Kezdőlap Fórumok ARCHÍVUM II. Csesznek hangosítás

Ennek a témakörnek tartalma 23 hozzászólás, 9 résztvevő. Utolsó frissítés:  lacisonor 11 éve, 6 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #850338

  lacisonor
  Felhasználó
 • #1163175

  lacisonor
  Felhasználó

  ok,köszi,,megkeresem.

 • #1163173

  drumric
  Felhasználó

  A Gooz Lacival kéne beszélned,Ő nagyon profi hangositásban,és a Balatonnál lakik!

 • #1163169

  lacisonor
  Felhasználó

  Nekem “csak” azért van “elkötelezettségem”,mert a gázsi az nem fix,illetve egy pici fix,meg a belépőjegyekböl befolyt összeg 50%-a.Van egyébként szerződés,de az “elözenekarral” nem szoktunk szerződni.Gondolván,hogy minek.De ezekután már szerintem még egy dobverőröl is szerződést irok.Szerintem ha elmarad fognak is kártéritést kérni azok akik megvették elővételben a jegyet.Félreértettél.A hangositást az elözenekar hozta volna.azazhogy egy részét,mert egyforma cuccunk van,és igy a két motyóbol meg lehetett volna oldani a hangot.Namost mivel ök visszatáncoltak,”hirtelen elfoglaltság miatt” ezért ami nekünk van cucc,az kevés ahoz,hogy rendesen megszólaljon a helyszin.Oldalanként van 2000 wattunk,és az baromi kevés.Köszi a jókivánságokat.
  Makacs ember vagyok,úgyhogy valahogy megoldom a dolgot. :) Nem marad el az a buli.

 • #1163168

  UXA
  Felhasználó

  Szia! Neked van konkrét kötelezettséged,hogy megszervezd? Szerződés,ilyesmi.
  Mert ha nincs,akkor szerintem nem éri meg vele vesződni.
  Aki pedig lemondta a hangosítást azzal nem volt szerződés?
  A hangosítónak mindegy ,hogy hány embernek hangosít,ő fix pénzér megy ,gondolom. Komolytalan a dolog. Fura egy szervezés,minden biztosíték ,nélkül.Ha elmarad ,kártérítést lehetne kérne,ha volt szerződés.És a fellépő zenekarok sem kértek biztosítékot,szerződést? Valami itt nagyon el lett….. Különben sok szerencsét ,hogy sikerüljön!!

 • #1163160

  lacisonor
  Felhasználó

  de itt megtudtok nézni mindent a szinpadtol kezdve a helyrajzi számon keresztül mindent. :
  http://www.csesznekinyar.hu

 • #1163159

  lacisonor
  Felhasználó

  Veszprém megye..a plakátok szerint a Bakony szive.Veszprémtől alig 20 kilóméter

 • #1163158

  Indián.
  Felhasználó

  Hol van Csesznek? Helyileg mármint…

 • #1163156

  lacisonor
  Felhasználó

  Jogos a kérdés.A válasz pedig az,hogy van egy banda akikkel szoktunk menni ekkora volumenű bulikra.Közösen visszük a cuccot,meg minden ehez hasonló dolgot.Na most a banda tegnap este rámtelefonált,hogy mégsem jó nekik,holott a buli már le volt szervezve.Ismeretség van,,felszerelés is,csak kevés.Mármint a felszereltség.Nyilván tudod,hogy egy nem omega szintű zenekarnak,nincs akkora saját cucca(hacsak nem a papa-mama beltolta a pénzt) hogy egy ekkora szabadtéri bulit simán hangositson.Ismeretség is van,,de mint irtam is,ilyenkor már nagyrész ki van adva a motyójuk bérbe.Ami esetlegesen van nekik még,az meg kicsi a hely méreteiből adódoan.Szerintem ebben semmi furcsa nincs.Nem vettek kötekedésnek. :)
  Laci

 • #1163152

  Renard
  Felhasználó

  valóban, mi is egy hónappal előtte már leszervezünk mindent…persze így felmerül a kérdés hogy neked miért most kell keresgélned? és hogy vállaltál el egy ekkora koncertet megfelelő ismerettség, felszerelés nélkül?
  én se akarok kötekedőnek tűnni, de azért ez nekem elég fucsa.

 • #1163150

  lacisonor
  Felhasználó

  ok.köszönöm

 • #1163147

  -=Henti=-
  Felhasználó

  Próbáld meg Bucsy bencét, elérhetőségeit megtalálod a weblabján: http://www.dobbolt.hu

 • #1163145

  lacisonor
  Felhasználó

  hancuccal=hangcuccal. bocsi

 • #1163144

  lacisonor
  Felhasználó

  nem akarod kötekedőnek tünni,de ezekszerint még nem szerveztél nagykoncertet,nagyhancuccal,a-tól z-ig.Tehát mégsem annyira bő ez az idő ami hátravan.Itt egy baromi nagy szinpadról beszélünk,amit hangositani kell,és sajna nem mindenki képes rá.A másik dolog,meg ami miatt sürgös,az az,hogy az anyagi részét ugye mint köztudott elöre kell rendezni a hangtechnikus céggel.Tehát akkor,mégsincs annyi időm,hogy augusztus 10-én ráérjek egy megfelő cuccal,és árajánlattal kecsegtető céggel szerzödni.Meg nyilván tudod,hogy a cégek nem arra várnak,hogy a Laci mikor hiv már fel hogy adhassunk neki hangositást,hanem szépen jó előre lekötik maguknak a munkát.És ez igy van rendjén.

 • #1163143

  Ferdinánd
  Felhasználó

  BB! Basszus ne legyél már ennyire szőrös szívű.

 • #1163142

  lacisonor
  Felhasználó

  ok,,legközelebb ott tünök fel. :)

 • #1163141

  BB
  Felhasználó

  (megjegyzem, aug 15-ig nem szorít annyira az idő, szóval tényleg simán ráértél volna a csevben…)

 • #1163140

  BB
  Felhasználó

  ott is felűnnél, na mindegy… ha megoldást találtál, törlik…

 • #1163139

  lacisonor
  Felhasználó

  Gondoltam rá,,nagyon fontos..bocs.Legközelebb ha ilyen bajom lesz odairom,,csak most annyira szorit az idő,hogy kénytelen voltam feltünni. :)

 • #1163138

  BB
  Felhasználó

  csevegő topik?

 • #1163137

  lacisonor
  Felhasználó

  Szia,,hát kb oldalankánt 3000 watt.Természetesen feleznénk a költségeket,és a bevételt is,úgyhogy nem puszira kérem,,hogy örülj ,hopgy ott játszhatsz ahol az edda. :) Szóval nagyjából ezek a paraméterek.

 • #1163136

  jankoo
  Felhasználó

  Hozzávetőlegesen mekkora teljesítményre gondoltatok? Csak hogy úgy kérdezősködjünk.

 • #1163135

  lacisonor
  Felhasználó

  na kicsit kusza lett pár sor.Tehát: az anyazenakrunk elmaradt koncertjét “pótoljuk”.

 • #1163134

  lacisonor
  Felhasználó

  Sziasztok kollégák.
  Egy kis (nagy) segitség kéne nekem.Nem tud valamelyikötök olyan céget aki viszonylag olcson hozna hangot a Cseszneki szabadtéri szinpadra??Aug 15-én megyünk oda játszani,és most derült ki,hogy ott csak a szinpad van meg,semmi egyéb.Gondolom ismeritek a helyet hogy mekkora.Na oda kéne kéne nekem hang.meg szinpadfedés.Esetleg ha környékbeli a cég az olcsobb.Néztem a neten,de olyan árakon dolgoznak,hogy annyi gázsit 500-év mulva sem kapunk.Vagy,egy olyan környékbeli zenekar aki szivesen játszana velünk ott,(rockzenét játszunk) és van annyi kifelémenő technikája,hogy elég oda.A z “anyazenekarunk” helyett,és a jegyek elvileg beválthatóak a mi bulinkra.Sok jegy elment elövételben(kb,6-7000 darab)részleteket megbeszéljük.Egy elmaradt koncertet pótolunk a Várható nézőszám a szervezők szerint,800-főtöl felfelé.Ha valaki tud ilyet,az legyenszives azonnal szóljon.Köszönöm.
  és bocs,ha már van rola szo valahol,de nem néztem körül,mert az idö sürget.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.