Kezdőlap Fórumok HÓNAP TÉMÁJA Magyar dobkészítés régen – Kármán Sándor – KÉRDÉSEK

Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 4 résztvevő. Utolsó frissítés:  GavCsab 9 éve, 8 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1245397

  GavCsab
  Tag

  Sziasztok, szia Sanyi!

  Azt korábban leírtad már több helyen, hogy milyen módon, lassan-lassacskán alakítottad a gyűjteményedet különböző cégekkel felvéve a kapcsolatot.
  Viszont az archaikus, régi hangszereket nyilván nem a világcégektől szerezted be.
  Annyit kérdeznék, hogy azóta mennyire mentél rá a céltudatos gyűjtésre?
  Úgy értem, hogy van-e valamilyen “vadásztechnikád”, vagy kontaktod, netán felderítő csapatod, akik felkutatják az itt-ott elfekvő régi hangszereket?

  Üdv

  GavCsab

 • #1245389

  ritmusdepo
  Tag

  Kedves Fórumozók! A kérdéseket feltevő felhasználók között RitmusDepo-s pólót sorsolunk ki! A pólók már csak korlátozott számban kaphatók néhány méretben és színben. Várjuk a kérdéseket! ;)

 • #1245387

  Dr
  Tag

  Kedves Sándor! A kérdésem az lenne, hogy tudne-e olyan régebbi/újabb lemez/vagy filmfelvételeket ajánlani, ahol régi magyar dobfelszerelések szerepelnek?

 • #1245356

  ritmusdepo
  Tag

  A beszélgetés pontos időpontját hamarosan közzétesszük, addig is ide várjuk előzetes kérdéseiteket, észrevételeiteket. A legjobb, legérdekesebbnek ítélt kérdések a beszélgetés során elsőként kerülnek ki, „nulladik” kérdésként.

 • #850512

  mucsigergo
  Tag

  Az idén 20 éves Ceglédi Dobmúzeum jubileuma alkalmából indítjuk elsőként a hónap témáját régi magyar dobokról. Igazi “műhelymunka” vár ránk: fórumbeszélgetés Dubán Dezsővel, Kármán Sándorral, cikkek, képek, és persze saját tapasztalataink megosztása. A beszélgetés pontos időpontját hamarosan közzétesszük, addig is a ide várjuk előzetes kérdéseiteket, észrevételeiteket. A legjobb, legérdekesebbnek ítélt kérdések a beszélgetés során elsőként kerülnek ki, „nulladik” kérdésként.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.