-vissza.
  Kati megfogta a feszesen álló dákómat, szélesre tárta lábait és lassan rámereszkedett. Az érzés, ahogy a nedves pina befogadta a faszom, új magasságokat nyitott számomra a szenvedélyben. Rájöttem, mindkettojüket akarom, nyalni, ujjazni, dugni ahol csak lehet. Velük akartam élvezni egész éjszaka, újra és újra, és eláztatni oket gecivel. A csípomet kissé megemeltem, így az találkozott Kati fenekével, ahogy o a farkamra ült. A mozgása ezután, egy sor apró ugrásból tevodött össze, amiknek a végén mindig rám érkezett a feneke. Közben Eri hangosan lélegzett, én pedig rendületlenül nyaltam a csiklóját.
  Azt javasoltam, forduljunk egyet, és Eri gyorsan lefeküdt a kanapéra, Kati a feje fölé ült. Bedugtam a farkam Erika puncijába, ami elég nedves volt ahhoz, hogy ellenállás nélkül bejussak. Kinyújtózva el tudtam érni nyelvemmel Kati, nemkülönben nedves kéjbarlangját, amit azonnal nyalni kezdtem. Folyamatosan basztam Erit, éreztem, hogy a golyóimban gyulik a forróság. A lökéseim hosszúk és mélyek voltak, a farkam megduzzadt benne. Már éppen el akartam élvezni, amikor Eri maga alá nyúlt, kihúzta a faszom a nedves alagútjából és elosen összeszorította a tövét. Ezzel az orgazmusom messzetunt.
  – Még nem! – zihálta – Még nem mehetsz el!
  Nem érdekelt, akartam oket. Ezt a heves vágyat akartam érezni egész éjjel. Szemmel láthatóan a lányok is. Leszálltunk a kanapéról, és Erika a hálószobába irányított minket. A forró goz, ami a korábbi fürdozésünk eredménye volt, még mindig ott lebegett és illatozott a levegoben. Megálltunk az ágy mellett és csókolóztunk. Eloször Eri csókolt meg engem, aztán én Katit. Mély, vággyaltelt csókok voltak ezek, miközben szorítottuk egymást. Egy rövid szünet és csend következett, amikor Erika megfordult és megcsókolta Katit. Ugyanúgy, ahogy engem az elobb. Vágyakozva és mélyen. Éreztem, hogy a farkam keményebb lett, mint valaha, a látványtól, hogy a feleségem egy másik novel csókolózik. A lábait felemelte, Kati vállára kapaszkodva tartotta magát. Combjait barátnoje csípoje köré fonta, csiklóját pedig a hasához dörzsölte.
  Valami nedveset éreztem lefolyni a hátamon. Ahogy a két lány szétvált, láthattam a verejtéktol csillogó karjaikat, és hátukat, és gyöngyözve folyt le a melleikre és a hasukra, ahol a borük az elobb összeért. Én nyalogatni kezdtem testüket, számban éreztem sós ízüket. Mellüket szoptam.
  Amint felmásztunk az ágyra, hallottam Erit, amint azt súgja Katinak:
  – Meg akarlak kóstolni!
  – Óóóó, igen! Én is régóta szeretnélek téged! – hangzott Kati válasza.
  Én csak leültem és figyeltem, ahogy együtt lefekszenek, simogatját egymást eloször, majd lágyan megcsókolják egymás ajkait. Meglepetésemre Erika volt aki megtette az elso határozottabb lépést. Lehajtotta a fejét, és a szájába kapta Kati egyik mellbimbóját, mialatt a keze lefelé haladt barátnoje hasán és szétfeszítette combjait. Mohón szopta a nagy mellbimbót, beszívta a szájába és nyelvével is ingerelte. A keze Kati nedvesen várakozó puncijához siklott és lassan ki-be kezdett mozogni. Kati háta ívben meghajlott Erika ténykedésére válaszul. Láttam, ahogy Eri a cicijét szorosan a barátnojéhez nyomja. Erika kihúzta az ujjait, felült. A teste nedvesen csillogott, a kezét Kati ajkaihoz nyújtotta. A szemébe nézett, ahogy Kati lenyalta a saját nedvét, minthacsak szósz lett volna. Rám nézett, mosolygott, majd belemélyedt Kati puncijába. Csak a fürdoben égett a villany. A halvány fényben láttam, ahogy térdel, szétnyílt puncival a szétterpesztett combjai között. Ahogy lágyan mozgott, láttam a puncijának a felso részét is, ami még jobban felizgatott. Megint kihúzta az ujjait, de most saját szájához emelte a kezét. Rámmosolygott, miközben lenyalta a nedveket az ujjairól. Látta rajtam a vágyat, és Kati maradék nedvét a mellbimbóján kente szét.
  Kati megfogta Erika vállát és hirtelen lehúzta magához, hosszan és szenvedélyesen megcsókolta, közben a benedvesített mellbimbóját csipkedte, szorongatta. Eri a sima punciját a takaróhoz dörzsölte.
  – Most meg fogod látni, milyen az, ha igazán kinyalnak! – mondta Kati mély, és visszafojtott hangon. – El akarlak élveztetni!
  Hátára fordította Erit, és gyorsan a lábai közé térdelt. Az arcát belemerítette Erika csupasz cunájába. A feleségem nagyot sóhajtott, amikor megérezte, Kati forró leheletét amint a nyelve felfedezo útra indult a puncijában. Csak feküdt ott néhány pillanatig, mosolygott és saját melleivel játszott, bimbóit cirógatva. Aztán rámnézett. Lassan húzigálni keztde a filymámat, a merev, liluló faszomon. Majd kinyitotta a száját és érzékien csettintett nyelvével, szájába kérve ezzel a dárdámat.
  Közelebb húzódtam, hadd szopja a farkam. Mindhárman úsztunk a gyönyör verejtékében. Eri mellei fénylettek a gyenge fényben, így hívogatva engem. Kati szép vonalú, segge tökéletes formájú volt, szinte hiba nélküli. Erika keze a saját szájához vezette a farkamat, és az ajkai közé is vette. Kati feneke több mint hívogató volt, így becsúsztattam a kezem a combjai közé és simogattam a sima dombocskáját. A nyögése Erika combjai közül elárulta, hogy többet akar. Összeszorítottam három ujjamat és a nedvezo pinájába dugtam, a hüvelykujjammal a csiklóját ingerelve. Hátranyomta a fenekét, tövig befogadva a nedves puncijába mindhárom ujjamat. Nedves, cuppogó hangok hallatszottak Erika puncija felol, és a szája felol is, ami a farkamon dolgozott. Kati puncija is cuppogott a kezemtol. Éreztem, hogy a kéjnedvei folynak lefelé a csuklómon.
  Eri abbahagyta a szopást és lágyan nyögdécselni kezdett, csípoje ritmikus mozgásba kezdett. Kihúztam a kezem Kati pinájából és közelebb húzódtam a feleségemhez. Megemeltem a vállainál fogva és mögé ültem. A melleit kezdtem emelgetni, masszírozni. Közben a fülébe súgtam:
  – Azt akarom, hogy élvezz! – forrón leheltem a fülébe e szavakat.
  – Látni akarom a nyelvét a csupasz, borotvált pinádon … a nedveit a melleden … a nedveidet az ajkain … Látni akarom, ahogy a lábaiddal körülöleled a nyakát, ahogy az enyémet szoktad … élvezz neki … élvezz nekem … élvezz nekünk … azt akarjuk, hogy elélvezz és meg akarunk kóstolni!
  Eri kiabált az élvezettol, újra és újra, élvezete nem akart szunni. Kati pedig nem hagyta abba, amíg érezte a hatást. Aztán a kiáltások szinte zokogó nevetésre váltottak, de még mindig élvezett. Végül Kati felemelte a fejét, Erika pedig nekem dolve pihegett, de még mindig nyögdécselt.
  Kati arca nedves volt, boven csöpögött róla Eri kéjnedve. Az arca, ajkai és az álla ragyogott, mintha beolajozták volna az arcát. Mellénk ült. Én megragadtam a hajánál fogva, és megcsókoltam. Éreztem a csók közben, hogy a nyelve elfáradt a puncinyalástól. Elkezdtem lenyalni Erika nedveit az arcáról, az áláról, ízlelgetve a finomságot, mintha a világ legfinomabb szósza lenne. Az is volt számomra.
  Erika mosolyogva feküdt az ágyon, kezei a mellén pihentek. Katira nézett és azt mondta:
  – Sohasem álmodtam arról, hogy ennyire jó lehet egy másik lánnyal! Nagyon jól csináltad!
  Nevettünk, és úgy helyezkedtem, hogy Erika vissza tudott feküdni. Kati megkérdezte tole, maradt-e ereje segíteni neki elélvezni. Eri azt válaszolta, hogy persze, és egyébként is ezt szeretné csinálni egész éjjel. Kati keresztbe fektette Erikát az ágyon, majd a várakozó szájához közelítette a punciját. A feleségem megnyalta a csupasz pinát maga elott, és megkóstolta Kati nedvét.
  – Jó ízed van! – dorombolta.
  Néhány percnyi nyalakodás után, Erika felemelte a fejét hozzám és megnyaltam az ajkait.
  – Ne csak ülj ott, – parancsolt rám – gyere ide és dugd meg!
  Nem kellett kétszer mondania. Kati mögé helyezkedtem, Eri feje fölé terpesztve, és könnyen becsusszantam a levedzo puncijába. Minél mélyebbre értem, annál jobban sóhajtozott Kati. Erika visszafojtott hangon morogta:
  – Ez az! Dugd be jó mélyre, hadd kóstoljam meg a legbelso kéjnedveit!
  Nyögtem egyet, Kati is követte a példámat. Odahajoltam, hogy megfoghassam a melleit, de Eri megelozött, mert már o fogta oket és játszott a bimbóival. Ki-be csúszkáltam a nedves punciban, rövid idore megállva minden kihúzásnál, mert ilyenkor Erika lenyalta a nedveket a faszomról. Amikor bedugtam ismét, akkor a nyelvével Kati csiklóján és az én golyóimon játszott.
  – Gyorsabban, basszál gyorsabban! – kiabálta Kati. – Markold meg a seggem és basszál!
  Folytattam, miközben Erika nyalta a csiklóját. Éreztem, hogy a csípoje hevesebben mozog, mint eddig, és mozog a faszomon, közben egyre nagyobbakat nyög. Vártunk egy kicsit. Aztán Kati elkezdett ismét mozogni a farkamon. Kieresztette, majd ismét ráhúzta magát. Lassan, mert érezni akarta magában. Aztán hozzám beszélt.
  – Most el foglak élveztetni! Úgy foglak baszni, lassan, érzékien, míg az összes gecidet a pinámba nem lövöd! – mondta lihegve.
  Most ütemet váltottam. Elore mozdultam és elkaptam a csípojét, magamhoz rántottam a seggét. Ezzel teljesen felnyársaltam. Gyorsuló iramban keféltem, mert éreztem, hogy forr az ondó a heréimben. Eri közben folyamatosan nyalta Kati csiklóját és a golyóimat.
  – Ó! Látom, jót basztok ti itt fölöttem! – mondta Erika, vággyalteli hangon. – Addig várok, amíg majdnem elélvezel … aztán elkezdem szopni a golyóidat … érezni akarom oket a számban, amikor élvezel.
  – Igen, basszál gyorsabban! Keményebben! – tette hozzá Kati. – Élvezz bele a pinámba. Töltsd teli a lyukam gecivel.
  Ez a beszéd mégjobban felizgatott. Éreztem, hogy a golyóim felhúzódnak, a farizmaim összeszorultak. Erika kiáltására elkezdtem élvezni.
  – Gyerünk! – kiáltotta – Lodd azt a gecit! Bele a pinájába! Mélyen bele a pinájába! Húzd ki és lodd szét rajtunk! – vette át o is Kati stílusát.
  Mélyen benyomultam Kati gozölgo puncijába. Ekkor már szinte csak messzirol hallottam egy noi hangot, hogy azt kiáltja:
  – Lodd a gecid a pinájába!
  Megremegtem, majd elotört a farkamból a spermaáradat. Hosszú adagokban egymás után. Aztán Erika kezeit éreztem a derekamon. Hátrahúzott. Kati lecsúszott a forró nedves faszomról.
  Kinyitottam a szemem és láttam, ahogy Eri hátrahúzott engem. Lenéztem, a szabadon lengedezo farkamra, láttam, hogy a feleségem megfogja, és az újra feltöro gecisugarat magára irányítja. Beterítve a mellei közét, majd a melleit, a hasát. Egy kevés még a néhány centire lévo Kati borotvált pinájának ajkaira is landolt. Erika megmarkolta a farkam és természetellenes szögbe hajlította. Így a most érkezo geciadag az o szájába ment. Felemelkedett, hogy többet kaphasson be a faszomból. Majd pumpálni kezdte az ajkai között. Így még sikerült egy jóadagnyi spermát belevarázsolnia a forró szájába.
  Aztán, kihúztam a szájából és figyeltem, ahogy magára húzza Katit és kinyalja a kopasz pinájából a maradék gecit. Kati egy pillanat múlva megfordult és Erika felé indult. Erika felállt, szótlanul odajött hozzám. Kati követte ot. Még a halvány fényben is láthattam, hogy Kati szája kissé nyitva van, egy szenvedélyes csókra készen. Szintén láttam Eri mosolyát, ahogy hanyatt fekteti Katit, elottem az ágyban. Megölelt, majd magával húzott az ágyra. Néhány centire volt Kati csókra nyitott szája. Figyeltem, amint a geci Eri szájából Katiéba folyik. Óráknak tunt. Erika nyelve kint a nyitott ajkain, a geci csorog róla, aztán lehajolt Katihoz és hosszan, szenvedélyesen megcsókolta. Kis ido múlva nyelo hangokat hallottam. A farkam ismét teljesen bekeményedett, a korábbi monumentális orgazmus ellenére is. Megfogtam Eri arcát és az enyémhez húztam. Megcsókoltam és éreztem a saját sós gecim ízét a nyelvén. Lehajoltam Katihoz is, ugyanígy megcsókoltam ot is. Meglepve azzal, hogy saját nedvemmel a nyelvemen csókolom meg.
  Együtt feküdtünk, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Csókolóztunk. Aztán újra kezdtük. Kati biztatott, hogy élvezzek bele Eri puncijába, hogy o kinyalhassa belole.
  Megismételtük az eloadást néhányszor, különbözo újdonságokat bevetve. Különbözo helyeken, és egyszer egy harmadik lánnyal.
  Ezek a nok különlegesek, mert szeretik a szexet. Szeretnek élvezetet adni és kapni is, mind férfinak, mind pedig noknek. Kétségtelen, amit mi csináltunk, az összeköt bennünket örökre.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.