Kezdőlap Fórumok DOBOSOK – ÜTŐSÖK Cobus Potgieter

Ennek a témakörnek tartalma 70 hozzászólás, 32 résztvevő. Utolsó frissítés:  leisle69 9 éve, 3 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #850344

  Chelios
  Felhasználó
 • #1236714

  leisle69
  Felhasználó

  nincs mit :)
  ugyanitt ( http://fidelio.hu/jazz_vilagzene/hangszerelem ) még van jónéhány cikk nem annyira közismert, viszont bőven világszínvonalú zenészről.

 • #1236707

  UXA
  Felhasználó

  Üdv!
  Megnéztem,elolvastam. Nagyon jó! Köszi a linket!

 • #1236703

  leisle69
  Felhasználó

  van magyar DW endorser is, Németh Ferenc.
  http://fidelio.hu/jazz_vilagzene/hangszerelem/nemeth_ferenc_titkai_
  ízlés kérdése is, de szerintem sokkal nagyobb tudású ember…

 • #1236681

  Ben
  Felhasználó

  Persze nem az a munka, hogy a dw-nél bármiféle nyomulás történt, hanem az, hogy híressé vált a videóival. Tényleg nem ő a legjobb, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a dw hoz döntéseket a saját cégével kapcsolatban, és ők úgy döntöttek, hogy megéri nekik támogatni a srácot, mert nagy reklám a cégnek, hogyha több tízmillió ember látja hogy Cobus dw cuccokat használ.
  Ezek után pár hónappal később érkezett hozzá a felkérés, hogy lehetne dw endorser a teljes dobszerkóját tekintve is. Nem custom shop dobokat kapott csak egyszerű performance seriest, semmi extra finish, semmi extra méret, csak ami éppen raktáron volt, azt odaadták neki, hogy játsszon rajta. Ő is örült neki, a dw-nek sem volt érvágás, annál nagyobb reklámlehetőség. Tehát srácok, a szponzoráció így működik. Ha valamennyire jól nyomod, és van egy nagy közönséged, akkor ez egy természetes folyamat. Nincsenek összeesküvés elméletek.

 • #1236680

  blond87
  Felhasználó

  Én is Jandzsi kollégával értek egyet. Neki így jött össze. A zeneiparban sem mindig azok vannak elismerve akik tehetségesek, hanem azok akiket a média nyom, szóval akikkel egyesülni tud az egyszeri ember is. Így valóban Cobus is egy ilyen bálvány. Speciel nem nekünk, hanem rajtunk kívül sok ezer embernek. Ezt meg a gyártók nyilván kihasználják, mert ha sokan nézik sokan látják azt is min játszik. Ennyi. Nem kell vele foglalkozni.

 • #1236679

  Ben
  Felhasználó

  Az ember amikor nem lát bele dolgokba, folyamatokba, csak a végeredményt érzékeli, és ez irígységet vált ki benne, akkor gyakran előfordul, hogy különböző negatív elméleteket barkácsol magában mások ellen. Ez most nem vádaskodás a részemről, inkább egy általános emberi jelenség leírása, velem is előfordul.
  Valószínáleg sokan nem látják, hogy miből áll a sikere, talán ebben tudok egy kicsit tiszta vizet önteni a pohárba, mert már én őszintén szólva már régóta figyelem a srácot.
  Az egy dolog, hogy mennyire tudsz játszani. A másik dolog az, hogy mennyire tudod magadat eladni. Hiába vagy nagy arc, hogyha nem tud róla senki. Cobus befektetett nagyon sokat abba, hogy olyan anyagokat kínáljon a közönségének, amely egyszerűen élvezhető. Ezért figyeltek rá fel sokan. Mármint nagyon sokan. Valószínűleg nagyobb közönsége van, mint néhány magas mércét felállító sztárnak. Ez ilyen egyszerű.
  Ha nem lenne dw, senki nem szagolna bele igazságtalan nyomulást, meg ilyen nem túl átgondolt dolgokat az egészbe, de a jelen helyzet más, ez pedig irígységet szül. De azért nem kell nevetségessé válni, mert mégis ki volt itt igazságtalan? Ki nyomult kinél? :)) Cobus eredetileg udrum endorser volt. Ők repítették ki Amerikába Dél Afrikából pár clinic megtartására. Ott kihasználva a lehetőséget meghívták a Drumchannel egy közvetítésére, mint egy érdekes személyiséget, aki sikeres lett pár coverrel. Terry Bozzio készített vele interjút. Ez még mindig egy természetes jelenség, senki nem kuncsorgott senkinél, nem volt lefizetés, fenyegetés, nyomulás, mert nem a srácon múltak a dolgok, hanem a nagy fejeseken a drum channelnél.
  Miután haza ment Dél Afrikába, kicsit később szerződött a dw-vel, hogy kap tőlük állványokat és lábgépet (mert dobja már volt). Ez is a dw döntése, nem Cobus “érdemek nélküli feltörekvése”, hiszen szintén nem ő dönt, hanem a cég, aki megkeresi őt ezzel. Embereket persze innentől ez egyre jobban elkezd zavarni, hiszen mindenki úgy érzi: “miért nem velem történik ez”, ez bizony sok csőrt bökdös, anélkül, hogy látnák, hogy milyen munkája volt mögötte.

 • #1236678

  Jandzsi
  Felhasználó

  Láttam egyszer kétszer, nem vágtam magam hanyatt, de azt tudom így is, hogy vannak videói, amit több millióan láttak. Szerintem Ő egyfajta hero a fiatal dobosok szemében, amivel az égvilágon semmi baj nincs. Súlyos feltűnési mániája van, igazából ezzel sincs baj, itt a depon is van pár ilyen. Az meg, hogy a DW támogatja… Mindenki a számokat látja. Ha egy egy videóját több százezren, vagy több millióan látják, az egy hangszergyártónak is jó reklám. Nincs ezzel az égvilágon semmi gond.

 • #1236669

  rummutt
  Felhasználó

  Sziasztok! Regota gondolkodom, hogy tulajdonkeppen hogyan is velekedjek errol a srcarol. Valamit nagyon elkapott, valamire nagyon raerzett amitol ilyen ismerte valt es ez az o erdeme, ez nem vitas. Jol is dobol megszolal a cucc alatta szep tisztan, bar igazan eredeti otleteket nem lattam tole, csak sokat gyakorolta masok cseleit. Ezzel se lenne semmi gond, merthat ugye mindannyian igy tanulunk, leszamitma mondjuk Borlai Gergot, de most nem akarok elterni a tematol. Visszaterve Potmeter baratunkra, meg szimpatikus is a figura, de tenyleg, olyan jo nezni ahogy dobol, meg elvezni meg stb. Nagyon ambiciozus ami ehhez a hangszerhez elnegedhetetlen. De, es most jon a de: amikor meglattam a DW oldalan hogy endroser, akkor egy kicsit elgondolkodtam, hogy alljunk mar meg egy szora. Jo a csavo ez teny, de hat a magas mercet tarto DW lengedak koze, hogyan lehet oda sorolni egy youtube sztart, aki egyelore masok dalait koppintja le. Na nekem innentol lett egy kisse ellenszeves a ficko, mert egy szakmailag igazsagtalan nyomulast es erdemek nelkuli feltorekvest szaglok a dolgok kozott. Hogy a freedrumlessons.com-on ontja az eszt es oktat, meg ezt is lenyelem, merthat vannak azert teljesen kezdok akik balvanyozzak es tanulnak tole, de ez a DW dolog mar nem fert a begyembe…en valahogy igy latom. Hosszu meg az ut elotte, annak ellenere, hogy eddig is kemenyen dolgozott. Da hat mas is tart itt…akit kevesbe ismerunk ennyire…

 • #1236651

  Bocy91
  Felhasználó

  Halihó!

  Nemrégiben elkészült két dobos (cover) videóm.Nézzétek meg sok szeretettel;)folytatása következik!!:)

  http://www.youtube.com/watch?v=6NHMNSyf-Dc
  http://www.youtube.com/watch?v=b4-Gg9d1IaE&feature=related

  Köszönöm:)

 • #1220525

  LieberG
  Felhasználó

  Igazából Ben már leírta itt korábban nagy részét annak, amit én le szerettem volna, miután beleolvastam a korábbi hozzászólásokba. Annyit még hozzátennék, hogy ez a srác a lelkesedésével és a szerénységével rengeteg fiatalt inspirált, és még biztosan fog is inspirálni a világban arra, hogy dobolni kezdjen, vagy ha már kezdett, akkor fejlődjön tovább, tanuljon meg valamilyen szinten felvenni egy dobot, azt megkeverni, videót vágni, és ez mind szerintem hatalmas érdem. Teljesen irreleváns, hogy hol tart ő most Aaron Spears-hez, Mike Portnoy-hoz vagy bárki máshoz képest, a lényeg az út, amin idáig eljutott, és amivel azt mutatta meg rengeteg korunkbeli dobosnak szerte a világon, hogy odaadással és rengeteg munkával mi mindent el lehet érni.

 • #1220479

  Lacika25
  Felhasználó

  Igazad van. a véleménnyel nincs semmi baj..

 • #1220470

  szmv
  Felhasználó

  Egyetértek.

 • #1220467

  mrobi
  Felhasználó

  Ha megengeditek egy személyes vélemény.Jól dobo!Még az élvonaltól messze van mint Makó,Jeruzsálemtől hiába látták annyian a videóit,de ha neki külön topic van nyitva,akkor egymillió dobosnak nyithatnánk topicot,akit nem 30.000.000-an láttak a you tube on,és mégis ezerszer jobb nála!Ezzel nem fikázni akarom őt csak az én véleményem:-))

 • #1220466

  Renard
  Felhasználó

  De ez nem a youtube, hanem a ritmusdepo. Youtube-on ha rock zenét hallgatsz nem futsz bele a diszkós videókba (jobb esetben), de itt Potméter barátunk megjelenik a fórumlistán, és a kíváncsi emberek benéznek ide, és mivel ez egy fórum, véleményt nyilvánítanak.

 • #1220464

  Lacika25
  Felhasználó

  ez igaz. de én pl a rockot szeretem, nem irom a jutubon diszkós videók alá hogy ez nmejó, ez nem jó ez nem jó. mert itt is van ilyen!

 • #1220461

  szmv
  Felhasználó

  Részemről csak annyit, hogy jól dobol, ez nem kérdés. El lehet lesni tőle pár dolgot (ahogy szinte mindenkitől!), ez sem kérdés.
  De ahogy használja a hangszert (nem zenei megközelítésből, mint inkább fizikális megközelítésből), az nekem nem szimpatikus.
  Úgy tudnám megfogalmazni, hogy agresszíven kezeli a dobot. Emiatt nem szimpatikus a játéka, de ezzel a dobtudását még nem vonom kétségbe.

 • #1220460

  Renard
  Felhasználó

  A negatív vélemény is vélemény, és ha összetesszük a pozitívval abból kapunk egy szép kerek képet.

 • #1220459

  Lacika25
  Felhasználó

  ja és inkább a régi videói tetszenek..

 • #1220458

  Lacika25
  Felhasználó

  engem csak azok zavarnak akik ide jönnek fikázni. Én nem megyek olyan helyre amit nem szeretek, csak azért hogy azt mondhassam hogy itt nem jó! ( remélem érted mire gondolok) én nem emelem világsztári magasságokba, csak egyszerűen stílusa vagy valami megfogott. nem játszik rosszul!

 • #1220431

  gyovai00
  Felhasználó

  nekem nem tetszik ahogy játszik nem tudom miért böki itt egyesek csőrét :)
  ja és egy új videó: http://www.youtube.com/watch?v=5epNOS9Nw2w

 • #1218320

  Ben
  Felhasználó

  (bocsi 60 milliót akartam írni. többet nem zavarok)

 • #1218319

  Maxipotzak
  Felhasználó

  Én régóta figyelem a srác videóit, néha néha ránézek van-e már új. nekem tetszik ahogy játszik PONT

 • #1218318

  Ben
  Felhasználó

  (Kis magyarázat az akadékoskodóknak: Nyilván vannak egy páran, akik sok-sok tízmilliós nézettséggel rendelkeznek, én is szoktam nézelődni a youtube-on. Az udrum honlapján fenn van a signature cucca, mellette a neve, kicsit keresgélni kell kép alapján. Mellesleg miért hazudna? Hülyeség lenne ilyet feltételezni. Vagy van valami vagy nincs, vagy szponzorálják, vagy sem.)

 • #1218316

  Ben
  Felhasználó

  Mellesleg több, mint 30,000,000-an nézték meg a youtube-on. Ez elég szépen elmondja számunkra, hogy nem csak attól ügg, hogy mit tudsz, hanem hogy ki vagy. Cobus egy jófej ember, nem nyírja ki a számokat, nem pörgeti agyon, élvezhető, amit csinál. Tényleg van néhány, ami szódával elmegy, de ha keresgéltek, láthattok olyan megoldásokat, amelyeket a depó nagy része alig tudna lejátszani tisztán és pontosan. Amit csinál, az 90%-ban improvizáció. Szánalmas dolog melléütésekről postolni.
  Mondjatok bárkit, aki dobol ezen a világon, és 30 millióan nézték meg a videóit. (Ez az, ami tényleg élvonalbelivé sorolja őt)

 • #1218315

  Ben
  Felhasználó

  Én megvettem a dvd-jét. Ez egy tök csóró srác volt, eredetileg semmi cucca nem volt, mindent haveroktól, meg ismerősöktől kapott kölcsön. Nincs eleresztve a pénzzel. Igenis megérdemli a szponzorációkat. Megéri a cégeknek is, hiszen még csak feltörekvőben lévő márkák, meg nyilván Cobusnak is. Hihetetlenül szerény srác, és nem az volt a célja, hog őt élvonalbelivé sorolják. A korai videói között láthatjátok azt, amit maga is elmond: nem az volt a célja, hogy youtube sztár legyen, csak egyszerűen szenvedélyesen szeretett dobolni, és felrakott pár jammelgetős videót a néhány kedvenc számával. A visszajelzések után igyekezett minél igényesebb dolgokat tálalni az egyre növekvőbb közönségének. Kölcsönkért kamerákat, autodidakta módon megtanulta a keverést, a fénybeállításokat (megjegyzem, a lehető legolcsóbb otthoni asztali lámpákat használta). Szóval szerintem minden tisztelet az övé, megérdemli a sikerét, és kívánom, hogy továbbra is jól menjen neki. Akinek nem tetszik mert irígykedik, az inkább fogja be. Szerintem.

 • #1218307

  Komeny182
  Felhasználó

  Nézegettem már én is a videóit :) Az Nsync covert azt nagyon eltalálta, az hibátlan, a többi úgymond elmegy szódával :)
  Akkor az Nsync cover:

 • #1218157

  The Rev
  Felhasználó

  http://www.youtube.com/watch?v=ZS4PfHJeFyc

  Ebben a zenében van 1-2 félre ütés akinek jó a hallása az hallhatja!

 • #1218156

  Joey182
  Felhasználó

  Csak szeretnél te így dobolni….

 • #1206960

  fec06
  Felhasználó

  Tudom most én leszek itt a főellenség, nem érdekel úgyis keveset irok mostanában, de itt sokan örülnének ha így dobolnának sztem! biztos hogy sok anyagi segítsége, támogatása és ideje volt amit sajnos mi magyar suhancok nem mondhatunk el és igy nehéz i a dolgunk de ez akkor is figyelemre méltó és igen is nagyon jó a srác! eddig nem ismertem! én tuti sosem fogok tudni igy játszani meg itt még sokan örülnének neki!

 • #1206951

  dr.pusa
  Felhasználó

  Jobeky Drums támogatja.

  Home

 • #1206153

  Wpjotr
  Felhasználó

  A honlapja szerint egy bizonyos UDRUM támogatja.. Megnéztem a honlapot. Én speciál nem találtam meg a honlapon őt mint “artist”,de mondjuk hogy hiszek neki. (egyébként van signózott pergője) Csak az a helyzet,hogy a támogatott személyek átlag életköra kb 22. Tehát az,hogy most támogatja őt egy ilyen cég,az annak is betudható,hogy a cég próbál feltörtni..

 • #1206152

  Névtelen

  Na, van egy kis időm, így pár Cobus you tube videóhoz beírom azt, hogy: OVERRATED!!! Szoktak szeretni érte. (:

 • #1206149

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  Az újabb videóin már egy újabb cucca van. 4 tam, 2 pergő, és a cinek is már újak.

 • #1206145

  Jancsooo
  Felhasználó

  Szerintem itt a depón is vannak jó páran, akik jobban dobolnak ennél a srácnál…

 • #1206144

  Hustin
  Felhasználó

  Amúgy szinte biztos, hogy kapja a cuccát, mert már régóta figyelemmel kísérem. Több korszak volt. Látszott ahogy fejlődik. Az új szerkót, már biztos, hogy kapta, mert fellépésekre jár vele és nem mellesleg a videói végén mind ott vannak a szponzorok ád1, ád 2 van olyan látogatottsága, hogy megkeressék. Most már saját DVD-je is van.
  De azt kicsit én is erősnek érzem, hogy neki nyitott valaki topicot. Mert ha még Thomas Lang lenne, akkor megérteném…

 • #1206140

  Drakon003
  Felhasználó

  Elösször is sziasztok :)
  Szerény véleményem szerint is rendkívül tehetséges a srác, már láttam több nemes dob fesztiválon nagyokkal dobolni,…stb. ez a srác nem fog csak úgy eltünni és én is szeretnék úgy jáccani :) Valamint lehet én nem ismerek elég dobost vagy csak kevés videót láttam, de nekem cobus volt az első olyan ember akit láttam, hogy freestyle-ba nyomja és ez baromira bejött, mert sokáig kerestem, hogy igazából mit akarok játszani, milyen stílus, mi az ami a dobon belül érdekel…és véletlen megtaláltam, nem cobus-t hanem azt amit csinál, nehogy félreértések essenek az elöbb olvasottak alapján :)

 • #1183112

  Névtelen

  GAVCSAB A KURVA FASZBA!!!!!!

 • #1183111

  Névtelen

  GAVCSAB A KURVA FASZBA!!!!!!

 • #1166822

  Chelios
  Felhasználó

  kapja=építik neki (lent elirtam)

 • #1166821

  Chelios
  Felhasználó

  egyébéknt feltűnt már..

 • #1166820

  Chelios
  Felhasználó

  http://www.youtube.com/watch?v=lPyuJ160cdM – egy rövid tévés interjú

  -“Tell me what perks do you get because of being such an awesome drummer?”
  -“It’s pretty cool, I’m sponsored by 3 companies, and there are companies building drum kits for me…”

  Hát az angiolommal nincs baj ugyhogy ez azt jelenti hogy kapja a dobokat, lehet hogy hazudik róla…

 • #1166786

  ramirez
  Felhasználó

  ha olvasnád a fórumot, tudhatnád,hogy egyesek mániája belekötni a másokba akármilyen hülyeségek árán és apróságok miatt is.

 • #1166781

  BB
  Felhasználó

  jól mondod, most már… de Renardnak és A Betegnek igaza van, az általuk idézett dolgok, sőt, már maga az a tény, hogy külön topikot nyitsz a csókának (bocs, de nekem ez a vesszőparipám :D ), szerintem is azt sugallják, hogy egyetértesz azokkal, akik azt mondják, hogy világ élvonala, meg satöbbi…

  amúgy meg elég valószínűtlennek tűnik, hogy egy jutubhuszár, legyen bármily’ jó is, ingyen kapná a cuccokat, személyre szabottan…

 • #1166780

  BB
  Felhasználó

  csaknem, vagy csak nem? :D nem mindegy :)

 • #1166779

  Gyusz
  Felhasználó

  Nekem az előzőektől függetlenül tetszik, ahogy dobol, bár nem kimondottan a kedvenc zenéim azok, amiket játszik. Amúgy sokat számít a jó vágás és a hang is. Tetszik a dob hangja, hallani, hogy nem akármilyen rendszerrel van hangosítva.
  Hogy a csávó kicsoda, honnan jött, hova megy, nem nagyon érdekel. Legyen belőle profi dobos! Ámen!

  Gyusz

 • #1166777

  Chelios
  Felhasználó

  És ebben a topicban is sikerült eltérni a tárgytól és egymmásnak esni. Igazából a véleményére lettem volna kiváncsi renardak is… ha félreértettéteka mondókám akkor elnézést… most már tudjátok hogy is gondoltam

 • #1166776

  Chelios
  Felhasználó

  Igen egyébként nem minden munkája feltétlenül 5csillagos, de szögezzük le hogy van fantázia a srácban. El kell ismerni énnis csak szeretnék így dobolni. Nem mennék bele ebbe a kinél jobb kinél nem dologba, de szerintem ezzel a hozzáállással a srácról hallani fogunk még profi szinten is néhány év múlva. Ha nem nem, de én erre tippelnék jelen pillanatban

 • #1166775

  Chelios
  Felhasználó

  Renard fiam: na oda figyelek! Ha nem csal az emlékezetem nem hülyéztem le senkit de hát magadból indulsz ki biztos. Rendkívül intelligens lehetsz ha azt gondolod, hogy én hülyének nézek mindenkit. ..én nem emléxem hogy azt mondtam vna hogy szerintem a világ élvonalába tartozik, én azt írtam h szerintem veszettül jó dolgokat csinál meg(ahogy elismerem hogyha a haverom is csinál olyat amitől ámulok, és ha azt mondom róla, hogy kegyetlen jó akkor az nálam nem jelenti automatikusan azt h a haverom top dobos), de ez neked biztos azt jelenti hogy szerintem ő a világon a top 20ba benne van. Most akkor ki is bukik szövegértésből?! Szeretem az ilyen forumozókat akik helyből leugatják a másikat… Kérlek tisztelettel remélem magadra szedsz némi intelligenciát mielőtt vagdalkozol.

 • #1166772

  Névtelen

  Nem tudok róla, drummerworld szerint a következőkkel játszott:
  Usher
  Gideon Band
  James Brown
  Alicia Keys
  American Idol Tour

  Lehet hogy vmelyik produkcióban volt egy nevesebb basszeros.
  De mondjuk aki James Brownnal játszott az csaknem sz@rral gurigázik. :D

 • #1166767

  Renard
  Felhasználó

  hm ez az Aaron gyerek ismerős! nem lógott ő valamelyik nevesebb basszusgitárossal?

 • #1166766

  Névtelen

  Elbasztam pont forditva vannak a linkek.

 • #1166765

  Névtelen

  Na ejnye nyugi van félreérthető volt amit irt és ő nem tudott erről. Ennyi. Béke.

  Amugy azért irok hogy linkeljem amiről beszélek.
  Ezt biztos sokan ismeritek, ez az eredeti:
  http://www.youtube.com/watch?v=O74aHeNi9L4

  És itt a Cobus verzió:
  http://www.youtube.com/watch?v=yPCXsVniUj0

  Egyszerüen Aaron után a srác verziója annyire erőtlen és üres hogy ihaj. Meg azokat az effekteken szerintem annyira izléstelen helyeken használja hogy az volt az érzésem hogy csak azért használja hogy megmutassa hogy neki olyanja is van.

 • #1166764

  Névtelen

  Azok alpján hogy Te az elképesztő mozdulatairól beszélsz ugy tünhet hogy Te is azon emberek sorába állsz akik istenitik őt. Ezen kivül továbbra is fenntatom hogy a ‘többek’ részéről erős a világ élvonala jelző, de amúgy én meg nem irtam le azt hogy a Te milyen muja vagy hogy ilyet mondasz.

  Mellesleg mondtam tetszik nekem amit csinál ezek a metálos/rockos dolgok nagyon jók amiket csinál de szerintem pl. nem kellett volna Aaron Speras után nekiugrani annak az Usher nótának.

  Amugy meg ami nekem kis szivfájdalmam (igen irigységről beszélek) az az hogy még mielőtt elkezdték nyomni őt nagyon már akkor olyan hang és vizuális technikával meg minden kütyüvel rendelkezett ami egy normál tizen-huszonéves dobosnak nincs. Tehát nemsemmi pénzeket kellet beleölnie abba, hogy megmutassa magát a világnak, persze meg is lett az eredménye.

  Nekem lenne ennyi miksim meg kamerám persze hogy nyomnám youtubera a videóimat de egy szaros telefonos felvétellel nem vagyok hajlandó előrukkolni. :(

 • #1166760

  Renard
  Felhasználó

  na ide figyelj, az hogy te leírtad ezt a “sokat által a világ…blablabla” szöveget ez nekünk azt jelenti hogy te is így gondolod…na már pedig ez mi ha nem túlzás és ráadásul ezek szerint te nem érted miket irogatsz, nem mi! azért nehogy már midnenki hülye legyen itt rajtad kívül.

 • #1166756

  Chelios
  Felhasználó

  Amúgy nincs kedvenc és sztárolt dobosom. És személyre szabottan kapja az én tudomásom szerint a dobokat… legalábbis egy TV-interjúban ezt állította. A közeljövőben amerikába költözik és profi dobosként próbál szerencsét. Kövezzetek meg de szerintem elég jó a srác és nem véletlenül van ennyire felkapva (nem egy travis barker tehát nem az imázsával tör elő mert gyakorlatilag ilyen nem létezik nála annyira még nem ismert)

 • #1166755

  Chelios
  Felhasználó

  őőő BB… meg a többiek akik elégedetlenkedtek a “világélvonala” kifejezés miatt: valószínűleg tudtok olvasni és értelmezni is tudjátok azt amit írtam: “sokak által a világ….” Én nem mondtam véleményt a srácról, nem is istenítem. Arra vagyok kíváncsi ki mit szól hozzá. Szóval akkor ha kérhetem az “erős kifejezéseket” ezentúl ti ne alkalmazzátok… köszi

 • #1166715

  BB
  Felhasználó

  nem haraptam át a srác torkát, csak figyelmeztettem, hogy óvatosan bánjon az ilyen kijelentésekkel… mint te is elismerted, jogosan :)

 • #1166714

  Renard
  Felhasználó

  jogos jogos, de azér tnem kéne elharapni szegény gyerek torkát! :)

 • #1166705

  BB
  Felhasználó

  maximálisan igazad van, Beteg úr!

  ha ez a srác a világ élvonala, akkor akár a depósok közül többekben is Gavin Harrison, Mike Portnoy, Kollias, és a többiek lakoznak egybegyúrva… a topiknyitó azért visszább vehetne az ilyen fellengzős kijelentésekből, amik finoman szólva sem fedik a valóságot…

 • #1166704

  BB
  Felhasználó

  nem beszéltük még meg párszor, hogy nem nyitunk külön dobosoknak topikot, főleg jutub-huszároknak nem?

  egyébként, a magam részéről kíváncsian nyitottam meg első ízben a topikot, hogy mi lehet az a cobus potgieter… a potgieter-t sejtettem, hogy olyan mint a potméter, a cobust meg a márkának hittem… viccelődésnek hangozhat mások nevével, de tényleg így gondoltam…

 • #1166689

  Renard
  Felhasználó

  lehet érdemes lenne csinálni egy topicot a Youtube-os dobosoknak :D

  Levi: köszi!

 • #1166680

  sztok
  Felhasználó

  Azért én örülnék ha már így tudnám nyomni mint pl. a System coverben!

 • #1166673

  Névtelen

  Ismerem a srácot több vieúját láttam már de ez a világ élvonala dolog brutálisan erős.

  Egy tehetséges lelkes amatőr.
  És szerintem ő sem gondolja másképp, kommentjei és szerénysége ezt sugallja.

  Az endorserség azért van mert jútúbos ‘celeb’ lett a srác, mert bár nem Vinnie Colaiuta de azért a youtubos dobosok nagyszázalékánál jobban dobol amiért istenitik őt.

 • #1166659

  -Levi-
  Felhasználó

  Jogos!… átnézem ígérem;)

 • #1166630

  Renard
  Felhasználó

  szabad azután érdeklődnöm hogy azok a fórumok amik már “évek óta” elhagyottak miért vannak még meg? nem kötözködni akarok de ha már úgyis törlöd a fórumot akkor ha már arra jársz kicsit ritkíthatnád azokat is!

 • #1166628

  -Levi-
  Felhasználó

  Nézzük meg mi lesz a vége… pár száz hsz-t megér, aztán úgyis elsüllyed és észre se veszitek mikor törlöm;)

 • #1166624

  compact
  Felhasználó

  Az, hogy már gyártanak neki dobot az egy kicsit erős. Szerintem ez csak egy reklámfogás a gyártók részéről. Nem rossz a srác, de azért még a világ élvonalától messze van.De tényleg még nem kéne neki külön topic.

 • #1166622

  Renard
  Felhasználó

  nem rossz, de azért ez a “világ élvonalába sorolt” szöveg kicsit túlzás…

 • #1166621

  Rayyy
  Felhasználó

  Majd megnézem, mert még nem láttam, viszont itt a depón nem szoktunk dobosoknak névre szólóan topikot nyitni, (bár vannak kivételek), mert akkor mindenki nyitna a saját kedvencének és hatalmas káosz lenne, mert tobzódnánk a nevekben. Aztán nem tudom, hogy a továbbiakban ennek a topiknak mi lesz a sorsa… valószínűleg törlődik.

 • #1166618

  Chelios
  Felhasználó

  Biztosan sokan ismeritek már youtube-ról a sokak által világ élvonalába sorolt Cobus-t aki egy Dél-afrikai, 22 éves autodidakta dobos. Ma már szponzorált, és egyénileg gyártanak neki dobot. Szerintetek? (aki nem ismeri a fent említett videós portálon megtekintheti kb. 60 videóját Jacko, Bomfunk Mc, Vanilla sky, Blink 182, Avanged sevenfold és még sorolhatnám miket dolgoz át olykor elképesztő mozdulatokkal)

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.