Kezdőlap Fórumok PIAC Dobbolt

Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  kakukk 9 éve.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #850441

  Fúró
  Felhasználó
 • #1240311

  kakukk
  Felhasználó

  Szerintem csak ! azoknak lesz újdonság ez a topic akik még nem voltak a boltban és nem ismerik személyessen öket,én köztudottan nem vagyok könnyü eset vásárláskor ! ( amugy sem ! ) de ök kiállták a probát nállam,mert még egyszer sem rúktak ki !! söt mindig türelmessek ,korrektek,persze még soha nem adtak nekem bucsú ajándékot, szerintem lehett,hogy visszavárnak !!!!!

 • #1240309

  Fúró
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Elérkezett az idő, hogy Én is nyissak egy topicot. Remélem senkinek nem csípi majd a szemét:-)

  Úgy gondolom, hogy igazán megérdemli a Dobbolt is hogy kapjon egy kis “teret” a többi boltos témakör közt. Én személy szerint sokat köszönhetek, Bencének, Krisztiánnak. Mindig nagyon készségesek, korrektek, rugalmasak Velem. Éppen tegnap voltam Náluk és úgy éreztem aktuális a topic nyitása.

  Sok újdonság mellet az első, az hogy megújúlt a bolt helye és a külseje is. Ezenkívül van egy hangszigetelt terem ahol egy felállított dobcucc mellet kipróbálható a teljes cintányér paletta, ami a rengeteg használt tányértól terjed akár a legújabban általuk forgalmazott Ageanig. Szerintem ez a lehetőség, hogy egy külön teremben, dobbal együtt próbálhatjuk a “rezeket” nagyban befolyásolja (megkönnyíti) döntésünket az új vásárla esetén.

  Remélem, hogy hasznos lesz ez az új topic, sokak számára, akik esetleg nem tudnak még róluk.

  Úgy hallottam hamarosan megújúl a honlap is, de addig is nézelődjetek régin, hátha találtok kedvetekre valót:

  http://dobbolt.atw.hu/

  Üdv.Fúró

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.