Kezdőlap Fórumok HÓNAP TÉMÁJA Magyar dobkészítés régen – Kármán Sándor – KÉRDÉSEK

4 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #1245397
   GavCsab
   Felhasználó

   Sziasztok, szia Sanyi!

   Azt korábban leírtad már több helyen, hogy milyen módon, lassan-lassacskán alakítottad a gyűjteményedet különböző cégekkel felvéve a kapcsolatot.
   Viszont az archaikus, régi hangszereket nyilván nem a világcégektől szerezted be.
   Annyit kérdeznék, hogy azóta mennyire mentél rá a céltudatos gyűjtésre?
   Úgy értem, hogy van-e valamilyen “vadásztechnikád”, vagy kontaktod, netán felderítő csapatod, akik felkutatják az itt-ott elfekvő régi hangszereket?

   Üdv

   GavCsab

  • #1245389
   ritmusdepo
   Felhasználó

   Kedves Fórumozók! A kérdéseket feltevő felhasználók között RitmusDepo-s pólót sorsolunk ki! A pólók már csak korlátozott számban kaphatók néhány méretben és színben. Várjuk a kérdéseket! ;)

  • #1245387
   Dr
   Felhasználó

   Kedves Sándor! A kérdésem az lenne, hogy tudne-e olyan régebbi/újabb lemez/vagy filmfelvételeket ajánlani, ahol régi magyar dobfelszerelések szerepelnek?

  • #1245356
   ritmusdepo
   Felhasználó

   A beszélgetés pontos időpontját hamarosan közzétesszük, addig is ide várjuk előzetes kérdéseiteket, észrevételeiteket. A legjobb, legérdekesebbnek ítélt kérdések a beszélgetés során elsőként kerülnek ki, „nulladik” kérdésként.

  • #850512
   mucsigergo
   Felhasználó

   Az idén 20 éves Ceglédi Dobmúzeum jubileuma alkalmából indítjuk elsőként a hónap témáját régi magyar dobokról. Igazi “műhelymunka” vár ránk: fórumbeszélgetés Dubán Dezsővel, Kármán Sándorral, cikkek, képek, és persze saját tapasztalataink megosztása. A beszélgetés pontos időpontját hamarosan közzétesszük, addig is a ide várjuk előzetes kérdéseiteket, észrevételeiteket. A legjobb, legérdekesebbnek ítélt kérdések a beszélgetés során elsőként kerülnek ki, „nulladik” kérdésként.

4 hozzászólás mutatása
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.