Kezdőlap Fórumok ARCHÍVUM II. Hová nem szabad menni tanulni

Ennek a témakörnek tartalma 16 hozzászólás, 11 résztvevő. Utolsó frissítés:  norbi 12 éve, 4 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #850312

  dorar
  Felhasználó
 • #1121973

  norbi
  Felhasználó

  “A dobos a zenész legjobb barátja”- ezt könyveljük :))
  “Még nem zenész de már nem közönség”.Ezek is mi vagyunk….dobosok :D

  Ahhoz,h jó dobos legyél-szerintem- néha nem árt tisztában lenni a zenei harmóniákkal is, alázattal…és az sem baj ,ha konyítasz kicsit a gitározáshoz v billentyűhöz. Úgy gondolom, h nekünk nem csak a tempó a ‘lényegünk’, hanem az amivel és ahogy kiszolgálod a zenét.
  Sajnálom azokat akik, nem kaptak annyit a konziban amennyire számítottak!Észrevetted, mérlegelted otthagytad…a tanárnak meg lófing a seggébe :))

  Majd az élet és a rákenroll hozza :))
  Én köszönöm, elégedett vok a tanárommal, és minden elismerésem az övé…

  Szép napot!

 • #1121966

  mister*
  Felhasználó

  Ugró Béla….:@@@:@@@

 • #1121947

  dorar
  Felhasználó

  Laseknak üzenem!
  Fősulira is hozzá jártam,csak a főiskola és a szakiskola EGY épületben van. Bocs,csak volt,mert állítólag külön épületbe rakták őket.És a tanár is,a terem is és a hangszerek is ugyanazok,ezért írtam egyszerűen csak “konzi”-nak.A lényeg viszont akkor is az,hogy a bájos képmutató,kétszínű bájolgáson kívül az ember ettől a nőtől semmi mást nem kap!
  Balin!
  Őszintén sajnállak!De tényleg!
  Brown!
  Totál igazad van!Egy JÓ tanár sokat segíthet,zenésszé tényleg nem az iskolában válik az ember!
  Na,szasztok!

 • #1121943

  brown
  Felhasználó

  Zenésszé az ember nem iskolában lesz.

 • #1121937

  Selva
  Felhasználó

  Kivàncsi vagyok ki mit reagàl erre, de èn a nagy nèpszerüsègnek örvendö Sz.Jano fèle iskolàban is nagyot csalodtam. Jàrtam egy darabig hozzà ès tènyleg rendes embernek tünt, mondhatni jopofa figura. Csak mindig kèt hàrom oràt ott kellet lennem a sulijàban mire foglalkozott velem tiz percet. Nem hiszem, hogy azèrt mert tehetsègtelen vagyok, mert közben meg àllandoan àradozott milyen faszàn haladunk ès milyen kis idö mùlva màr szenzàcios lehetek. Hajlamos volt leragadni a tananyag egy rèszènèl ès gyakorlatilag egy èv alatt semmivel nem jutottam elörèbb csak ùjravettük hàromszor az eddigieket amit màr kivülröl fùjtam. Soha semmi igazàn ùjdonsàg, csak a règiek ezerfèle variàcioja. De nem is ez ami miatt vègleg leirtam. Azt màr koràbban is sejtettem, hogy a Jano enyhèn szolva szètszort ember, de nem voltam vele elèg ovatos. Megbeszèltük, hogy èpitünk egy hatalmas cuccot, full triggerelt szerkot. Kèt Yamaha agyat, kèt kèszlet triggert, hàloböröket ès elektro cineket igèrt, hogy hoz, faszàn, olcson. Aztàn a triggereket elhozta meg a börök felèt. Kifizettem neki a pènzt, papirt persze semmiröl nem irtunk. Elvègre valamifèle bizalmas kapcsolatot hittem kettönk közt. Mekkora seggfej voltam! Eltelt egy hèt. Kettö, hàrom, ès mèg vagy kèt teljes honap. Hiànyzo cuccok sehol, Jano mindig igèri, hogy jövö hèten màr 100% megèrkezik minden. Feltève persze ha felveszi a telefont, mert egy hèten egyszer volt hajlando felvenni. Aztàn nem hivtam többè ès elkönyveltem a bukàsomat mint szànalmas balek ès vesztettem közel 100ezer forintot. Hàl istennek a cuccokon sikerült tovàbbadni, de igy is volt nem kevès vesztesègem. Persze mondhatnà bàrki, hogy ha ez vele törtènne akkor màr levàgta volna a Jano f@szàt. En nem tettem, de nem is ajànlom a szèlhàmos buràjàt senkinek! Tènyleg nem tudom mièrt csinàlta ezt, de nem hiszem, hogy a szemèlyem ellen szolt volna. Sok arctol hallottam màr, hogy Jano igèr cintànyèrt meg ezt azt aztàn b@szik hozni. Pàr hete làttam a Dobos Udvarbol kijönni vagy öt Yamaha aggyal a hona alatt. Mosolyogva köszön ès mondja majd nèzzek be a suliba, csomo ùj cucc èrkezett. Kezet se nyùjtottam neki ès otthagytam. Ennyit Janorol meg a buzeràns macko iskolàrol!

 • #1121888

  Maffay.
  Felhasználó

  11-ES

 • #1121877

  -=Henti=-
  Felhasználó

  10

 • #1121874

  Balin
  Felhasználó

  Ami azt illeti, a protekció az ami visszatartott, hogy én is oda kerüljek.
  Nekem kedvesnek tűnt meg minden, de 4en voltunk, 1 hely, a többieket nem hallottam, 2en kerültek be (egyik a klasszikusra, másik a jazz-re) ugyanattól a tanártól, tovább meg nem mondom. (Ez persze nem jelenti azt, hogy nem volt jobb nálam aki bekerült, de ha olyan szar lettem volna, akkor a tanárom mondta volna) Utána nekem is fülembe jutott, hogy nem tartott órát fél évig 1et sem (tesóm oda járt, nem ütőre:D).
  Mindennek a tetejébe, felajánlották, hogy ha zenész szeretnék lenni, akkor felvesznek oboára vagy bőgőre!!!:D Na ez volt az a pillanat, amikor totál bekészültem. Szerindem ez büdös nagy parasztság, mert az ember 8 évnyi tanulását le se szarják. Ez nem olyan, hogy ha nem veszik a paradicsomot, árulok paprikát… Mondjuk ez szerintem inkább Lenkey mint Azsu ötlete, de akkor is bunkóság.

 • #1121869

  Maffay.
  Felhasználó

  MIJAZA “bme”
  VAN OTT BPM-E

 • #1121867

  Vili
  Felhasználó

  Ha már “Hová NEM szabad menni tanulni !” a topic címe,
  akkor erősen lebeszélek mindenkit a bme info szakról is :D

 • #1121857

  Maffay.
  Felhasználó

  SZÖR LASEK NAGYMESTER A NAGY VÍZNÉL LAKIK
  – HÁZÁNAK HÁLA
  A DEPOSOK KÖZÜL(is)VANNAK(már)AKIK

  GYÁRTAK ŐNÁLA

 • #1121854

  Maffay.
  Felhasználó

  TANULJATOK LASEKNÁL !
  NEKI TÍZES JÁR
  10 – IGAZ, HOGY Ő SEM TUD MARIMBÁZNI
  10 – IDŐNKÉNT SZOKOTT NÉHA HIBÁZNI
  10 – DE TUD , MARINÉROZNI, SZAMBÁZNI,
  10 – RUMOZNI, KUBAI RUMBAN ÁZNI

  RITMUS(t)BAN

 • #1121853

  HellKing
  Felhasználó

  Lasek! Merre laksz ?

 • #1121852

  Lasek
  Felhasználó

  ….egyébként nem is tudtam,hogy a miskolci konziban már diplomát is adnak!!??

 • #1121851

  Lasek
  Felhasználó

  ……..Csak egy dologban reménykedem,hogy a növendékeim nem raknak ki ide engem is!:)…..

 • #1121850

  dorar
  Felhasználó

  Hali!Jó néhány évig jártam a miskolci konziba klasszikus ütőre ANGYAL ZSUZSÁHOZ mert azt hittem,itt majd tanulok v.mit.De tévedtem!Botrány,amit ez a nő tanítás címen művel(t).Sem elméletben,sem gyakorlatban nincs fogalma az ütőzésről.Nem tud sem dobolni,sem marimbázni,se semmi.És iszonyatosan hülye is!Bárki aki nála végzett,beleértve a volt tanszaktársaimat is,mindenki utálta,mert nagyívben leszarta a tanítást.Soha nem tartja meg az óráit,a diplomaműsoromat csak a diplomámon hallotta először…Csak kritizál,elveszi az ember kedvét még az élettől is,és a protekció is botrányos,ami a felvételin megy.
  Ha jót akartok magatoknak,NE menjetek ANGYAL ZSUZSÁHOZ!!!!!!!!!!!!!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.